Ухвала
від 30.05.2024 по справі 579/840/24
КРОЛЕВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 579/840/24

2/579/262/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

30 травня 2024 року Кролевецький районний суд Сумської області

у складі: судді Моргуна О.В.,

за участі секретаря Сергієнко Ж.М.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні справу за позовом ОСОБА_1 до відділу культури і туризму Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області про скасування наказів, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди,-

В С Т А Н О В И В:

судом відкрито провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до відділу культури і туризму Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області, в якому він просить суд: визнати незаконними та скасувати накази начальника відділу культури і туризму Кролевецької міської ради про оголошення доган ОСОБА_1 від 22.05.2023 року №08-АГП; від 10.01.2024 року №01-АГП; від 09.02.2024 року; визнати незаконним та скасувати наказ №12-К від 13.03.2024 року про припинення трудового договору (контракту) начальника відділу культури і туризму Кролевецької міської ради відносно ОСОБА_1 з посади директора Центру культури Кролевецької міської ради; визнати незаконним та скасувати наказ №12-К від 13.03.2024 року начальника відділу культури і туризму Кролевецької міської ради про звільнення ОСОБА_1 з посади директора Центру культури Кролевецької міської ради та поновити його на посаді директора Центру культури Кролевецької міської ради. Допустити негайне виконання судового рішення в цій частині; стягнути з відділу культури і туризму Кролевецької міської ради на його користь середній заробіток за час вимушеного прогулу по день ухвалення рішення у справі. Допустити негайне виконання судового рішення у частині стягнення за один місяць; стягнути з відділу культури і туризму Кролевецької міської ради на його користь моральну шкоду в розмірі 10 000 грн.

В підготовче засідання з`явилися сторони не з`явилися.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст.197 ЦПК України.

Підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

Згідно ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

За таких обставин необхідно залучити до участі у справі Центр культури Кролевецької міської ради, код ЄДРПОУ 24000648, як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, оскільки рішення у справі може вплинути на її права та обов`язки.

За таких обставин суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

залучити Центр культури Кролевецької міської ради, код ЄДРПОУ 24000648, до участі в справі за позовом ОСОБА_1 до відділу культури і туризму Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області про скасування наказів, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди, як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору.

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до відділу культури і туризму Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області про скасування наказів, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди, третя особа Центр культури Кролевецької міської ради.

Призначити справу до судового розгляду на 17 червня 2024 року на 13 годину 00 хвилин у приміщенні Кролевецького районного суду Сумської області.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Встановити наступний порядок дослідження доказів: заслухати вступне слово сторін, вивчити матеріали цивільної справи та докази, надані позивачем, відповідачем .

Роз`яснити Центру культури Кролевецької міської ради , що треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу.

Відповідачу надати інформацію про середньомісячну та середньоденну заробітну плату ОСОБА_1 за останні два календарні місяці роботи, що передували звільненню з роботи, враховуючи коефіцієнт підвищення заробітної плати (якщо таке підвищення відбувалося);

відповідачу надати інформацію про неробочі дні Центру культури Кролевецької міської, починаючи з 13 березня 2024 року.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

СуддяО. В. Моргун

СудКролевецький районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення30.05.2024
Оприлюднено03.06.2024
Номер документу119413589
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —579/840/24

Ухвала від 30.05.2024

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Моргун О. В.

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Моргун О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні