Ухвала
від 24.05.2024 по справі 761/5290/24
МАЛОВИСКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 761/5290/24

Провадження № 2/392/433/24

УХВАЛА

24 травня 2024 року м. Мала Виска

Суддя Маловисківського районного суду Кіровоградської області Бадердінова А.В., розглянувши матеріали позовної ОСОБА_1 в інтересах якої діє адвокат Куєвда Юлія Сергіївна до товариства з обмеженою відповідальністю «АБП Трейдінг»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору товариство з обмеженою відповідальністю «Вірідіс Віта» про розірвання договору оренди землі та стягнення орендної плати ,-

В С Т А Н О В И Л А:

Позивач ОСОБА_1 в інтересах якої діє адвокат Куєвда Ю.С. звернулася до суду з даним позовом до ТОВ «АБП Трейдінг», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ «Вірідіс Віта» про розірвання договору оренди землі та стягнення орендної плати.

Ухвалою Шевченківського районного суду м. Києва від 13.02.2024 року дану цивільну справу передано на розгляд за підсудністю до Маловисківського районного суду Кіровоградської області на підставі п. 1 ч. 1 ст. 31 ЦПК України.

Ухвалою судді Маловисківського районного суду Кіровоградської області від 03.05.2024 року позовну заяву залишено без руху та надано строк для усунення недоліків.

24.05.2024 року на виконання ухвали представником позивача усунено вказані в ухвалі недоліки та надано квитанцію про доплату судового збору.

Відповідно до ч. 2 ст.32ЦПК України справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 31 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

Позовна заява подана з додержанням вимогстатей 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Маловисківського районного суду Кіровоградської області.

Підстави для залишення позову без руху, відмови у відкритті провадження у справі або повернення позову з наданих суду матеріалів не вбачаються.

Враховуючи вимоги ч. 3, ч. 4ст. 274 ЦПК Українидана справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Керуючись статтями 187,258,260,274 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И Л А:

Прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 в інтересах якої діє адвокат Куєвда Юлія Сергіївна до товариства з обмеженою відповідальністю «АБП Трейдінг»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору товариство з обмеженою відповідальністю «Вірідіс Віта» про розірвання договору оренди землі та стягнення орендної плати.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Розпочати підготовче провадження у справі.

Призначити підготовче судове засідання з повідомленням (викликом) учасників справи на 18.07.2024 року об 11 год 00 хв. у приміщенні Маловисківського районного суду Кіровоградської області (вул. Містечкова, 53, м. Мала Виска, Кіровоградська область).

Копію ухвали про відкриття провадження у справі, надіслати учасникам справи.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати відповідачам копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Не пізніше п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів, відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Копія відзиву та додані до нього документи повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам справи (позивачу, третій особі тощо), з наданням суду разом із відзивом підтвердження такого надіслання (надання).

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує спір за наявними матеріалами справи (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою https://mv.kr.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Альона Володимирівна Бадердінова

СудМаловисківський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення24.05.2024
Оприлюднено03.06.2024
Номер документу119390893
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них оренди

Судовий реєстр по справі —761/5290/24

Ухвала від 24.05.2024

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Бадердінова А. В.

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Бадердінова А. В.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні