Ухвала
від 29.05.2024 по справі 522/2014/24
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/2014/24

Провадження № 2/522/3311/24 УХВАЛА

29 травня 2024 року Приморський районний суд м. Одеси

у складі: головуючої судді Ковтун Ю.І.,

за участі секретаря Лахматової С.В.,

розглянувши упідготовчому засіданнів залісуду вм.Одесіцивільну справуза позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області в особіЛіквідаційної комісії про звільнення майна з-під арешту, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Приморського районного суду м. Одеси перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області в особіЛіквідаційної комісії про звільнення майна з-під арешту.

Ухвалою суду від 20 лютого 2024 року прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 . Розгляд справи призначено за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання у справі.

Учасники справи у підготовче засідання не з`явилися, про час та місце розгляду справи повідомлялися судом належним чином.

Від представника позивача ОСОБА_1 адвоката Ременчука А.М. на адресу суду надійшло клопотання, в якому просить підготовче засідання провести за відсутності представника позивача, закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду по суті.

Згідно з ч. 2ст. 247 ЦПК Українифіксування судового засідання технічними засобами не здійснювалось.

Під час провадження в підготовчому засіданні, вивчивши матеріали справи, судом було встановлено: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; визначено порядок розгляду справи.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.76, 84, 197,198,199,200 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче засіданняпо цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області в особіЛіквідаційної комісії про звільнення майна з-під арешту тапризначитисправу до судового розгляду по сутіна 10 годину 00 хвилин «31» липня 2024рокуу залі суду№ 110в приміщенні Приморського районного суду м.Одеси.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Ю.І. Ковтун

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення29.05.2024
Оприлюднено03.06.2024
Номер документу119394120
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про звільнення майна з-під арешту (виключення майна з опису)

Судовий реєстр по справі —522/2014/24

Ухвала від 29.05.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Ковтун Ю. І.

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Ковтун Ю. І.

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Ковтун Ю. І.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Ковтун Ю. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні