Ухвала
від 29.05.2024 по справі 759/8339/24
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 1-кп/759/1187/24 ун. № 759/8339/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29 травня 2024 року м. Київ

Святошинський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді: ОСОБА_1 ,

при секретарі: ОСОБА_2 ,

розглянувши в приміщенні суду у відкритому судовому засіданні в межах судового розгляду кримінальне провадження ЄРДР № № 42023000000001869 від 23.11.2023 стосовно ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 в м. Дніпро, гр-ка України, зареєстрована: АДРЕСА_1 , проживає: АДРЕСА_2 , і.п.н. НОМЕР_1 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 в м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області, гр-ка України, директор приватного підприємства «ЕЛІНОЙС» (ЄРДПОУ 45190396) (далі - ПП «ЕЛІНОЙС»), зареєстрована та проживає: АДРЕСА_3 , і.п.н. 3561201728, ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 в м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області, гр-ка України, директор приватного підприємства «ЛЕГРАНТІ» (ЄРДПОУ 45146382) (далі - ПП «ЛЕГРАНТІ»), зареєстрована та проживає: АДРЕСА_4 , і.п.н. 3729201142, ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_4 в м. Фрунзе Киргизстан, гр-ка України, директор приватного підприємства «ОРЛАНДЕО» (ЄРДПОУ 45332059) (далі - ПП «ОРЛАНДЕО»), зареєстрована та проживає: АДРЕСА_5 , і.п.н. 2486010364, яким, кожній окремо, оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 212 КК України, клопотання прокурора про закриття даного кримінального провадження на підставі ч. 4 ст. 212 КК України, -

сторони провадження: прокурор - ОСОБА_7 , підозрювані - ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 та ОСОБА_11 , їх захисник - ОСОБА_12 ,

В С Т А Н О В И В :

Вказане кримінальне провадження стосовно ГАРКУШИ, МАКЕДИ, ЗАДЕСЕНЕЦЬ та ЧЕХУТИ надійшов до суду 23 квітня 2024 року разом з клопотанням прокурора Офісу Генерального прокурора про його закриття на підставі ч. 4 ст. 212 КК України.

У судовому засіданні прокурор підтримав своє клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності ГАРКУШИ, МАКЕДИ, ЗАДЕСЕНЕЦЬ та ЧЕХУТИ на підставі ч. 4 ст. 212 КК України, посилаючись на те, що ці особи, які підозрюються у діянні, передбаченому ч. 3 ст. 212 КК України, за ознакою фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах, ще до їх притягнення до кримінальної відповідальності сплатили податки та відшкодували шкоду, завдану державі їх несвоєчасною сплатою, не були раніше судимими за ухилення від сплати податків, зборів (обов?язкових платежів).

У судовому засіданні підозрювані ГАРКУША, МАКЕДА безпосередньо, а підозрювані ЗАДЕСЕНЕЦЬ та ЧЕХУТИ шляхом подання окремих додаткових письмових заяв, а також їх всіх захисник консолідовано просили задовольнити вказане клопотання прокурора та звільнити їх від кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 212 КК України на підставі ч. 4 цієї статті.

На виконання вимог ч. 4 ст. 286 КПК України суд невідкладно перейшов до розгляду заявленого стороною обвинувачення клопотання по суті.

Заслухавши думку сторін провадження, проаналізувавши заявлене клопотання, вивчивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання прокурора підлягає задоволенню, а справа щодо вказаних підозрюваних осіб - закриттю з підстав, передбачених ч. 4 ст. 212 КК України.

Так, ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 та ОСОБА_11 підозрюються у вчиненні злочину за таких обставин.

ОСОБА_8 , діючи у складі організованої групи із директором ПП «ЕЛІЙНОС» ОСОБА_13 , директором ПП «ЛЕГРАНТІ» ОСОБА_10 та директором ПП «ОРЛАНДЕО» ОСОБА_14 , у період із 16.06.2023 по 06.02.2024, перебуваючи в м. Києві, умисно ухилились від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, шляхом не подання до податкового органу відомостей щодо проведених вказаними підприємствами у зазначений період часу фінансово-господарських операцій, не реєстрації вказаних суб`єктів господарської діяльності платником ПДВ та шляхом не сплати вказаного податку від суми у розмірі 275 462 991 грн., отриманої в результаті господарської діяльності з контрагентами, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у сумі 45 910 499 грн., що в сім тисяч і більше разів перевищує установлений неоподатковуваний мінімум доходів громадян, тобто призвело до фактичного ненадходження до державного бюджету коштів в особливо великих розмірах, за таких обставин.

ПП «ЕЛІНОЙС» створено 17.08.2023, у період із 21.08.2023 по 06.02.2024 місце реєстрації: м. Київ, пл. Спортивна, 1, на податковому обліку перебувало у ДПІ у Печерському районі ГУ ДПС у м. Києві, проте як платник ПДВ не реєструвалося.

ПП «ЛЕГРАНТІ» створено 10.05.2023, у період із 16.06.2023 по 06.02.2024 місце реєстрації: АДРЕСА_6 , на податковому обліку перебувало у Шевченківській ДПІ ГУ ДПС у Дніпропетровської області, проте як платник ПДВ не реєструвалося.

ПП «ОРЛАНДЕО» створено 17.08.2023, у період із 23.08.2023 по 06.02.2024 місце реєстрації: АДРЕСА_7 , на податковому обліку перебувало у Соборній ДПІ ГУ ДПС у Дніпропетровської області, проте як платник ПДВ не реєструвалося.

Основним видом економічної діяльності ПП «ЕЛІНОЙС», ПП «ЛЕГРАНТІ» та ПП «ОРЛАНДЕО» є діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту.

Відповідно до наказу № 1 від 21.08.2023 ОСОБА_9 призначена на посаду директора ПП «ЕЛІНОЙС», наказу № 1 від 12.05.2023 ОСОБА_10 - на посаду директора ПП «ЛЕГРАНТІ», наказу № 1 від 23.08.2023 ОСОБА_11 - на посаду директора ПП «ОРЛАНДЕО».

Таким чином, директор ПП «ЕЛІНОЙС» ОСОБА_9 , директор ПП «ЛЕГРАНТІ» ОСОБА_10 , директор ПП «ОРЛАНДЕО» ОСОБА_11 відповідно до ч. 3 ст. 18 КК України в межах своєї компетенції були службовими особами.

У подальшому у невстановленому досудовим розслідуванням місці та час, однак не пізніше червня 2023 року, у ОСОБА_15 виник злочинний умисел, спрямований на ухилення від сплати податків підконтрольними підприємствами під час здійснення господарських операцій, пов`язаних із виконанням договорів, укладених із низкою юридичних осіб. Усвідомлюючи, що вона самостійно не зможе вчинити цей злочин, остання розробила план злочинної діяльності та залучила виконавців, між якими з метою недопущення притягнення до відповідальності постійно розподіляла злочинні ролі та здійснювала координацію злочинних дій у формі доручень, а також безпосередньо здійснювала керування їх діями з метою вчинення вказаного злочину, тобто створила організовану групу. Для цього ОСОБА_8 розробила злочинний план, який полягав у залученні сторонніх юридичних осіб, які здійснювали б господарську діяльність та отримували б від суб`єктів господарювання грошові кошти на розрахункові рахунки, відкриті у банківських установах, за поставку товарів та надання послуг з ПДВ, але які не реєструвались би в податкових органах як платники ПДВ та не сплачували б ПДВ.

З метою реалізації свого злочинного плану ОСОБА_8 залучила до злочинної діяльності директора ПП «ЕЛІНОЙС» ОСОБА_16 , директора ПП «ЛЕГРАНТІ» ОСОБА_10 та директора ПП «ОРЛАНДЕО» ОСОБА_17 , довівши до їх відома злочинний план, а також розподіливши їх функції як учасників злочинної діяльності, на що останні надали свою згоду на участь в ухиленні від сплати податків як виконавці. Відповідно до розробленого плану незаконної діяльності були розподілені функції та завдання кожного учасника організованої злочинної групи.

Зокрема, ОСОБА_8 , організувала вчинення кримінального правопорушення, розробила план його вчинення, підшукала та залучила відповідні суб`єкти господарської діяльності та їх керівників, які мали здійснювати господарську діяльність, отримувати від клієнтів, - юридичних осіб, грошові кошти на розрахункові рахунки, відкриті у банківських установах, за виконання попередньо укладених договорів на значні суми коштів без реєстрації в податкових органах як платники ПДВ та без сплати податкових зобов`язань, зокрема ПДВ, тобто фактично виступила організатором, при цьому:

-організувала злочинну групу, розробила план її незаконної діяльності щодо вчинення кримінального правопорушення, пов`язаного із ухиленням підконтрольних їй юридичних осіб від сплати податків до державного бюджету;

-керувала діями ОСОБА_18 , ОСОБА_10 та ОСОБА_19 щодо підготовки відповідних документів бухгалтерського та податкового обліку;

-розробила завдання кожного учасника організованої групи в ході підготовки та вчинення кримінального правопорушення;

-залучала до вчинення кримінального правопорушення інших осіб, які не входили до складу організованої групи і не були обізнані з характером діяльності її членів;

-здійснювала постійний контроль за роботою осіб, яких залучила до вчинення злочину;

-самостійно використовувала як знаряддя кримінального правопорушення власний мобільний телефон для спілкування з членами організованої групи та іншими особами;

-разом із учасниками організованої групи здійснювала підрахунки проведених фінансово-господарських операцій;

-вирішувала «проблеми», які виникали в ході здійснення незаконної діяльності щодо проведення банківських операцій та ухилення від реєстрації податкових накладних.

ОСОБА_9 , ОСОБА_10 та ОСОБА_11 організовували та здійснювали господарську діяльність очолюваних ними підприємств, отримували на рахунки грошові кошти за виконані роботи, послуги і реалізовану продукцію, передавали ОСОБА_15 цифрові підписи електронного банкінгу та при цьому не реєструвалися в податкових органах як платники ПДВ та не сплачувати податкові зобов`язання, зокрема ПДВ, з метою ухилення від сплати податків до державного бюджету, тобто виступили виконавцями злочину.

Отже, ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 та ОСОБА_11 об`єдналися у стійке злочинне об`єднання, будучи об`єднаними єдиним планом з розподілом функцій учасників групи, спрямованих на досягнення цього плану, відомого всім учасникам групи, та вчинили кримінальне правопорушення у складі організованої групи.

Вказані особи спеціально, добровільно, попередньо організувались у стійке об`єднання для вчинення кримінального правопорушення у сфері господарської діяльності, об`єднаних єдиним планом з розподілом функцій учасників групи, направлених на досягнення цього плану, відомого всім учасникам групи, здійснювати вказану незаконну діяльність. Організована група характеризувалась стабільністю та згуртованістю складу, тривалістю незаконної діяльності, наявністю спільних правил поведінки, домовленістю та готовністю до постійного вчинення кримінальних правопорушень у сфері господарської діяльності та отримання матеріальних благ від незаконної діяльності.

У подальшому, реалізуючи свої злочинні наміри, діючи умисно, з корисливих мотивів, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх діянь, передбачаючи їх суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, переслідуючи корисливу мету у вигляді несплати до державного бюджету обов`язкових платежів підконтрольними ОСОБА_20 підприємствами, організована група, до складу якої увійшли ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 та ОСОБА_11 , приступили до реалізації злочинних намірів, спрямованих на умисне ухилення від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку.

Так, у період із 16.06.2023 по 06.02.2024 ОСОБА_8 , діючи у складі організованої групи з ОСОБА_13 , ОСОБА_10 та ОСОБА_14 , на виконання мети злочинного плану - умисного ухилення від сплати податків організували проведення господарської діяльності ПП «ЕЛІНОЙС», ПП «ЛЕГРАНТІ» та ПП «ОРЛАНДЕО», на рахунки яких надходили кошти. Проте вказані підприємства як платники ПДВ зареєстрованими не були, реєстраційних заявок платників ПДВ не подавали, нарахування та сплату ПДВ не здійснювали.

Зокрема, ПП «ЛЕГРАНТІ», проігнорувавши обов`язок зареєструватися платником ПДВ, у період із 11.08.2023 по 06.02.2024 отримано кошти на розрахункові рахунки, відкриті у банківських установах, у загальній сумі 7 113 214,00 грн. (без урахування операцій, які не є об`єктом оподаткування ПДВ) без відповідної реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних та без відображення в податковому та бухгалтерському обліку, що призвело до заниження обсягу постачання на суму 5 927 678 грн., та заниження ПДВ від даних фінансово-господарських операцій на суму 1 185 536 грн.

При цьому ОСОБА_8 , маючи доступ до інформації про рух коштів по рахунках ПП «ЛЕГРАНТІ», діючи на виконання злочинного плану, здійснюючи у згаданий період контроль за діяльністю підприємства та надаючи вказівки про заборону подачі до податкових органів документів щодо реєстрації підприємства платником єдиного податку та платником ПДВ, надавала вказівки

ОСОБА_10 ігнорувати вимог податкового законодавства щодо необхідності подачі декларації платника єдиного податку та декларації з ПДВ, у результаті чого ПП «ЛЕГРАНТІ» до податкових органів подано лише 4 декларації з акцизного податку за жовтень - грудень 2023 року та січень 2024 року з нульовими показниками.

Крім того, ПП «ЕЛІНОЙС», проігнорувавши обов`язок зареєструватися платником ПДВ, у період з 11.11.2023 по 26.12.2023, отримано кошти на розрахункові рахунки, відкриті у банківських установах у загальній сумі 59 135 710,16 грн. (без урахування операцій, які не є об`єктом оподаткування ПДВ) без відповідної реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних та без відображення в податковому та бухгалтерському обліку, що призвело до заниження обсягу постачання на суму 49 279 758,47 грн., та заниження ПДВ від даних фінансово-господарських операцій на суму 9 855 952 грн.

При цьому ОСОБА_8 , маючи доступ до інформації про рух коштів по рахунках ПП «ЕЛІНОЙС», діючи на виконання злочинного плану, здійснюючи у згаданий період контроль за діяльністю підприємства та надаючи вказівки про заборону подачі до податкових органів документів щодо реєстрації підприємства платником єдиного податку та платником ПДВ, надавала вказівки ОСОБА_21 ігнорувати вимоги податкового законодавства щодо необхідності подачі декларації платника єдиного податку та декларації з ПДВ, у результаті чого ПП «ЕЛІНОЙС» до податкових органів не сплачено жодних податків, зборів та платежів, а також жодного разу не було подано фінансову звітність.

Крім того, ПП «ОРЛАНДЕО», проігнорувавши обов`язок зареєструватися платником ПДВ, у період із 11.11.2023 по 21.12.2023 отримано кошти на розрахункові рахунки, відкриті у банківських установах, у загальній сумі 209 214 067 грн. (без урахування операцій, які не є об`єктом оподаткування ПДВ) без відповідної реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних та без відображення в податковому та бухгалтерському обліку, що призвело до заниження обсягу постачання на суму 174 345 056 грн., та заниження ПДВ від даних фінансово-господарських операцій на суму 34 869 011 грн.

При цьому ОСОБА_8 , маючи доступ до інформації про рух коштів по рахунках ПП «ОРЛАНДЕО», діючи на виконання злочинного плану, здійснюючи у згаданий період контроль за діяльністю підприємства та надаючи вказівки про заборону подачі до податкових органів документів щодо реєстрації підприємства платником єдиного податку та платником ПДВ, надавала вказівки ОСОБА_22 ігнорувати вимоги податкового законодавства щодо необхідності подачі декларації платника єдиного податку та декларації з ПДВ, у результаті чого ПП «ОРЛАНДЕО» до податкових органів не сплачено жодних податків, зборів та платежів, а також жодного разу було подано фінансової звітності.

Згідно з висновком судово-економічної експертизи від 01.04.2024 за № 24/04/01/27ЕКП документально підтверджено висновки аналітичного дослідження 04.03.2024 № 60/99-00-08-01-03-20/45190396 «Про результати дослідження фінансово-господарської діяльності ПП «ЕЛІНОЙС» (ПН 45190396), ПП «ЛЕГРАНТІ» (ПН 45146382) та ПП «ОРЛАНДЕО» (ПН 45332059), щодо наявності ознак правопорушень, пов`язаних з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму або фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення, та/або інших правопорушень за період з 01.01.2023 по 14.02.2024» щодо наявності ознак правопорушень, пов`язаних з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму та/або інших правопорушень за період з 01.01.2022 по 21.07.2022» щодо заниження ПП «ЕЛІНОЙС», ПП «ЛЕГРАНТІ» та ПП «ОРЛАНДЕО» сплати ПДВ на загальну суму 45 910 499 грн.

Вказані дії ОСОБА_23 , ОСОБА_18 , ОСОБА_10 та ОСОБА_19 , кожної окремо, кваліфіковані органом досудового розслідування за ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 212 КК України як умисне ухилення від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, вчинене у складі організованої групи, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у особливо великих розмірах.

Окрім того, як вбачається з матеріалів провадження і на це послався прокурор у своєму клопотанні, на момент пред`явлення вказаним особам повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 212 КК України, сума завданих державі збитків в розмірі 9 855 952 грн., спричинених ПП «ЕЛІНОЙС», в розмірі 1 185 536 грн., спричинених ПП «ЛЕГРАНТІ», та в розмірі 34 869 011 грн., спричинених ПП «ОРЛАНДЕО», за фактичне ненадходження до бюджету кошті, сплачена у повному обсязі, що підтверджується платіжною інструкцією № 47 від 15.04.2024 щодо ПП « ОСОБА_24 », платіжною інструкцією № 48 від 15.04.2024 щодо ПП «ЛЕГРАНТІ», платіжною інструкцією № 34 від 17.04.2024 щодо ПП «ОРЛАНДЕО», платіжною інструкцією № 3 від 18.04.2024 щодо ПП «ОРЛАНДЕО», квитанцією № ПН1046 від 19.04.2024 щодо ПП «ОРЛАНДЕО», а також інформацією, яка міститься у листах Державної податкової служби України від 19.04.2024 №5461/5/99-00-19-03-04-05 та від 22.04.2024 №5479/5/99-00-19-00-19-03-04-05 щодо сплати вказаними юридичними особами коштів до державного бюджету у повному обсязі.

Відповідно до ч. 4 ст. 212 КК України особа, яка вчинила діяння, передбачене ч. 3 цієї статті (якщо вони призвели до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах), звільняється від кримінальної відповідальності, якщо до притягнення її до кримінальної відповідальності сплачено податки, збори (обов`язкові платежі), а також відшкодовано шкоду, завдану державі їх несвоєчасною сплатою.

Шляхом опитування сторін кримінального провадження судом встановлено, що підозрювані правильно розуміють і не оспорюють формулювання оголошеної підозри та правову кваліфікацію своїх дій за ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 212 КК України, відсутні будь-які сумніви у добровільності та істинності такої їх позиції, а відтак діяння, яке поставлено їм у провину, дійсно мало місце, і воно отримало правильну кримінально-правову оцінку. Крім того, судом встановлено, що підозрювані цілком розуміють свої права, визначені ч. 3 ст. 285 КПК України, підставу звільнення від кримінальної відповідальності за ч. 4 ст. 212 КК України, а також наслідки закриття кримінального провадження з цієї підстави і після роз`яснення цих положень наполягають на задоволенні клопотання прокурора.

Таким чином, визначені кримінальним законом (ч. 4 ст. 212 КК України) умови виконано та їх правдивість ні в кого зі сторін провадження не викликає сумнівів.

Через наявність правових підстав для закриття кримінального провадження належить задовольнити клопотання захисника, яке підтримали прокурор та підозрювані, про скасування заходів забезпечення (арешту майна).

Долю речових доказів належить вирішити з урахуванням вимог ст. 100 КПК України.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 44, ч. 4 ст. 212 КК України, п. 1 ч. 2 ст. 284, 285, ч. 4 ст. 286, 288, 314, 369-372, 376, 615 КПК України

У Х В А Л И В:

Кримінальне провадження ЄРДР № № 42023000000001869 від 23.11.2023 стосовно ОСОБА_23 , ОСОБА_18 , ОСОБА_10 та ОСОБА_19 , яким, кожній окремо, оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 212 КК України, на підставі ст. 44, ч. 4 ст. 212 КК України - закрити, а ОСОБА_25 , ОСОБА_26 , ОСОБА_27 , ОСОБА_28 звільнити від кримінальної відповідальності.

Речові докази - документовані дані господарської діяльності ПП «ЕЛІНОЙС», ПП «ЛЕГРАНТІ» та ПП «ОРЛАНДЕО», матеріали тимчасових доступів, платіжні інструкції № 47 від 15.04.2024 щодо ПП «ЕЛІНОЙС», № 48 від 15.04.2024 щодо ПП «ЛЕГРАНТІ», № 34 від 17.04.2024 щодо ПП «ОРЛАНДЕО», № 3 від 18.04.2024 щодо ПП «ОРЛАНДЕО», квитанцію № ПН1046 від 19.04.2024 щодо ПП «ОРЛАНДЕО», листи Державної податкової служби України від 19.04.2024 №5461/5/99-00-19-03-04-05 та від 22.04.2024 №5479/5/99-00-19-00-19-03-04-05 - зберігати при матеріалах провадження.

Арешт, накладений на підставі ухвал слідчих суддів в межах даного кримінального провадження на майно, а саме на:

-MERSEDES-BENZ S580 д.н.з. НОМЕР_2 , номер кузова НОМЕР_3 , накладений ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 22.01.2024 (справа № 759/1572/24), який перебуває у володінні ОСОБА_29 ;

-VOLKSWAGEN TOUAREG д.н.з. НОМЕР_4 , номер кузова НОМЕР_5 , накладений ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 01.02.2024 (справа № 759/1966/24), який перебуває у володінні ОСОБА_29 ;

-MERSEDES-BENZ С300 д.н.з. НОМЕР_6 , номер кузова НОМЕР_7 , накладений ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 27.12.2023 (справа № 759/25323/23), який перебуває у володінні ОСОБА_30 та свідоцтво про реєстрацію до нього;

-BMW 528І д.н.з. НОМЕР_8 , VIN: НОМЕР_9 , накладений ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 27.12.2023 (справа № 759/25329/23), який перебуває у володінні ОСОБА_31 та свідоцтво про реєстрацію до нього;

-HYUNDAI SANTA FE д.н.з. НОМЕР_10 , номер кузова НОМЕР_11 , накладений ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 27.12.2023 (справа № 759/25328/23), який перебуває у володінні ОСОБА_32 та свідоцтво про реєстрацію до нього;

-BMW Х5 д.н.з НОМЕР_12 , номер кузова НОМЕР_13 , накладений ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 29.12.2023 (справа № 759/25324/23), який перебуває у володінні ОСОБА_20 та свідоцтво про реєстрацію до нього,-

скасувати, а вказані транспортні засоби передати належним володільцям.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подачі апеляції через Святошинський районний суд міста Києва до Київського апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення.

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після прийняття рішення судом апеляційної інстанції.

СУДДЯ ОСОБА_33

СудСвятошинський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення29.05.2024
Оприлюднено30.05.2024
Номер документу119354615
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини у сфері господарської діяльності Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів

Судовий реєстр по справі —759/8339/24

Ухвала від 09.09.2024

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Дячук С. І.

Ухвала від 29.05.2024

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Дячук С. І.

Ухвала від 20.05.2024

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Дячук С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні