Ухвала
від 21.05.2024 по справі 335/1527/24
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/1527/24 2/335/1292/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 травня 2024 року м. Запоріжжя

Орджонікідзевський районний суд м.Запоріжжя у складі: головуючого судді Алєксєєнка А.Б., за участю секретаря судового засідання Ігнатенко Г.Ю., прокурора ОСОБА_1 , представника позивача - ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом Заступника керівника Мелітопольської окружної прокуратури Запорізької області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах - Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області до ОСОБА_3 , третя особа: Приватне підприємство «Агрофірма ім.Шевченка», про конфіскацію земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

У лютому 2024 року до Орджонікідзевського районного суду м.Запоріжжя надійшла позовна заява Заступника керівника Мелітопольської окружної прокуратури Запорізької області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах - Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області до ОСОБА_3 , третя особа: Приватне підприємство «Агрофірма ім.Шевченка», про конфіскацію земельної ділянки.

Ухвалою суду від 04 квітня 2024 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі; розгляд справи вирішено проводити в порядку загального позовного провадження; розпочато підготовче провадження та призначено підготовче засідання.

Прокурор та представник позивача у судовому засідання зазначили про те, що ними були подані усі докази по справі, з урахуванням викладеного, просили закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач у судове засідання повторно не з`явилася, про дату, час та місце судового засідання повідомлялася судом у встановленому законом порядку, причини неявки у судові засідання не повідомила, відзив на позов не подала, заяв про відкладення судового засідання до суду не надходило.

Представник третьої особи про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся судом у встановленому законодавством порядку проте у підготовче засідання не з`явився, причини неявки суду не повідомив, заяв про відкладення розгляду справи до суду не надходило.

Відповідно до п.1 ч.3 ст.223 ЦПК України неявка в судове засідання належним чином повідомленого учасника справи не перешкоджає її розгляду.

Зважаючи на те, що судом були проведені всі необхідні підготовчі дії по справі, вирішені питання, передбачені ст.197 ЦПК України, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 198, 200, 223, 260, 261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Заступника керівника Мелітопольської окружної прокуратури Запорізької області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах - Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області до ОСОБА_3 , третя особа: Приватне підприємство «Агрофірма ім.Шевченка», про конфіскацію земельної ділянки та призначити справу до судового розгляду по суті на 19червня 2024року о10год.15хв., судове засідання провести в приміщенні Орджонікідзевського районного суду м.Запоріжжя (м.Запоріжжя, вул.Перемоги, буд.107-Б).

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали виготовлено 21.05.2024.

Суддя: А.Б. Алєксєєнко

СудОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення21.05.2024
Оприлюднено23.05.2024
Номер документу119161697
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —335/1527/24

Ухвала від 21.05.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Алєксєєнко А. Б.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Алєксєєнко А. Б.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Алєксєєнко А. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні