Ухвала
від 27.05.2024 по справі 732/180/24
ГОРОДНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа №732/180/24

провадження № 2-о/732/54/24

Ухвала

про проведення судового засідання

в режимі відеоконференції

27.05.2024 року м.Городня

Суддя Городнянського районного суду Чернігівської області Лиманська М.В., у цивільній справі за заявою Городнянського психоневрологічного інтернату про визнання громадянки ОСОБА_1 недієздатною, встановлення над нею опіки і призначення опікуна,

заінтересована особа: Городнянська міська рада Чернігівської області ,

У С Т А Н О В И В :

Директор Городнянського психоневрологічного інтернату Редькович М.І. звернувся до суду із заявою, в якій просить визнати ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , недієздатною, встановити та нею опіку та покласти виконання обов`язків опікуна на Городнянський психоневрологічний інтернат в особі директора інтернату.

Ухвалою судді від 31 січня 2024 рокувідкрито провадження у справі. Судове засідання, у справі призначено на 28 травня 2024 року на 15-30 год.

Ухвалою суду від 22 травня 2024 року Східному міжрегіональному центру з надання безоплатної правничої допомоги доручено захист прав особи, стосовно якої розглядається справа ОСОБА_1 .

Як убачається з доручення про надання безоплатної вторинної правничої допомоги від 24 травня 2024 року для надання безоплатної вторинної правничої допомоги ОСОБА_1 призначено адвоката Загальця Олександра Миколайовича.

27.05.2024 на адресу суду надійшло письмове клопотання адвоката Загальця О.М. про проведення судових засідань у справі в режимі відеоконференції з Корюківським районним судом Чернігівської області.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Заява про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межам приміщення суду подається учасником справи не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому зсіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Враховуючи наявність поданого адвокатом ЗагальцемО.М.письмового клопотання, для забезпечення оперативності судового розгляду цивільної справи необхідно забезпечити його участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні Корюківського районного суду Чернігівської області.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Судове засідання у цивільній справі за заявою Городнянського психоневрологічного інтернату про визнання громадянки ОСОБА_1 недієздатною, встановлення над нею опіки і призначення опікуна, яке призначено на 28 травня 2024 року, о 15 год. 30 хв., провести в режимі відеоконференції з Корюківським районним судом Чернігівської області (15300, Чернігівська область, м.Корюківка, вул.Шевченка,66).

Доручити Корюківському районному суду Чернігівської області забезпечити проведення відеоконференції за участю адвоката Загальця О.М.

Відповідно до ч. 8 ст. 212 ЦПК України копію ухвали про участь осіб в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно до Корюківського районного суду Чернігівської області та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Городнянський районний суд Чернігівської області доручає відповідальній службовій особі Чернігівського районного суду Чернігівської області перевірити документи, що посвідчують особу адвоката Загальця О.М. та перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя М.В.Лиманська

СудГороднянський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення27.05.2024
Оприлюднено31.05.2024
Номер документу119362427
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —732/180/24

Рішення від 28.05.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Лиманська М. В.

Рішення від 28.05.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Лиманська М. В.

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Лиманська М. В.

Ухвала від 22.05.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Лиманська М. В.

Ухвала від 22.05.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Лиманська М. В.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Лиманська М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні