Ухвала
від 20.05.2024 по справі 361/11047/23
БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 361/11047/23

Провадження № 2-во/361/58/24

20.05.24

У Х В А Л А

20 травня 2024 року м. Бровари

Суддя Броварського міськрайонного суду Київської області Писанець Н.В. розглянувши заяву представника Національної служби здоров`я України про виправлення описки у виконавчому листі Броварського міськрайонного суду Київської області від 18 березня 2023 року у цивільній справі за позовом Заступника керівника Броварської окружної прокуратури Шайтанової Марії в інтересах держави в особі: Національної служби здоров`я України, Броварської міської ради Броварського району Київської області, Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області, Калинівської селищної ради Броварського району Київської області Калитянської селищної ради Броварського району Київської області, Зазимської селищної ради Броварського району Київської області, в особі КНП «Броварська Багатопрофільна клінічна лікарня» територіальних громад Броварського району Київської області до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілих від кримінального правопорушення,

встановив:

У травні 2024 року до Броварського міськрайонного суду Київської області надійшла заява представника Національної служби здоров`я України про виправлення описки у виконавчому листі Броварського міськрайонного суду Київської області від 18 березня 2023 року.

В обгрунтування заяви зазначено, що рішенням Броварського міськрайонного суду Київської області від 18 березня 2023 року позов заступника керівника Броварської окружної прокуратури Шайтанової Марії в інтересах держави в особі: Національної служби здоров`я України, Броварської міської ради Броварського району Київської області, Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області, Калинівської селищної ради Броварського району Київської області Калитянської селищної ради Броварського району Київської області, Зазимської селищної ради Броварського району Київської області, в особі КНП «Броварська Багатопрофільна клінічна лікарня» територіальних громад Броварського району Київської області до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілих від кримінального правопорушення задоволено.

На виконання вказаного рішення суду видано виконавчий лист про стягнення з ОСОБА_1 на користь Національної служби здоров`я України грошових коштів у сумі 11538 грн. 77 коп. витрат понесених на лікування потерпілого ОСОБА_2 від кримінального правопорушення.

Проте у виконавчому листі від 18 березня 2023 року невірно вказано код ЄДРПОУ Національної служби здоров`я України «26376375», а необхідно «42032422».

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до статті 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

З огляду на викладене, суд вважає за необхідне виправити допущену описку у виконавчому листі Броварського міськрайонного суду Київської області від 18 березня 2023 року.

.На підставі викладеного та керуючись статтею 269 ЦПК України, суд

ухвалив:

Внести виправлення у виконавчий лист Броварського міськрайонного суду Київської області від 18 березня 2023 року в цивільній справі №361/11047/23 за позовом Заступника керівника Броварської окружної прокуратури Шайтанової Марії в інтересах держави в особі: Національної служби здоров`я України, Броварської міської ради Броварського району Київської області, Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області, Калинівської селищної ради Броварського району Київської області Калитянської селищної ради Броварського району Київської області, Зазимської селищної ради Броварського району Київської області, в особі КНП «Броварська Багатопрофільна клінічна лікарня» територіальних громад Броварського району Київської області до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілих від кримінального правопорушення, вказавши вірно код ЄДРПОУ Національної служби здоров`я України «42032422».

Решту виконавчого листа залишити без змін.

Ухвала можебутиоскарженадо Київськогоапеляційногосуду шляхомподанняапеляційної скаргипротягомп`ятнадцятиднів здняїїпроголошення.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо її не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя Писанець Н.В.

СудБроварський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення20.05.2024
Оприлюднено27.05.2024
Номер документу119229177
СудочинствоЦивільне
КатегоріяЗаява про виправлення помилки у судовому рішенні

Судовий реєстр по справі —361/11047/23

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Писанець Н. В.

Рішення від 18.03.2024

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Писанець Н. В.

Рішення від 18.03.2024

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Писанець Н. В.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Писанець Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні