Ухвала
від 22.05.2024 по справі 806/7028/13-а
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

(про заміну сторони у виконавчому провадженні)

22 травня 2024 року м. Житомир справа № 806/7028/13-a

категорія 6750

Житомирський окружний адміністративний суд у складі: головуючого судді Капинос О.В., розглядаючи у письмовому провадженні питання про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Київ-Агробуд" про стягнення,

встановив:

Головне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області звернулось до суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження по даній справі - Андрушівське об`єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області його правонаступником - Головним управлінням Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Заява розглядається у відповідності до ч.9 ст.205 та ч. 2 ст. 379 КАС України в письмовому провадженні.

Дослідивши матеріали адміністративної справи, суд прийшов до висновку, що заява підлягає задоволенню з наступних підстав.

Рішенням суду від 29.11.2013 позов задоволено.

Ухвалою суду замінено сторону виконавчого провадження Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області на його правонаступника - Андрушівське об`єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області.

Частиною 1 статті 379 КАС України встановлено, що у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи, суд який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Відповідно до ч. 4 цієї статті, її положення застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року №628 "Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" Андрушівське об`єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області реорганізовано шляхом приєднання до Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, про що внесено запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців.

За таких обставин, враховуючи приписи ч.1 ст. 379 КАС України, суд вважає за необхідне замінити сторону виконавчого провадження .

Керуючись статтями 242-246 КАС України,

ухвалив:

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про заміну сторони у виконавчому провадженні задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження з Андрушівського об`єднаного управління Пенсійного фонду України у Житомирській області на правонаступника - Головне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її підписання суддею.

Ухвала суду може бути оскаржена до Сьомого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя О.В. Капинос

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.05.2024
Оприлюднено27.05.2024
Номер документу119239962
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —806/7028/13-а

Ухвала від 22.05.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Капинос Оксана Валентинівна

Ухвала від 18.07.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Черноліхов Сергій Вікторович

Ухвала від 11.07.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Черноліхов Сергій Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні