Ухвала
від 29.05.2024 по справі 638/107/24
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/107/24

Провадження № 2/638/36/24

УХВАЛА

Іменем України

29 травня 2024 року м. Харків

Дзержинський районний суд м. Харкова у складі:

Головуючого судді Смирнова В.А.

за участю секретаря Каркан А.В.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в приміщенні зали судових засідань Дзержинського районного суду м.Харкова цивільну справу за позовом Керівника Ізюмської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Харківській області до ОСОБА_1 та Приватного підприємства «Аліна 2» про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації,-

ВСТАНОВИВ:

Керівник Ізюмської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Харківській області звернувся до Дзержинського районного суду м.Харкова з позовом до ОСОБА_1 та Приватного підприємства «Аліна 2» про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації..

09 лютого 2024 року Ухвалою Дзержинського районного суду м.Харкова прийнято до розгляду та відкрито загальне позовне провадження у справі за позовною заявою Керівника Ізюмської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Харківській області до ОСОБА_1 та Приватного підприємства «Аліна 2» про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації.

В підготовче засідання, представник прокуратури, про судове засідання була повідомлена, не з`явилася, подала заяву, в якій просила провести підготовче слухання справи без її участі та призначити справу до слухання у судовому засіданні.

Відповідачка, в підготовче засідання повторно не з`явилася, про дату та час підготовчого судового засідання була повідомлена своєчасно та належним чином, про причини неявки суду не повідомила.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, ПП «Аліна 2», в підготовче засідання повторно не з`явився, про дату та час підготовчого засідання був повідомлений своєчасно та належним чином, про причини неявки суду не повідомив.

В порядку підготовчого провадження судом були вивчені матеріали справи, з`ясовані всі фактичні обставини справи, які підлягають з`ясуванню під час судового розгляду.

Згідно ч. 1 ст. 197 ЦПК України, підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи. Згідно п. 15 ч.2 вказаної статті, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

В зв`язку з викладеним суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст.84,196 - 200,259,260 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом Керівника Ізюмської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Харківській області до ОСОБА_1 та Приватного підприємства «Аліна 2» про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації.

Справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі суду в приміщенні Дзержинського районного суду м.Харкова (м. Харків пр.Перемоги буд.52-В) на 26 червня 2024 року на 15 год. 15 хв.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала набираєзаконної силинегайно післяїї проголошення.

Суддя В.А. Смирнов

СудДзержинський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення29.05.2024
Оприлюднено03.06.2024
Номер документу119391044
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —638/107/24

Ухвала від 29.05.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні