Ухвала
від 29.05.2024 по справі 360/468/24
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

29 травня 2024 рокум. ДніпроСправа № 360/468/24

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Ірметова О.В., розглянув матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Управління Державної міграційної служби в Луганській області, Станично-Луганського відділу Управління Державної міграційної служби у Луганській області про зобов`язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

03 травня 2024 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшли матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Управління Державної міграційної служби в Луганській області, Станично-Луганського відділу Управління Державної міграційної служби у Луганській області, яким просив зобов`язати Відповідачів на підставі отриманих раніше документів, зроблених відбитків пальців, мого фото, отриманих 345 грн. за виготовлення паспорта, виготовити ОСОБА_1 паспорт громадянина України.

Ухвалою суду від 07 травня 2024 року позовну заяву ОСОБА_1 до Управління Державної міграційної служби в Луганській області, Станично-Луганського відділу Управління Державної міграційної служби у Луганській області про зобов`язання вчинити певні дії - залишПозовну заяву ОСОБА_1 до Управління Державної міграційної служби в Луганській області, Станично-Луганського відділу Управління Державної міграційної служби у Луганській області про зобов`язання вчинити певні дії - залишено без руху.

Запропоновано позивачеві протягом 7 (семі) календарних днів з дня отримання даної ухвали надати суду:

- позовну заяву, оформлену з дотриманням вимог ст. 160 КАС України та її копію, відповідно до кількості відповідачів:

- докази сплати судового збору у розмірі або докази наявності підстави звільнення позивача від сплати судового збору, або клопотання про відстрочення, розстрочення сплати судового збору.

Копію зазначеної ухвали направлено та отримано позивачем 16 травня 2024 року, що підтверджено повідомленням про вручення поштового відправлення.

Строк усунення недоліків позовної заяви сплив 23 травня 2024 року.

Станом на 29 травня 2024 року недоліки позовної заяви позивачем не усунені, клопотання про продовження строку усунення недоліків позовної заяви суду не подано.

Відповідно до п. 1 ч. 4 ст. 169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Оскільки недоліки позовної заяви у визначений ухвалою суду строк не усунені, є законні підстави для повернення позовної заяви без розгляду.

Керуючись статтями 169, 241, 243, 248, 256, 293, 294, 295 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Позов ОСОБА_1 до Управління Державної міграційної служби в Луганській області, Станично-Луганського відділу Управління Державної міграційної служби у Луганській області про зобов`язання вчинити певні дії - повернути позивачеві без розгляду.

Повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Копію ухвали разом з позовною заявою і доданими до неї документами невідкладно надіслати особі, яка подала позовну заяву.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та може бути оскаржена в апеляційному порядку окремо від рішення суду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Першого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

СуддяО.В. Ірметова

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.05.2024
Оприлюднено31.05.2024
Номер документу119371218
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо захисту політичних (крім виборчих) та громадянських прав, зокрема щодо реалізації владних управлінських функцій у сфері громадянства

Судовий реєстр по справі —360/468/24

Ухвала від 29.05.2024

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.В. Ірметова

Ухвала від 07.05.2024

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.В. Ірметова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні