Ухвала
від 21.05.2024 по справі 472/373/24
ВЕСЕЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 472/373/24

Провадження 2/472/141/16

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду

"21" травня 2024 р. смт Веселинове

Веселинівський районний суд Миколаївської області в складі:

головуючого судді Кучерявенко С.С.,

за участю секретаря Чорної О.В.,

позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ,

представника позивачів ОСОБА_3 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду смт Веселинове Миколаївської області матеріали цивільної справи позовну заяву ОСОБА_4 , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування,

ВСТАНОВИВ:

17.04.2024 року ОСОБА_4 , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 звернулись до суду з позовом до Степівської сільської ради про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування.

Ухвалою від 17.04.2024 року провадження по справі було відкрито та призначено підготовче судове засідання.

В підготовчому судовому засіданні позивачі ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та їхпредставник ОСОБА_3 позовні вимоги підтримали в повному обсязі, просили суд призначити справу до судового розгляду.

Позивач ОСОБА_4 в підготовче судове засідання не з`явилась.

Представник відповідача - Степівської сільської ради Миколаївського району в підготовче судове засідання надав заяву про розгляд справи у відсутність представника сільської ради, позовні вимоги визнають в повному обсязі, проти задоволення позовних вимог не заперечують.

Додаткових заяв та клопотань, в тому числі про призначення експертизи, витребування доказів, забезпечення позову, зустрічне забезпечення позову, виклик свідків сторони не мають.

У процесі підготовки справи до судового розгляду з`ясовані питання та здійсненні підготовчі дії, передбаченні ст. 197 ЦПК України.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 211 ЦПК України про місце, дату і час судового засідання суд повідомляє учасників справи.

За результатами підготовчого судового засідання, суд дійшов висновку про наявність достатніх підстав для закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197,198ЦПК України-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_4 , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування, досудового розглядупо сутіна 25 червня 2024 року о 09 год. 00 хв. в приміщенні Веселинівського районного суду Миколаївської області, що знаходиться за адресою: вул. Мозолевського, 36, смт. Веселинове Миколаївської області.

Викликати сторони в судове засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Веселинівського районного суду

Миколаївської області С.С. Кучерявенко

СудВеселинівський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення21.05.2024
Оприлюднено23.05.2024
Номер документу119162926
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —472/373/24

Ухвала від 21.05.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні