Вирок
від 03.06.2024 по справі 317/2716/22
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа №317/2716/22

Пр. № 1-кп/333/215/24

ВИРОК

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 червня 2024 року м. Запоріжжя

Комунарський районний суд м. Запоріжжя у складі:

судді: ОСОБА_1 ,

за участю секретарів судового засідання: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

прокурорів: ОСОБА_4 , ОСОБА_5 ,

захисників: ОСОБА_6 , ОСОБА_7 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Комунарського районного суду м. Запоріжжя кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12022082230000223 від 26.05.2022 за обвинуваченням

ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Городище Черкаської області, громадянина України, розлученого, працює провідним спеціалістом з продажу нафтопродуктів у ТОВ «Фуелпостач», проживає за адресою: АДРЕСА_1 , не зареєстрованого за жодною адресою, проживаючого до затримання за адресою: АДРЕСА_2 , раніше не судимого,

у вчиненнікримінального правопорушення,передбаченого ч.5ст.191КК України,

В С Т А Н О В И В:

Приблизно у період часу з кінця лютого 2022 року по 25.05.2022, більш точний час та дата не встановлені, Особа1 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) за попередньою змовою з ОСОБА_8 , Особою2(матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), Особою3 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) та з невстановленими службовими особами комунальних підприємств м. Мелітополь Запорізької області та іншими невстановленими особами, діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, вчинили дії з привласнення майна комунальних підприємств та організацій за наступних обставин.

Так,внаслідок військовоїагресії російськоїфедерації протиУкраїни,територія містаМелітополя Запорізькоїобласті булатимчасово окупованазбройними силамиросійської федерації,з кінцялютого 2022року. Прине встановленихв ходідосудового розслідуванняобставинах Особа1(матеріаливідносно якоївиділені вокреме провадження),будучи призначенимадміністрацією окупаційнихвійськ російськоїфедерації напосаду директораТОВ «ТеплоМелітополь»,код ЄДРПОУ42461094,діючи з умисломна досягненнязлочинного результатуу виглядіпривласнення майнакомунальних установм.Мелітополя Запорізькоїобласті,усвідомлюючи суспільнонебезпечний характерсвоїх дій,передбачаючи настаннясуспільно небезпечнихнаслідків табажаючи їхнастання,умисно,з корисливихмотивів,в умовахвоєнного стану, залучивОсобу 2(матеріаливідносно якоївиділені вокреме провадження),Особу 3(матеріаливідносно якоївиділені вокреме провадження), ОСОБА_8 як пособниката невстановленихслужбових осібкомунальних підприємств АДРЕСА_3 таінших невстановленихосіб з якими був раніше знайомий та підтримував ділові стосунки.

При цьому, Особа 2(матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), як співвиконавець, повинен був, з метою усунення перепон для здійснення злочинної діяльності, використовувати зв`язки з окупаційною адміністрацією російської федерації, отримувати від невстановлених службових осіб комунальних підприємств АДРЕСА_3 та інших невстановлених осіб з якими був раніше знайомий та підтримував ділові стосунки, талони на пальне для подальшої передачі ОСОБА_8 , дотримуватись заходів конспірації злочинної діяльності, отримувати грошові кошти від вчинення злочину;

Особа 3(матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), як співвиконавець, повинен був використовуючи своє службове становище, відповідно до займаної посади, привласнити та передати для подальшої реалізації ОСОБА_8 талони на пальне, які належать ТОВ «Тепло Мелітополь», код ЄДРПОУ 42461094, дотримуватись заходів конспірації злочинної діяльності, відповідно за домовленістю, отримувати грошові кошти від вчинення злочинів;

При цьому, Особа3 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), з травня 2019 року займає посаду начальника АТД ТОВ «Тепло Мелітополь» який, згідно довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск №1: Професії працівників, що є загальними для всіх видів економічної діяльності, Розділ №1: професії керівників, професіоналів, фахівців та технічних службовців» затверджених наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 29.12.2004 № 336, має наступні завдання та обов`язки, а саме: забезпечує утримання автомобільного транспорту в належному стані. Організовує випуск рухомого складу на лінію згідно із затвердженим графіком у технічно справному стані. Здійснює контроль за додержанням водіями правил технічної експлуатації автотранспортних засобів і наданням їм необхідної технічної допомоги на лінії. Розроблює та впроваджує заходи, спрямовані на ліквідацію простоїв, передчасне повернення автомобілів з лінії через технічні несправності. Аналізує причини дорожньо-транспортних випадків та порушень водіями правил дорожнього руху. Забезпечує поточний ремонт виробничих будівель, споруд та обладнання гаража, безпечні і здорові умови праці, а також своєчасне надання пільг працюючим за умови праці. Розробляє та впроваджує заходи з благоустрою гаража, озеленення і прибирання прилеглої території. Здійснює контроль за забезпеченням паливно-мастильними матеріалами, своєчасним обслуговуванням та правильним зберіганням рухомого складу. Вживає заходів з підбору і розстановки кадрів та їх доцільного використання. Забезпечує додержання працівниками правил і норм охорони праці, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. Подає пропозиції щодо заохочення працівників, накладання дисциплінарних стягнень на порушників виробничої і трудової дисципліни, застосування в разі потреби заходів матеріального впливу.

Таким чином, Особа1 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), перебуваючи на посаді начальника АТД ТОВ «Тепло Мелітополь», виконував організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції і згідно з ч.3 ст.18 КК України, був службовою особою.

ОСОБА_8 , як пособник, обіцяв збути на підконтрольній території України здобуті кримінально протиправним шляхом талони на пальне комунальних підприємств тимчасово окупованого м. Мелітополя, виручені грошові кошти від реалізації талонів на пальне, повинен був передати Особі1(матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), підшукати засоби для сприяння вчинення кримінального правопорушення, дотримуватись заходів конспірації злочинної діяльності, відповідно за домовленістю, отримувати грошові кошти від вчинення злочину.

Приблизно у період часу з кінця лютого 2022 року по 25.05.2022, більш точний час та дата в ході досудового розслідування не встановлені, Особа3 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження)., за вказівкою Особи1 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), з відома Особи2 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) та ОСОБА_8 , діючи відповідно до досягнутої домовленості, для досягнення злочинного результату у вигляді привласнення майна ТОВ «Тепло Мелітополь», код ЄДРПОУ 42461094, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання суспільно небезпечних наслідків та бажаючи їх настання, умисно, з корисливих мотивів, всупереч інтересам служби, в умовах воєнного стану, здійснив привласнення майна ТОВ «Тепло Мелітополь», код ЄДРПОУ 42461094 - талонів на пальне WOG ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, а саме:

талони на газ нафтовий скраплений номіналом 20 літрів у кількості 389 штук;

талони на газ нафтовий скраплений номіналом 10 літрів у кількості 801 штук,

які приблизно в середині травня 2022 року, більш точний час та дата в ході досудового розслідування не встановлені, знаходячись у приміщенні ТОВ «Тепло Мелітополь» за адресою: м. Мелітополь, вул. Покровська, буд.61, для подальшої реалізації на підконтрольній території України, передав ОСОБА_8 .

Реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на незаконне збагачення, у невстановлений в ході досудового розслідування час та дату, але не пізніше 10.05.2022- 12.05.2022, точний час в ході досудового розслідування не встановлено, Особа2 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), за вказівкою Особи 1 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), з відома Особи3 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) та ОСОБА_8 діючи відповідно до досягнутої домовленості, для досягнення злочинного результату у вигляді привласнення майна, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання суспільно небезпечних наслідків та бажаючи їх настання, умисно, з корисливих мотивів, всупереч інтересам служби, в умовах воєнного стану за невстановлених в ході досудового розслідування обставинах, отримав від невстановлених службових осіб:

І. Комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області, код ЄДРПОУ 05498720 талони на пальне:

1. WOG ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592:

талони на бензин А-95 номіналом 10 літрів у кількості 25 штук;

талони на бензин А-92 номіналом 10 літрів у кількості 67 штук;

талони на бензин А-92 номіналом 20 літрів у кількості 66 штук;

талони на дизельне паливо номіналом 20 літрів у кількості 25 штук.

2. АЗС ТОВ «Параллель-М ЛТД», код ЄДРПОУ 24316073:

талони на бензин А-95, номіналом 10 літрів у кількості 74 штук,

3. WOG - ТОВ «ВОГ КАРД», код ЄДРПОУ 42264086:

талон на бензин А-92 номіналом 10 літрів у кількості 1 штука;

ІІ. комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області, код ЄДРПОУ 42928978 талони на пальне WOG ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, а саме:

талони на бензин А-95 номіналом 20 літрів у кількості 9 штук;

талони на бензин А-95 номіналом 10 літрів у кількості 44 штук;

ІІІ. комунальної установи «Інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Мелітопольської міської ради Запорізької області, код ЄДРПОУ 38851035 талони на пальне Marshal, код ЄДРПОУ 31870046, а саме талони на бензин А-92 номіналом 10 літрів у кількості 27 штук.

12.05.2022, точний час в ході досудового розслідування не встановлено, Особа2 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), знаходячись у приміщенні БК «ім.Т.Г.Шевченко», за адресою: м. Мелітополь, пл. Перемоги, буд. 4, за вказівкою Особи1 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), з відома Особи3(матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) та ОСОБА_8 діючи відповідно до досягнутої домовленості, для досягнення злочинного результату у вигляді привласнення майна закладів охорони здоров`я м. Мелітополь, а саме талонів на пальне, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання суспільно небезпечних наслідків та бажаючи їх настання, умисно, з корисливих мотивів, в умовах воєнного стану, передав ОСОБА_8 для реалізації на підконтрольній території України.

Так, у середині травня 2022 року, більш точний час та дата в ході досудового розслідування не встановлено, ОСОБА_8 , який заздалегідь обіцяв збути талони на пальне, здобуті кримінально протиправним шляхом, за вказівкою Особи1(матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), з відома Особи2 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) та Особи 3 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) діючи відповідно до досягнутої домовленості , для досягнення злочинного результату у вигляді привласнення майна комунальних установ м. Мелітополь Запорізької області, а саме талонів на пальне, які йому раніше передали Особа2 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) та Особа3 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання суспільно небезпечних наслідків та бажаючи їх настання, умисно, з корисливих мотивів, в умовах воєнного стану, з метою збуту зазначених талонів на пальне, знаходячись на території м. Мелітополя, підшукавши транспортний засіб, з метою виїзду на підконтрольну територію України, сів до салону автомобіля «Ford Transit», державний номерний знак « НОМЕР_1 » , який прямував до м. Запоріжжя.

Після чого, продовжуючи свої протиправні дії та реалізуючи спільний умисел на збут привласненого майна, приблизно о 22:00 годині 25.05.2022 ОСОБА_8 , з метою виїзду з тимчасово окупованої російськими військами території міста Мелітополя Запорізької області для подальшого збуту зазначених талонів на пальне прибув на блокпост по АДРЕСА_4 , де у період з 22:30 години 25.05.2022 по 00:30 годину 26.05.2022, під час проведення огляду місця події в останнього були вилучені зазначені талони на пальне.

Таким чином, приблизно у період часу з кінця лютого 2022 року по 25.05.2022, більш точний час та дата не встановлені, Особа1 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) за попередньою змовою з ОСОБА_8 , Особою2(матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), Особою3 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) та з невстановленими службовими особами комунальних підприємств АДРЕСА_3 та іншими невстановленими особами, діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, вчинили дії з привласнення майна наступних комунальних підприємств та організацій, а саме:

1. Комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області, код ЄДРПОУ 42928978, згідно висновку експерта № 402/403-22 від 31.08.2022 на суму 17555,80 гривен.

2. Комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області, код ЄДРПОУ 05498720, згідно висновку експерта 400/401-22 від 31.08.2022 на суму 90122,50 гривен.

3. ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ», код ЄДРПОУ 42461094, згідно висновку експерта 396/397-22 від 31.08.2022 на суму 294641,40 гривен,

4.Комунальної установи«Інформаційно-аналітичнийцентр медичноїстатистики» Мелітопольськоїміської радиЗапорізької області,код ЄДРПОУ38851035,згідно висновкуексперта 398/399-22від 29.09.2022 насуму 7837,20гривен, чим заподіяли матеріальну шкоду Мелітопольській міській раді (код ЄДРПОУ 25716722 на загальну суму 410 156,9 гривень.

ОСОБА_8 в судовому засіданні вину у вчиненні інкримінованого йому злочину не визнав, суд пояснив наступне.

Так,наприкінці січня2022він познайомивсяз дівчиною з м. Мелітополя в соціальних мережах. 24.02.2022 він вирішив поїхати до неї у м. Мелітополь, на той час він проживав у м. Черкаси. 05.04.2022 ОСОБА_8 виїхав з м. Черкаси та прибув 06.04.2022 у м. Мелітополь. Після чого у місті Мелітополі він познайомився з чоловіками на ім`я ОСОБА_9 та ОСОБА_10 , на яких у подальшому почав працювати. Зокрема, як пояснив ОСОБА_8 , він почав працювати на АЗС фірми « ІНФОРМАЦІЯ_2 », розташованій за адресою: АДРЕСА_5 , а у подальшому - на АЗС по АДРЕСА_6 .

Під час роботи на вказаній АЗС до нього неодноразово зверталися мешканці міста Мелітополя, приватні підприємці та представники комунальних служб, які намагалися заправитися по талонах, але заправка по талонах не здійснювалася, у зв`язку з чим ці талони вони віддавали ОСОБА_8 для подальшої реалізації.

У квітні 2022 року, перебуваючи на своєму робочому місці, ОСОБА_8 познайомився з ОСОБА_11 , який працював у вказаний час у ТОВ «Тепло Мелітополь» та був відповідальною особою за талони на пальне, крім того йому відомий ОСОБА_12 , який також працював у ТОВ «Тепло Мелітополь». У вказаний час ОСОБА_11 звернувся до ОСОБА_8 з метою заправити транспортні засоби ТОВ «Тепло Мелітополь» за талонами на пальне. Так, ОСОБА_11 передав йому талони на паливо з накладними на придбання отриманих талонів на паливо, після чого він підписав акт прийому-передачі, написав розписку про отримання талонів та з його паспорта зняли копію.

Перед тим, як дати йому талони, як зрозумів ОСОБА_8 , його оцінювали, перевіряли, чи можна йому довіряти, так, ОСОБА_8 зустрічався із Золотарьовим в кафе, останній був ще з якоюсь людиною.

Після чого зазначені талони на паливо він реалізував на території м. Черкас за ціною 720 000 гривень, з м. Черкас приїхав 01.05.2022 до м. Запоріжжя та передав вказані грошові кошти у готелі «Театральний» раніше не відомому йому чоловіку, якому сказав передати грошові кошти чоловік на ім`я ОСОБА_13 .

У подальшому ОСОБА_8 повернувся до тимчасового окупованого м. Мелітополь, та повернув кошти мешканцям міста Мелітополь, приватним підприємцям та комунальним службам, а також ОСОБА_11 , які віддали йому талони на паливо, відповідно до розписок та інших документів, що підтверджували отримання даних талонів.

Крім того, як пояснив ОСОБА_8 , він також заправляв пальним автомобілі швидкої допомоги, а також силові структури, «Козацька варта», списки яких йому надавав ОСОБА_14 , який працював в мерії м. Мелітополя.

У травні 2022 року від ОСОБА_11 він знову отримав талони на пальне та направився з чоловіком на прізвище ОСОБА_15 до м. Запоріжжя, де його зупинили на блокпосту у АДРЕСА_4 , де у нього вилучили талони на пальне співробітники поліції.

Пояснив, що в період з 02.05.2022 до 16.05.2022 йому приносили талони на паливо АЗС « ІНФОРМАЦІЯ_3 », « ОСОБА_16 » та «Авіас» представники приватних підприємств м. Мелітополя. Частину талонів було придбано ним у вказаних приватних підприємств за рахунок власних коштів.

Зазначив, що всі особи самі зверталися до нього за допомогою в реалізації талонів на паливо.

Золотарьова, ОСОБА_17 , ОСОБА_18 він ніяк не виокремлював з кола інших осіб, які зверталися до нього за допомогою у використанні талонів на пальне.

Також зазначив, що не мав на меті нажитися на перепродажу талонів, намагався допомогти жителям ОСОБА_19 , комунальним службам, які потерпали в той час, не маючи змоги отримати пальне, за яке було сплачено гроші та, відповідно, забезпечувати життя громадян, які опинилися в окупації.

Незважаючи на невизнання обвинуваченим вини у вчиненні злочину, вина ОСОБА_8 підтверджується в повному обсязі наступними доказами, дослідженими і перевіреними в ході судового розгляду.

Показаннями представника потерпілого ОСОБА_20 , який суду пояснив, що з 07.12.2020 він обіймає посаду Мелітопольського міського голови, в його обов`язки входить організація роботи Мелітопольської міської ради.

Пояснив, що Мелітопольська міська рада Запорізької області є засновником наступних комунальних підприємств:

- комунальна установа «Інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Мелітопольської міської ради Запорізької області»;

- комунальне некомерційне підприємство Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області»;

- комунальне некомерційне підприємство «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги Мелітопольської міської ради Запорізької області».

Крім того, ТОВ «Тепло Мелітополь», код ЄДРПОУ 42461094, засновником якого є КП «Мелітопольжитлосервіс» Мелітопольської міської ради Запорізької області та п`ять фізичних осіб. Директором підприємства є ОСОБА_21 .

Від ОСОБА_21 йому стало відомо про те, що співробітниками правоохоронних органів, в ході проведення слідчих (розшукових) дій, на блокпості біля міста Запоріжжя у мешканця м. Мелітополь вилучено значну кількість талонів на пальне, які належать комунальним установам міста Мелітополя. Пояснив, що йому відомі наступні особи:

- ОСОБА_22 , є депутатом Мелітопольської міської ради восьмого скликання від партії «Опозиційний блок». Приблизно з середини березня місця 2022 року є куратором від адміністрації окупаційної влади за діяльністю комунальних підприємств та установ;

- ОСОБА_12 , приблизно з середини березня місця 2022 року, після примусового усунення з посади директора ТОВ «Тепло Мелітополь» ОСОБА_21 , обіймає посаду керівника вказаного підприємства. Раніше (до 2015-2016 року) він був директором ТОВ «Тепло Мелітополь»;

- ОСОБА_11 був начальником АТД ТОВ «Тепло Мелітополь», у зв`язку з чим був обізнаний про кількість талонів на пальне, він забезпечував їх зберігання та був відповідальним за витрати та списання паливно-мастильних матеріалів.

Зараз ці особи перебувають на тимчасово окупованій території та співпрацюють з окупаційною владою.

Вказані особи привласнили талони на пальне комунальних підприємств міста Мелітополь, які намагався реалізувати ОСОБА_8 , якого у травні 2022 року затримали на блокпосту на під`їзді до м. Запоріжжя.

Підтримує поданий цивільний позов в повному обсязі.

Показаннями свідка ОСОБА_21 ,яка судупояснила наступне. З травня 2019 року, вона займає посаду директора ТОВ «Тепло Мелітополь». Засновником вказаного комунального підприємства є 4 фізичні особи та КП «Мелітопольжитлосервіс» ММР, якому належить 95 відсотків статутного капіталу. Після тимчасової окупації м. Мелітополя вона була вимушена евакуюватися до м. Запоріжжя.

Пояснила, що їй відомий ОСОБА_12 , який до 2016 року займав посаду керівника ТОВ «Мелітопольські теплові мережі», після чого він був звільнений з посади. Після тимчасової окупації м. Мелітополя російськими військами він погодився співпрацювати з окупаційною адміністрацію. 13.03.2022 він разом з іншими людьми зайшов до неї в кабінет, наказав встати та піти. Отже, після примусового усунення її з посади, він зайняв посаду директора ТОВ «Тепло Мелітополь».

Також їй відомий ОСОБА_11 , який з травня 2019 року займає посаду начальника авто-транспортного цеху ТОВ «Тепло Мелітополь». В його повноваження входило організація діяльності транспортних засобів ТОВ «Тепло Мелітополь», в тому числі він є матеріально відповідальною особою щодо витрат палива на належне функціонування транспортних засобів підприємства. Надати його посадові інструкції не представляється можливим у зв`язку з тим, що вони залишились на тимчасово окупованій території м. Мелітополь. ОСОБА_11 займав посаду начальника авто-транспортного цеху в тепломережі м. Мелітополя приблизно 10 років.

Також пояснила, що в січні 2022 року, очолюваним нею товариством проведено тендерну процедуру на придбання талонів на пальне та після підписання договору начальник автотранспортного відділу ТОВ «Тепломелітополь» ОСОБА_11 у січні 2022 року отримав талони на пальне, про що розписався у накладних.

Після окупації міста Мелітополя частину талонів привласнили ОСОБА_11 та ОСОБА_12 .

Від правоохоронних органів дізналася, що на блокпосту біля міста Запоріжжя у мешканця м. Мелітополь вилучено значну кількість талонів на пальне, які належать комунальним установам міста Мелітополя, в тому числі-ТОВ «Тепло Мелітополь». Після цього всі талони на пальне, як ті, що знайшли у ОСОБА_8 , так і ті, що залишилися на ТОТ, було заблоковано. Зазначила, що ці талони до їх блокування можна було використати.

-протоколом прийняття заяви про вчинене кримінальне правопорушення від 01.06.2022, згідно якого міський голова м. Мелітополя ОСОБА_20 повідомив про незаконне заволодіння скретч картами на пальне комунальних установ м. Мелітополя невідомими особами (а.с. Т.2).

- протоколом оглядумісця події від 25.05.2022 ,відеозапис якого переглянуто в судовому засіданні, протоколом оглядупредмета від 26.05.2022, а саме: спец пакету №SUD3068249, протоколом оглядупредмета від 26.05.2022, а саме: спец пакету№SUD3068255, згідно яких в період часу з 22:30 25.05.2022 по 00:30 26.05.2022, під час проведення огляду місця події на блок-посту по АДРЕСА_4 було вилучено у ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який мешкає за адресою: АДРЕСА_7 наступне майно:

Талони на пальне ГАЗ 10 л в кількості 320 карток:

1. WOG 000021000066694 2. WOG 000021000069323 3. WOG 000021000055337 4. WOG 000021020067365 5. WOG 000021060067099 6. WOG 000021010051936 7. WOG 000021080035113 8. WOG 000021050053806 9. WOG 000021070025089 10. WOG 000021080061422 11. WOG 000021050025458 12. WOG 000021060022045 13. WOG 000021060028481 14. WOG 0009632 15. WOG 000021030035594 16. WOG 000021080069327 17. WOG 000021000022092 18. WOG 000021080029550 19. WOG 000021060056323 20. WOG 000021090060921 21. WOG 000021050022332 22. WOG 000021080065600 23. WOG 000021080033687 24. WOG 000021040057188 25. WOG 000021080049488 26. WOG 0009130 27. WOG 0014000 28. WOG 000021000036839 29. WOG 0008099 30. WOG 000021030032218 31. WOG 000021080021343 32. WOG 0010566 33. WOG 000021090048631 34. WOG 000021030066358 35. WOG 000021040017623 36. WOG 000021090043830 37. WOG 0011283 38. WOG 000021060050619 39. WOG 000021040019803 40. WOG 0013866 41. WOG 000021070064590 42. WOG 000021010038380 43. WOG 000021050061263 44. WOG 000021040043244 45. WOG 00002101002783046. WOG 0006554 47. WOG 000021050033202 48. WOG 000021010052399 49. WOG 000021070050786 50. WOG 000021090067128 51. WOG 0005837 52. WOG 000021080069350 53. WOG 000021040049873 54. WOG 000021060047785 55. WOG 0007125 56. WOG 000021050017682 57. WOG 000021090057934 58. WOG 000021050030090 59. WOG 000021090053143 60. WOG 000021040030569 61. WOG 000021040052031 62. WOG 000021090048404 63. WOG 000021090025290 64. WOG 000021090030810 65. WOG 000021000065587 66. WOG 000021080031883 67. WOG 000021080031548 68. WOG 000021020026801 69. WOG 000021090046804 70. WOG 000021080039777 71. WOG 000021000017007 72. WOG 000021060051094 73. WOG 000021090017231 74. WOG 0013770 75. WOG 000021090067010 76. WOG 000021000017234 77. WOG 000021010024822 78. WOG 0004845 79. WOG 000021030037127 80. WOG 000021000060720 81. WOG 000021070058755 82. WOG 000021020061587 83. WOG 000021000033144 84. WOG 000021080025888 85. WOG 000021020059146 86. WOG 000021000023994 87. WOG 000021040017225 88. WOG 000021050042130 89. WOG 000021010057479 90. WOG 00002100004549991. WOG 0007585 92. WOG 0005384 93. WOG 000021040026517 94. WOG 0007149 95. WOG 000021070030193 96. WOG 000021020025330 97. WOG 000021000037786 98. WOG 000021050066172 99. WOG 000021010030827 100. WOG 000021000025301 101. WOG 000021040065329 102. WOG 000021090047115 103. WOG 000021050067988 104. WOG 000021080067255 105. WOG 0005512 106. WOG 0010586 107. WOG 000021030008996 108. WOG 000021060048580 109. WOG 000021020026005 110. WOG 000021040065459 111. WOG 0013231 112. WOG 0011168 113. WOG 000021030021360 114. WOG 0010198 115. WOG 000021080067998 116. WOG 000021070020062 117. WOG 000021010025564 118. WOG 000021000052266 119. WOG 000021010029054 120. WOG 000021050030272 121. WOG 000021080015810 122. WOG 000021020017315 123. WOG 000021050017444 124. WOG 000021060048892 125. WOG 000021020036277 126. WOG 000021060066227 127. WOG 000021040066221 128. WOG 000021000059117 129. WOG 000021030025214 130. WOG 000021020047363 131. WOG 000021070041557 132. WOG 0013337 133. WOG 000021010040066 134. WOG 000021050025232 135. WOG 000021000027440

136. WOG 000021070059390 137. WOG 000021040023219 138. WOG 000021000029222 139. WOG 000021060049608 140. WOG 000021050025641 141. WOG 000021040020814 142. WOG 000021020041529 143. WOG 000021020033883 144. WOG 000021050062734 145. WOG 000021050061542 146. WOG 000021030066820 147. WOG 000021070015828 148. WOG 0009869 149. WOG 000021050055882 150. WOG 000021070039859 151. WOG 000021000016633 152. WOG 000021000017933 153. WOG 000021060058718 154. WOG 000021010032126 155. WOG 000021000043974 156. WOG 000021080068102 157. WOG 000021040020461 158. WOG 000021090031251 159. WOG 0008609 160. WOG 000021090018779 161. WOG 000021060069246 162. WOG 000021020031410 163. WOG 0004904 164. WOG 000021050036447 165. WOG 000021070044480 166. WOG 000021060027211 167. WOG 000021000047776 168. WOG 0005103 169. WOG 000021090044453 170. WOG 0004454 171. WOG 0014657 172. WOG 000021070058670 173. WOG 0013273 174. WOG 000021090069115 175. WOG 0005258 176. WOG 000021080049897 177. WOG 0011896 178. WOG 000021020029110 179. WOG 000021020063347 180. WOG 000021000021189 181. WOG 000021090069825 182. WOG 0013428 183. WOG 000021070045166 184. WOG 000021060025246 185. WOG 000021070016708 186. WOG 000021090068699 187. WOG 000021000027127 188. WOG 000021010023191 189. WOG 0010567 190. WOG 000021000030824 191. WOG 000021000035539 192. WOG 000021050031914 193. WOG 000021050021764 194. WOG 000021020050071 195. WOG 000021000025538 196. WOG 000021000068034 197. WOG 000021080035511 198. WOG 000021040054675 199. WOG 000021000059377 200. WOG 000021000031083 201. WOG 000021040034491 202. WOG 000021050069931 203. WOG 000021040050884 204. WOG 000021010046026 205. WOG 000021050050360206. WOG 000021050053798 207. WOG 000021000028676 208. WOG 000021000035324 209. WOG 000021020016208 210. WOG 0007297 211. WOG 000021060064713 212. WOG 0015490 213. WOG 000021010024781 214. WOG 0015203 215. WOG 000021010062828 216. WOG 0006731 217. WOG 000021030036485 218. WOG 000021000056433 219. WOG 0003882 220. WOG 0014898 221. WOG 0007803 222. WOG 000021020043594 223. WOG 000021000052835 224. WOG 000021000032305 225. WOG 0014722 226. WOG 000021060032938 227. WOG 000021020019863 228. WOG 000021060021938 229. WOG 000021020049026 230. WOG 0010332 231. WOG 000021000051212 232. WOG 000021030069236 233. WOG 000021070016678 234. WOG 0008161 235. WOG 0007432 236. WOG 000021000041590 237. WOG 000021010067027 238. WOG 000021000069088 239. WOG 000021070024013 240. WOG 000021070018922 241. WOG 000021070019222 242. WOG 000021090069159 243. WOG 000021040054534 244. WOG 000021030042145 245. WOG 000021060036990 246. WOG 000021060016738 247. WOG 000021010046372 248. WOG 000021070056489 249. WOG 000021040031858 250. WOG 000021070049010 251. WOG 000021030059053 252. WOG 000021020029637 253. WOG 000021040048034 254. WOG 000021040054318 255. WOG 000021090031660 256. WOG 000021080034675 257. WOG 000021060017942 258. WOG 000021050034687 259. WOG 000021070025294 260. WOG 000021080021569 261. WOG 000021020051285 262. WOG 000021010052270 263. WOG 000021020027833 264. WOG 000021070061883 265. WOG 000021030046011 266. WOG 000021020028928 267. WOG 000021070065384 268. WOG 000021070033758 269. WOG 0004396 270. WOG 000021010058241 271. WOG 000021070069755 272. WOG 000021000041170 273. WOG 000021080041301 274. WOG 000021010019804 275. WOG 0004182 276. WOG 000021070025562 277. WOG 000021000022973 278. WOG 0015514 279. WOG 000021000067530 280. WOG 000021000025497 281. WOG 000021030038847 282. WOG 0011885 283. WOG 000021090058524 284. WOG 000021090057796 285. WOG 000021060035292 286. WOG 000021030024152 287. WOG 000021020024773 288. WOG 000021050065548 289. WOG 000021040017764 290. WOG 0007302 291. WOG 0009323 292. WOG 000021090017521 293. WOG 000021080035005 294. WOG 000021010046877 295. WOG 000021060030219 296. WOG 000021080041828 297. WOG 000021040050345 298. WOG 000021040040247 299. WOG 000021020029875 300. WOG 000021050050865 301. ОДТ 0022774 302. ЧКТ 0032766 303. ЧКТ 0011138 304. ІФТ 0003417 305. ОДТ 0024726 306. КВТ 0008382 307. ЧКТ 0011170 308. WOG 0001184 309. WOG 0001501 310. WOG 0002703 311. WOG g 0001237 312. МКТ 0016232 313. ІФТ 0003387 314. ОДТ 0025926 315. РВТ 0006081 316. ЗПТ 0007178 317. ЖТТ 0004766 318. МКТ 0015559 319. РВТ 0027282 320. ІФТ 0003850Талони на пальне LPG 10 л в кількості 9 карток: 1.WOG 013021090008455 2.WOG 013021040068887 3.WOG 013021080102808 4.WOG 013021050109460 5.WOG 013021000054350 6.WOG 013021010059080 7.WOG 013021060107517 8.WOG 013021060089798 9.WOG 013021040080371 Талони на пальне ГАЗ 20 л в кількості 134 картки: 1. WOG 000022070020289 2. WOG 000022080060112 3. WOG 000022090010701 4. WOG 000022080058588 5. WOG 0005584 6. WOG 000022080044042 7. WOG 000022030054758 8. WOG 000022030037162 9. WOG 000022040038261 10. WOG 0004939 11. WOG 000022030009952 12. WOG 0004765 13. WOG 000022040015499 14. WOG 000022000034359 15. WOG 000022090022528 16. WOG 000022060023067 17. WOG 000022090048717 18. WOG 0004091 19. WOG 000022050052488 20. WOG 000022040046208 21. WOG 000022060019770 22. WOG 000022070007967 23. WOG 000022080015651 24. WOG 000022000026356 25. WOG 000022010057146 26. WOG 000022000025959 27. WOG 000022010023664 28. WOG 0002453 29. WOG 0001248 30. WOG 000022020029531 31. WOG 000022040060068 32. WOG 000022070014228 33. WOG 000022020053499 34. WOG 000022000047904 35. WOG 000022060011444 36. WOG 000022000040837 37. WOG 000022030010413 38. WOG 000022060058968 39. WOG 000022090021886 40. WOG 000022060015354 41. WOG 000022040031042 42. WOG 000022090053188 43. WOG 000022010036941 44. WOG 000022060007533 45. WOG 000022000029740 46. WOG 000022090045000 47. WOG 000022090020724 48. WOG 000022040044459 49. WOG 000022030052459 50. WOG 000022040032988 51. WOG 000022050034934 52. WOG 000022060061085 53. WOG 000022030055412 54. WOG 000022030051126 55. WOG 000022040019945 56. WOG 000022020060170 57. WOG 000022070054501 58. WOG 000022010048508 59. WOG 00002201000851560. WOG 000022080027111 61. WOG 000022020051800 62. WOG 000022070026357 63. WOG 0005625 64. WOG 000022010043752 65. WOG 000022090014150 66. WOG 000022070031728 67. WOG 000022030040375 68. WOG 000022020009595 69. WOG 0004218 70. WOG 000022070021222 71. WOG 000022070008535 72. WOG 000022010009310 73. WOG 000022090057407 74. WOG 000022030051159 75. WOG 000022080019549 76. WOG 0005134 77. WOG 000022060035196 78. WOG 000022070044317 79. WOG 000022090011108 80. WOG 000022010028227 81. WOG 000022090023776 82. WOG 000022040020202 83. WOG 000022060048514 84. WOG 000022070035401 85. WOG 0001646 86. WOG 000022060039664 87. WOG 000022020058182 88. WOG 000022010011869 89. WOG 000022060023368 90. WOG 000022060038870 91. WOG 000022070014370 92. WOG 000022030021598 93. WOG 000022050014716 94. WOG 000022060034539 95. WOG 000022050052864 96. WOG 000022030033274 97. WOG 000022000022479 98. WOG 000022000040224 99. WOG 000022050011485 100. WOG 000022040059154 101. WOG 000022020024990 102. WOG 000022090025581 103. WOG 0003071 104. WOG 000022050032992 105. WOG 000022090037535 106. WOG 000022030021208 107. WOG 000022070026799 108. WOG 000022090018565 109. WOG 0000753 110. WOG 0000478 111. ДЦТ 0019843 112. ДНТ 0009398 113. МКТ 0010479 114. ДНТ 0009281 115. ЗПТ 0004819 116. ОДТ 0015702 117. ОДТ 0015439 118. ДНТ 0009511 119. ОДТ 0016082 120. ДНТ 0008958 121. ВОТ 0003526 122. ВОТ 0015112 123. ОДТ 0017473 124. ДЦТ 0019413 125. МКТ 0010825 126. ЧКТ 0007349 127. ВОТ 0003544 128. ЗКТ 0012746 129. ОДТ 0017380 130. ОДТ 0015544 131. ДНТ 0008758 132. РВТ 0017597 133. ЗПТ 0005815 134. КВТ 0006734 талони АЗС WOG в кількості 12 штук: тип палива Газ, картки номіналом 20 л, серія №10: 1.WOG-000022080008334 20 л; 2.WOG-000022060061018 20 л; 3.WOG-000022030028212 20 л; 4.WOG-000022060049513 20 л; 5.WOG-000022080031839 20 л; 6.WOG-000022030023444 20 л; 7.WOG-000022070049044 20 л; 8.WOG-000022090042252 20 л; 9.WOG-000022020036911 20 л; 10.WOG-000022010050187 20 л; 11.WOG-000022090056549 20 л; 12.WOG-000022020014085 20 л; тип палива Газ, картки номіналом 20 л в кількості 3 картки, серія №9: 1.WOG-0006212 20 л; 2.WOG-0004720 20 л; 3.WOG-0005638 20 л; тип палива LPG MUSTANG в кількості 105 карток, номіналом 20 л, серія №13: 1.WOG-013022090014484 20 л; 2.WOG-013022010018657 20 л; 3.WOG-013022000007944 20 л; 4.WOG-013022030041299 20 л; 5.WOG-013022040009922 20 л; 6.WOG-013022080042099 20 л; 7.WOG-013022040011675 20 л; 8.WOG-013022060002390 20 л; 9.WOG-013022020031228 20 л; 10.WOG-013022050035740 20 л; 11.WOG-013022090008876 20 л; 12.WOG-013022030006438 20 л; 13.WOG-013022040009870 20 л; 14.WOG-013022060030317 20 л; 15.WOG-013022010010644 20 л; 16.WOG-013022030019470 20 л; 17.WOG-013022080006820 20 л; 18.WOG-013022080031958 20 л; 19.WOG-013022080043270 20 л; 20.WOG-013022070031869 20 л; 21.WOG-013022050044139 20 л; 22.WOG-013022070024564 20 л; 23.WOG-013022010044148 20 л; 24.WOG-013022030044014 20 л; 25.WOG-013022030027268 20 л; 26.WOG-013022080040831 20 л; 27.WOG-013022090031520 20 л; 28.WOG-013022090019649 20 л; 29.WOG-013022030034552 20 л; 30.WOG-013022090001743 20 л; 31.WOG-013022020011594 20 л; 32.WOG-013022080035943 20 л; 33.WOG-013022010002276 20 л; 34.WOG-013022030021651 20 л; 35.WOG-013022050018723 20 л; 36.WOG-013022050010572 20 л; 37.WOG-013022040012641 20 л; 38.WOG-013022040020332 20 л; 39.WOG-013022020006101 20 л; 40.WOG-013022000006752 20 л; 41.WOG-013022080001029 20 л; 42.WOG-013022010014015 20 л; 43.WOG-013022000031921 20 л; 44.WOG-013022090024496 20 л; 45.WOG-013022050005242 20 л;46.WOG-013022030036259 20 л; 47.WOG-013022060006512 20 л; 48.WOG-013022020037619 20 л; 49.WOG-013022020034634 20 л; 50.WOG-013022030028706 20 л; 51.WOG-013022040041418 20 л; 52.WOG-013022050025017 20 л; 53.WOG-013022080036243 20 л; 54.WOG-013022030041824 20 л; 55.WOG-013022000039796 20 л; 56.WOG-013022090035236 20 л; 57.WOG-013022000027797 20 л; 58.WOG-013022000032050 20 л; 59.WOG-013022030003657 20 л; 60.WOG-013022030019276 20 л; 61.WOG-013022040015455 20 л; 62.WOG-013022080019408 20 л; 63.WOG-013022040017130 20 л; 64.WOG-013022090001185 20 л; 65.WOG-013022020001355 20 л; 66.WOG-013022050000322 20 л; 67.WOG-013022080032258 20 л; 68.WOG-013022020039695 20 л; 69.WOG-013022030011371 20 л; 70.WOG-013022040008376 20 л; 71.WOG-013022070047198 20 л; 72.WOG-013022080021753 20 л; 73.WOG-013022070033845 20 л; 74.WOG-013022060022875 20 л; 75.WOG-013022090021206 20 л; 76.WOG-013022040003821 20 л; 77.WOG-013022010022115 20 л; 78.WOG-013022040032461 20 л; 79.WOG-013022010011610 20 л; 80.WOG-013022070013917 20 л; 81.WOG-013022050029206 20 л; 82.WOG-013022020011334 20 л; 83.WOG-013022020034593 20 л; 84.WOG-013022040023748 20 л; 85.WOG-013022010036792 20 л; 86.WOG-013022050016491 20 л; 87.WOG-013022080001461 20 л; 88.WOG-013022090025354 20 л; 89.WOG-013022010025208 20 л; 90.WOG-013022010037940 20 л; 91.WOG-013022020016005 20 л; 92.WOG-013022020037716 20 л; 93.WOG-013022090039782 20 л; 94.WOG-013022020014870 20 л; 95.WOG-013022040000567 20 л; 96.WOG-013022070010017 20 л; 97.WOG-013022000000899 20 л; 98.WOG-013022000044383 20 л; 99.WOG-013022050007820 20 л; 100.WOG-013022030012596 20 л; 101.WOG-013022020021874 20 л; 102.WOG-013022000010500 20 л; 103.WOG-013022050005781 20 л; 104.WOG-013022090037289 20 л; 105.WOG-013022090017243 20 л; тип палива LPG MUSTANG в кількості 199 карток, номіналом 10 л, серія №13: 1. WOG-013021020034031 10 л; 2. WOG-013021050049821 10 л; 3. WOG-013021000002711 10 л; 4. WOG-013021050003630 10 л; 5. WOG-013021050012127 10 л;6. WOG-013021000002722 10 л; 7. WOG-013021090019444 10 л; 8. WOG-013021020048845 10 л; 9. WOG-013021080012976 10 л; 10. WOG-013021060054347 10 л; 11. WOG-013021090022969 10 л; 12. WOG-013021090053596 10 л; 13. WOG-013021040045509 10 л; 14. WOG-013021040038721 10 л; 15. WOG-013021030047786 10 л; 16. WOG-013021010005539 10 л; 17. WOG-013021010001997 10 л; 18. WOG-013021040024111 10 л; 19. WOG-013021020056990 10 л; 20. WOG-013021030008361 10 л; 21. WOG-013021050028961 10 л; 22. WOG-013021070023230 10 л; 23. WOG-013021010036155 10 л; 24. WOG-013021070007665 10 л; 25. WOG-013021000006740 10 л; 26. WOG-013021050059877 10 л; 27. WOG-013021090001504 10 л; 28. WOG-013021090033624 10 л; 29. WOG-013021010059024 10 л; 30. WOG-013021070040473 10 л; 31. WOG-013021080047048 10 л; 32. WOG-013021020050479 10 л; 33. WOG-013021040020074 10 л; 34. WOG-013021040000511 10 л; 35. WOG-013021060018082 10 л; 36. WOG-013021080018215 10 л; 37. WOG-013021090052672 10 л; 38. WOG-013021080026806 10 л; 39. WOG-013021070000468 10 л; 40. WOG-013021060038534 10 л; 41. WOG-013021080010558 10 л; 42. WOG-013021030007953 10 л; 43. WOG-013021030092548 10 л; 44. WOG-013021060092525 10 л; 45. WOG-013021020030109 10 л; 46. WOG-013021010018463 10 л; 47. WOG-013021040054493 10 л; 48. WOG-013021050005129 10 л; 49. WOG-013021040036541 10 л; 50. WOG-013021050032582 10 л; 51. WOG-013021030003106 10 л; 52. WOG-013021030003106 10 л; 53. WOG-013021050009601 10 л; 54. WOG-013021070053705 10 л; 55. WOG-013021080012006 10 л; 56. WOG-013021070042750 10 л; 57. WOG-013021090020604 10 л; 58. WOG-013021090055389 10 л; 59. WOG-013021020015221 10 л; 60. WOG-013021040025552 10 л; 61. WOG-013021070009425 10 л; 62. WOG-013021000004225 10 л; 63. WOG-013021040024683 10 л; 64. WOG-013021010059916 10 л; 65. WOG-013021040036336 10 л; 66. WOG-013021090058245 10 л; 67. WOG-013021030002668 10 л; 68. WOG-013021060035225 10 л; 69. WOG-013021020029701 10 л; 70. WOG-013021090022602 10 л; 71. WOG-013021030023733 10 л; 72. WOG-013021000019180 10 л; 73. WOG-013021060021325 10 л; 74. WOG-013021070054027 10 л; 75. WOG-013021070006796 10 л;76. WOG-013021090005533 10 л; 77. WOG-013021050040637 10 л; 78. WOG-013021060052725 10 л; 79. WOG-013021050014362 10 л; 80. WOG-013021050024556 10 л; 81. WOG-013021050012869 10 л; 82. WOG-013021030008855 10 л; 83. WOG-013021080053567 10 л; 84. WOG-013021090021089 10 л; 85. WOG-013021030018124 10 л; 86. WOG-013021010027368 10 л; 87. WOG-013021050025555 10 л; 88. WOG-013021020007187 10 л; 89. WOG-013021080043837 10 л; 90. WOG-013021050025845 10 л; 91. WOG-013021030029340 10 л; 92. WOG-013021080034437 10 л; 93. WOG-013021010020235 10 л; 94. WOG-013021090014966 10 л; 95. WOG-013021070003904 10 л; 96. WOG-013021020009312 10 л; 97. WOG-013021040011544 10 л; 98. WOG-013021080052301 10 л; 99. WOG-013021050000934 10 л; 100. WOG-013021030026718 10 л; 101. WOG-013021050041108 10 л; 102. WOG-013021000056778 10 л; 103. WOG-013021010023704 10 л; 104. WOG-013021040040593 10 л; 105. WOG-013021040024638 10 л; 106. WOG-013021080008463 10 л; 107. WOG-013021030043575 10 л; 108. WOG-013021070023616 10 л; 109. WOG-013021030005353 10 л; 110. WOG-013021090041285 10 л; 111. WOG-013021030003463 10 л; 112. WOG-013021070018836 10 л; 113. WOG-013021020058158 10 л; 114. WOG-013021010059273 10 л; 115. WOG-013021010002703 10 л; 116. WOG-013021000042102 10 л; 117. WOG-013021090012087 10 л; 118. WOG-013021070004602 10 л; 119. WOG-013021090009294 10 л; 120. WOG-013021090042477 10 л; 121. WOG-013021050021689 10 л; 122. WOG-013021000057153 10 л; 123. WOG-013021010016346 10 л; 124. WOG-013021090010777 10 л; 125. WOG-013021040044146 10 л; 126. WOG-013021030047805 10 л; 127. WOG-013021080047383 10 л; 128. WOG-013021010020202 10 л; 129. WOG-013021050004510 10 л; 130. WOG-013021030042060 10 л; 131. WOG-013021050010032 10 л; 132. WOG-013021090021692 10 л; 133. WOG-013021000044100 10 л; 134. WOG-013021070005526 10 л; 135. WOG-013021070055929 10 л; 136. WOG-013021020085433 10 л; 137. WOG-013021040040225 10 л; 138. WOG-013021070029126 10 л; 139. WOG-013021080041033 10 л; 140. WOG-013021010007902 10 л; 141. WOG-013021090024655 10 л; 142. WOG-013021070055576 10 л; 143. WOG-013021070047744 10 л; 144. WOG-013021080005745 10 л; 145. WOG-013021060047730 10 л;

146. WOG-013021070007988 10 л; 147. WOG-013021000058840 10 л; 148. WOG-013021090008905 10 л; 149. WOG-013021080052248 10 л; 150. WOG-013021030024572 10 л; 151. WOG-013021080009569 10 л; 152. WOG-013021080059252 10 л; 153. WOG-013021060011023 10 л; 154. WOG-013021020027156 10 л; 155. WOG-013021010058713 10 л; 156. WOG-013021040013490 10 л; 157. WOG-013021050003287 10 л; 158. WOG-013021090026352 10 л; 159. WOG-013021020039014 10 л; 160. WOG-013021090023690 10 л; 161. WOG-013021060018662 10 л; 162. WOG-013021020030370 10 л; 163. WOG-013021060014707 10 л; 164. WOG-013021020021174 10 л; 165. WOG-013021020057234 10 л; 166. WOG-013021080016303 10 л; 167. WOG-013021050009388 10 л; 168. WOG-013021000001648 10 л; 169. WOG-013021090036900 10 л; 170. WOG-013021070040138 10 л; 171. WOG-013021050010496 10 л; 172. WOG-013021040025660 10 л; 173. WOG-013021070052115 10 л; 174. WOG-013021080050228 10 л; 175. WOG-013021080027897 10 л; 176. WOG-013021030011240 10 л; 177. WOG-013021000017999 10 л; 178. WOG-013021050051206 10 л; 179. WOG-013021000037775 10 л; 180. WOG-013021020042249 10 л; 181. WOG-013021090035417 10 л; 182. WOG-013021000031135 10 л; 183. WOG-013021090017855 10 л; 184. WOG-013021030054809 10 л; 185. WOG-013021060047514 10 л; 186. WOG-013021030058689 10 л; 187. WOG-013021000033423 10 л; 188. WOG-013021030054382 10 л; 189. WOG-013021080019065 10 л; 190. WOG-013021090038157 10 л; 191. WOG-013021050047555 10 л; 192. WOG-013021010059983 10 л; 193. WOG-013021070037011 10 л; 194. WOG-013021080005507 10 л; 195. WOG-013021000020083 10 л; 196. WOG-013021080008689 10 л; 197. WOG-013021010009988 10 л; 198. WOG-013021060042597 10 л; 199. WOG-013021080005109 10 л. тип палива ДП MUSTANG в кількості 25 карток, номіналом 20 л, серія №13: 1.WOG-013012061009630 20 л; 2.WOG-013012071134423 20 л; 3.WOG-013012011019830 20 л; 4.WOG-013012081497334 20 л; 5.WOG-013012071574328 20 л; 6.WOG-013012090983024 20 л; 7.WOG-013012051139325 20 л; 8.WOG-013012061150181 20 л; 9.WOG-013012070941974 20 л; 10.WOG-013012081538680 20 л; 11.WOG-013012031065028 20 л; 12.WOG-013012051244533 20 л; 13.WOG-013012051211919 20 л; 14.WOG-013012040950234 20 л; 15.WOG-013012091052512 20 л;16.WOG-013012011370319 20 л; 17.WOG-013012091514061 20 л; 18.WOG-013012011515635 20 л; 19.WOG-013012041573137 20 л; 20.WOG-013012001116097 20 л; 21.WOG-013012071454802 20 л; 22.WOG-013012050923877 20 л; 23.WOG-013012060942055 20 л; 24.WOG-013012091431906 20 л; 25.WOG-013012081403812 20 л. тип палива WOG А-92 в кількості 22 картки, номіналом 10 л, серія №7.1: 1.WOG-0253016; 2.WOG-0273567; 3.WOG-0121623; 4.WOG-0199943; 5.WOG-0256016; 6.WOG-0226603; 7.WOG-0203867; 8.WOG-0247871; 9.WOG-0147019; 10.WOG-0166244; 11.WOG-0195885; 12.WOG-0181710; 13.WOG-0257076; 14.WOG-0183430; 15.WOG-0231638; 16.WOG-0142369; 17.WOG-0103316; 18.WOG-0192574; 19.WOG-0271828; 20.WOG-0258208; 21.WOG-0140884; 22.WOG-0096018; тип палива WOG А-92 в кількості 4 штук, номіналом 10 л, серія №6: 1. ПЛТ-0081046; 2. ВОТ-0002293; 3. ЖП-0048202; 4. ДНТ-0093021. тип палива WOG А-92 в кількості 7 карток, номіналом 10 л, серія №7: 1.WOG-0040181; 2.WOG-0124544; 3.WOG-0035967; 4.WOG-0031178; 5.WOG-0076500; 6.WOG-0063525; 7.WOG-0041801. тип палива WOG А-92 в кількості 1 картки, номіналом 10 л, серія №6.1: 1.WOG-0006132. тип палива WOG А-92 в кількості 9 карток, номіналом 10 л, серія №9: 1. WOG-0363457 10л; 2.WOG-0375855 10л; 3.WOG-0343585 10л; 4.WOG-0327570 10л; 5.WOG-0316892 10л; 6.WOG-0285577 10л; 7.WOG-0293669 10л; 8.WOG-0283801 10л; 9.WOG-0286113 10л. тип палива WOG А-92 в кількості 24 карток, номіналом 10 л, серія №10: 1.WOG-000921040476005 10л; 2.WOG-000921000435594 10л; 3.WOG-000921040538578 10л; 4.WOG-000921040475824 10л; 5.WOG-000921090701173 10л; 6.WOG-000921060685900 10л; 7.WOG-000921060394064 10л;8.WOG-000921010518146 10л; 9.WOG-000921050467114 10л; 10.WOG-000921020751456 10л; 11.WOG-000921020683739 10л; 12.WOG-000921010772829 10л; 13.WOG-000921000754275 10л; 14.WOG-000921010726541 10л; 15.WOG-000921040750334 10л; 16.WOG-000921080510963 10л; 17.WOG-000921000536028 10л; 18.WOG-000921080591852 10л; 19.WOG-000921060635949 10л; 20.WOG-000921010702833 10л; 21.WOG-000921000642558 10л; 22.WOG-000921090572250 10л; 23.WOG-000921080569204 10л; 24.WOG-000921010692880 10л. тип палива WOG А-92 в кількості 9 карток, номіналом 20 л, серія №9: 1.WOG-0274076 20л; 2.WOG-0202435 20л; 3.WOG-0195613 20л; 4.WOG-0235519 20л; 5.WOG-0242200 20л; 6.WOG-0272090 20л; 7.WOG-0195184 20л; 8.WOG-0229177 20л; 9.WOG-0184430 20л. тип палива WOG А-92 в кількості 53 карток, номіналом 20 л, серія №10: 1.WOG-000922090478407 20л; 2.WOG-000922000583083 20л; 3.WOG-000922040456491 20л; 4.WOG-000922070582579 20л; 5.WOG-000922080666283 20л; 6.WOG-000922060661323 20л; 7.WOG-000922050738286 20л; 8.WOG-000922040382781 20л; 9.WOG-000922080423084 20л; 10.WOG-000922000337983 20л; 11.WOG-000922080449660 20л; 12.WOG-000922060591545 20л; 13.WOG-000922060602393 20л; 14.WOG-000922060554195 20л; 15.WOG-000922050720959 20л; 16.WOG-000922060429275 20л; 17.WOG-000922080326084 20л; 18.WOG-000922060540712 20л; 19.WOG-000922010668309 20л; 20.WOG-000922040345472 20л; 21.WOG-000922020624562 20л; 22.WOG-000922050731692 20л; 23.WOG-000922050540719 20л; 24.WOG-000922030603906 20л; 25.WOG-000922050701633 20л; 26.WOG-000922060491140 20л; 27.WOG-000922090439167 20л; 28.WOG-000922000456046 20л; 29.WOG-000922050553773 20л; 30.WOG-000922040677430 20л; 31.WOG-000922010720021 20л; 32.WOG-000922010720021 20л; 33.WOG-000922030633749 20л; 34.WOG-000922090691381 20л; 35.WOG-000922060380819 20л; 36.WOG-000922040681318 20л; 37.WOG-000922050331702 20л; 38.WOG-000922080452657 20л; 39.WOG-000922010681450 20л; 40.WOG-000922030306203 20л; 41.WOG-000922010290896 20л; 42.WOG-000922040610527 20л;43.WOG-000922000641981 20л; 44.WOG-000922040510423 20л; 45.WOG-000922080521533 20л; 46.WOG-000922070603889 20л; 47.WOG-000922000706763 20л; 48.WOG-000922080556553 20л; 49.WOG-000922070520939 20л; 50.WOG-000922050652340 20л; 51.WOG-000922090657767 20л; 52.WOG-000922040596867 20л; 53.WOG-000922000417063 20л. тип палива WOG А-92 в кількості 1 картка, номіналом 20 л, серія №7: 1.WOG-0033398. тип палива WOG А-92 в кількості 4 картки, номіналом 20 л, серія №7.1: 1.WOG-0130235; 2. WOG-0126991; 3. WOG-0103488; 4. WOG-0098301. тип палива WOG А-95 в кількості 68 карток, номіналом 10 л, серія №10: 1. WOG-000941060604598 10л; 2. WOG-000941030571183 10л; 3. WOG-000941070647901 10л; 4. WOG-000941060625049 10л; 5. WOG-000941060478166 10л; 6. WOG-000941090593448 10л; 7. WOG-000941080412054 10л; 8. WOG-000941050441888 10л; 9. WOG-000941010532579 10л; 10. WOG-000941050515435 10л; 11. WOG-000941070787690 10л; 12. WOG-000941030720194 10л; 13. WOG-000941040624431 10л; 14. WOG-000941080713571 10л; 15. WOG-000941050696484 10л; 16. WOG-000941010792795 10л; 17. WOG-000941050637186 10л; 18. WOG-000941080712516 10л; 19. WOG-000941040592949 10л; 20. WOG-000941070658600 10л; 21. WOG-000941000573159 10л; 22. WOG-000941050469882 10л; 23. WOG-000941080693743 10л; 24. WOG-000941020468646 10л; 25. WOG-000941020748731 10л; 26. WOG-000941050530625 10л; 27. WOG-000941090400995 10л; 28. WOG-000941090743931 10л; 29. WOG-000941000487364 10л; 30. WOG-000941040782179 10л; 31. WOG-000941060724876 10л; 32. WOG-000941030552726 10л; 33. WOG-000941050735301 10л; 34. WOG-000941090575165 10л; 35. WOG-000941000558367 10л; 36. WOG-000941030409158 10л; 37. WOG-000941090543573 10л; 38. WOG-000941060757371 10л; 39. WOG-000941010768837 10л; 40. WOG-000941070574870 10л; 41. WOG-000941090504307 10л; 42. WOG-000941060753278 10л; 43. WOG-000941040769813 10л; 44. WOG-000941090642902 10л; 45. WOG-000941060653527 10л; 46. WOG-000941030431278 10л; 47. WOG-000941040467245 10л; 48. WOG-000941090511903 10л; 49. WOG-000941020790682 10л; 50. WOG-000941070539473 10л;51. WOG-000941050569306 10л; 52. WOG-000941000670870 10л; 53. WOG-000941060414443 10л; 54. WOG-000941090644193 10л; 55. WOG-000941070535853 10л; 56. WOG-000941010571671 10л; 57. WOG-000941060561233 10л; 58. WOG-000941030460960 10л; 59. WOG-000941060736808 10л; 60. WOG-000941010669884 10л; 61. WOG-000941040707228 10л; 62. WOG-000941060406633 10л; 63. WOG-000941090571471 10л; 64. WOG-000941080665812 10л; 65. WOG-000941080678597 10л; 66. WOG-000941090714915 10л; 67. WOG-000941060704959 10л; 68. WOG-000941050749717 10л. тип палива WOG А-95 в кількості 8 карток, номіналом 20 л, серія №10: 1.WOG-000942060594870 20л; 2.WOG-000942050474395 20л; 3.WOG-000942000431407 20л; 4.WOG-000942030714565 20л; 5.WOG-000942020851760 20л; 6.WOG-000942060455328 20л; 7.WOG-000942060496224 20л; 8.WOG-000942070315654 20л. тип палива WOG А-95 в кількості 1 картка, номіналом 20 л, серія №8: 1. WOG-0191563. АЗС WOG LPG MUSTANG картки на пальне в кількості 289 карток: тип палива Газ, картки номіналом 10 л, серія № 13.1: 1.WOG-013021050012803 10 л; 2.WOG-013021070066349 10 л; 3.WOG-013021020039694 10 л; 4.WOG-013021010092542 10 л; 5.WOG-013021070092539 10 л; 6.WOG-013021070092517 10 л; 7.WOG-013021080092510 10 л; 8.WOG-013021050092511 10 л; 9.WOG-013021020092512 10 л; 10.WOG-013021060092514 10 л; 11.WOG-013021090091536 10 л; 12.WOG-013021040092541 10 л; 13.WOG-013021020092501 10 л; 14.WOG-013021060092503 10 л; 15.WOG-013021070092506 10 л; 16.WOG-013021040092507 10 л; 17.WOG-013021030092504 10 л; 18.WOG-013021020107924 10 л; 19.WOG-013021090082288 10 л; 20.WOG-013021030109594 10 л; 21.WOG-013021020102684 10 л; 22.WOG-013021040087255 10 л; 23.WOG-013021010064677 10 л; 24.WOG-013021060104899 10 л; 25.WOG-013021070102720 10 л; 26.WOG-013021090066679 10 л; 27.WOG-013021090068774 10 л; 28.WOG-013021030092292 10 л; 29.WOG-013021070091518 10 л; 30.WOG-013021040091520 10 л; 31.WOG-013021080091522 10 л; 32.WOG-013021010091543 10 л; 33.WOG-013021040091542 10 л; 34.WOG-013021070091541 10 л; 35.WOG-013021000091539 10 л; 36.WOG-013021000091540 10 л;37.WOG-013021030091538 10 л; 38.WOG-013021090092546 10 л; 39.WOG-013021090092546 10 л; 40.WOG-013021080091544 10 л; 41.WOG-013021050091534 10 л; 42.WOG-013021090091525 10 л; 43.WOG-013021040091519 10 л; 44.WOG-013021060091548 10 л; 45.WOG-013021030091550 10 л; 46.WOG-013021030091549 10 л; 47.WOG-013021010092520 10 л; 48.WOG-013021050092522 10 л; 49.WOG-013021090092502 10 л; 50.WOG-013021020071276 10 л; 51.WOG-013021060105199 10 л; 52.WOG-013021010062602 10 л; 53.WOG-013021020093986 10 л; 54.WOG-013021070092540 10 л; 55.WOG-013021080092543 10 л; 56.WOG-013021050092544 10 л; 57.WOG-013021000092549 10 л; 58.WOG-013021010068833 10 л; 59.WOG-013021050061230 10 л; 60.WOG-013021060091515 10 л; 61.WOG-013021000081130 10 л; 62.WOG-013021020072929 10 л; 63.WOG-013021000076877 10 л; 64.WOG-013021060063554 10 л; 65.WOG-013021090091235 10 л; 66.WOG-013021030091237 10 л; 67.WOG-013021060091032 10 л; 68.WOG-013021030091516 10 л; 69.WOG-013021030091271 10 л; 70.WOG-013021050091545 10 л; 71.WOG-013021070063041 10 л; 72.WOG-013021050091523 10 л; 73.WOG-013021060067389 10 л; 74.WOG-013021050064486 10 л; 75.WOG-013021070096137 10 л; 76.WOG-013021010092531 10 л; 77.WOG-013021090089496 10 л; 78.WOG-013021020089495 10 л; 79.WOG-013021040093001 10 л; 80.WOG-013021030091527 10 л; 81.WOG-013021020082339 10 л; 82.WOG-013021080070565 10 л; 83.WOG-013021000091528 10 л; 84.WOG-013021070091529 10 л; 85.WOG-013021070091530 10 л; 86.WOG-013021070104546 10 л; 87.WOG-013021040091531 10 л; 88.WOG-013021010091532 10 л; 89.WOG-013021060063071 10 л; 90.WOG-013021090091280 10 л; 91.WOG-013021090091280 10 л; 92.WOG-013021020107151 10 л; 93.WOG-013021090107325 10 л; 94.WOG-013021000091090 10 л; 95.WOG-013021030091293 10 л; 96.WOG-013021080108590 10 л; 97.WOG-013021000076958 10 л; 98.WOG-013021020091524 10 л; 99.WOG-013021010091521 10 л; 100.WOG-013021000091517 10 л; 101.WOG-013021030092537 10 л; 102.WOG-013021000092538 10 л; 103.WOG-013021080086786 10 л; 104.WOG-013021050061984 10 л; 105.WOG-013021050083735 10 л; 106.WOG-013021040109412 10 л; 107.WOG-013021030068828 10 л;108.WOG-013021010071336 10 л; 109.WOG-013021020070619 10 л; 110.WOG-013021020065806 10 л; 111.WOG-013021070105233 10 л; 112.WOG-013021020066560 10 л; 113.WOG-013021070083827 10 л; 114.WOG-013021020091290 10 л; 115.WOG-013021080091221 10 л; 116.WOG-013021080091221 10 л; 117.WOG-013021090107152 10 л; 118.WOG-013021030083825 10 л; 119.WOG-013021030091408 10 л; 120.WOG-013021040085796 10 л; 121.WOG-013021060109872 10 л; 122.WOG-013021000061871 10 л; 123.WOG-013021010060392 10 л; 124.WOG-013021090091514 10 л; 125.WOG-013021050091512 10 л; 126.WOG-013021010091510 10 л; 127.WOG-013021010091509 10 л; 128.WOG-013021050091501 10 л; 129.WOG-013021020091502 10 л; 130.WOG-013021020092523 10 л; 131.WOG-013021080092521 10 л; 132.WOG-013021010092519 10 л; 133.WOG-013021050085432 10 л; 134.WOG-013021080092532 10 л; 135.WOG-013021040092529 10 л; 136.WOG-013021090092513 10 л; 137.WOG-013021040092518 10 л; 138.WOG-013021000092516 10 л; 139.WOG-013021030092515 10 л; 140.WOG-013021010092508 10 л; 141.WOG-013021000092505 10 л; 142.WOG-013021030100418 10 л; 143.WOG-0130210 1080092509 л; 144.WOG-013021000092527 10 л; 145.WOG-013021090092524 10 л; 146.WOG-013021030092526 10 л; 147.WOG-013021070092528 10 л; 148.WOG-013021020092534 10 л; 149.WOG-013021050092533 10 л; 150.WOG-013021090092535 10 л; 151.WOG-013021060092536 10 л; 152.WOG-013021090102920 10 л; 153.WOG-013021050108018 10 л; 154.WOG-013021030069645 10 л; 155.WOG-013021050090999 10 л; 156.WOG-013021070099145 10 л; 157.WOG-013021030087694 10 л; 158.WOG-013021030091743 10 л; 159.WOG-013021080091748 10 л; 160.WOG-013021020075959 10 л; 161.WOG-013021040092530 10 л; 162.WOG-013021070061247 10 л; 163.WOG-013021080090512 10 л; 164.WOG-013021020092879 10 л; 165.WOG-013021030085964 10 л; 166.WOG-013021050083683 10 л; 167.WOG-013021040066856 10 л; 168.WOG-013021020082221 10 л; 169.WOG-013021020100943 10 л; 170.WOG-013021070088219 10 л; 171.WOG-013021040063310 10 л; 172.WOG-013021090091729 10 л; 173.WOG-013021000093010 10 л; 174.WOG-013021030076995 10 л; 175.WOG-013021040061453 10 л; 176.WOG-013021040061453 10 л; 177.WOG-013021060067873 10 л;178.WOG-013021010109792 10 л; 179.WOG-013021010087955 10 л; 180.WOG-013021070092896 10 л; 181.WOG-013021060088089 10 л; 182.WOG-013021050065173 10 л; 183.WOG-013021060085996 10 л; 184.WOG-013021020073898 10 л; 185.WOG-013021030065100 10 л; 186.WOG-013021010093529 10 л; 187.WOG-013021040077856 10 л; 188.WOG-013021080080997 10 л; 189.WOG-013021060067044 10 л; 190.WOG-013021070091745 10 л; 191.WOG-013021000091744 10 л; 192.WOG-013021040069381 10 л; 193.WOG-013021060081645 10 л; 194.WOG-013021000091238 10 л; 195.WOG-013021070091239 10 л; 196.WOG-013021010105053 10 л; 197.WOG-013021090106573 10 л; 198.WOG-013021000092817 10 л; 199.WOG-013021020088764 10 л; 200.WOG-013021030060246 10 л; 201.WOG-013021010066954 10 л; 202.WOG-013021030103200 10 л; 203.WOG-013021060060502 10 л; 204.WOG-013021070089627 10 л; 205.WOG-013021070090199 10 л; 206.WOG-013021070075590 10 л; 207.WOG-013021040091285 10 л; 208.WOG-013021080109867 10 л; 209.WOG-013021020091289 10 л; 210.WOG-013021060061932 10 л; 211.WOG-013021060089260 10 л; 212.WOG-013021020091234 10 л; 213.WOG-013021030091033 10 л; 214.WOG-013021070089627 10 л; 215.WOG-013021070090199 10 л; 216.WOG-013021070075590 10 л; 217.WOG-013021040091285 10 л; 218.WOG-013021080109867 10 л; 219.WOG-013021020091289 10 л; 220.WOG-013021060061932 10 л; 221.WOG-013021060089260 10 л; 222.WOG-013021020091234 10 л; 223.WOG-013021030091033 10 л; 224.WOG-013021040087039 10 л; 225.WOG-013021010096593 10 л; 226.WOG-013021060092547 10 л; 227.WOG-013021020092545 10 л; 228.WOG-013021000092550 10 л; 229.WOG-013021090089214 10 л; 230.WOG-013021090096520 10 л; 231.WOG-013021090096520 10 л; 232.WOG-013021050099086 10 л; 233.WOG-013021080093489 10 л; 234.WOG-013021070062956 10 л; 235.WOG-013021010096504 10 л; 236.WOG-013021090107970 10 л; 237.WOG-013021090108366 10 л; 238.WOG-013021050064282 10 л; 239.WOG-013021050099990 10 л; 240.WOG-013021050108085 10 л; 241.WOG-013021030088046 10 л; 242.WOG-013021070080143 10 л; 243.WOG-013021020081642 10 л; 244.WOG-013021060107120 10 л; 245.WOG-013021010084389 10 л; 246.WOG-013021040085291 10 л; 247.WOG-013021000071388 10 л;248.WOG-013021000091023 10 л; 249.WOG-013021030066013 10 л; 250.WOG-013021080104196 10 л; 251.WOG-013021040062753 10 л; 252.WOG-013021050068158 10 л; 253.WOG-013021040094549 10 л; 254.WOG-013021000070497 10 л; 255.WOG-013021080091533 10 л; 256.WOG-013021060091537 10 л; 257.WOG-013021000091506 10 л; 258.WOG-013021070091507 10 л; 259.WOG-013021040091508 10 л; 260.WOG-013021090091503 10 л; 261.WOG-013021020091513 10 л; 262.WOG-013021030091505 10 л; 263.WOG-013021060091504 10 л; 264.WOG-013021080061511 10 л; 265.WOG-013021090091547 10 л; 266.WOG-013021020091535 10 л; 267.WOG-013021020091546 10 л; 268.WOG-013021060091526 10 л; 269.WOG-013021060067903 10 л; 270.WOG-013021010107448 10 л; 271.WOG-013021070089672 10 л; 272.WOG-013021040078231 10 л; 273.WOG-013021080075720 10 л; 274.WOG-013021010086042 10 л; 275.WOG-013021050070287 10 л; 276.WOG-013021040084690 10 л; 277.WOG-013021000091012 10 л; 278.WOG-013021020091245 10 л; 279.WOG-013021050091233 10 л; 280.WOG-013021080031232 10 л; 281.WOG-013021000091034 10 л; 282.WOG-013021070089780 10 л; 283.WOG-013021040107812 10 л; 284.WOG-013021070108962 10 л; 285.WOG-013021070107811 10 л; 286.WOG-013021000108961 10 л; 287.WOG-013021060091236 10 л; 288.WOG-013021010107620 10 л; 289.WOG-013021040089781 10 л. АЗС WOG LPG MUSTANG картки на пальне, в кількості 148 карток, тип палива Газ, картки номіналом 20 л, серія № 13.1: 1.WOG-013022040093477 20 л; 2.WOG-013022090050750 20 л; 3.WOG-013022090080526 20 л; 4.WOG-013022040049841 20 л; 5.WOG-013022020070375 20 л; 6.WOG-013022070086353 20 л; 7.WOG-013022040072498 20 л; 8.WOG-013022000064006 20 л; 9.WOG-013022090045798 20 л; 10.WOG-013022030083826 20 л; 11.WOG-013022000049407 20 л; 12.WOG-013022060048064 20 л; 13.WOG-013022030067734 20 л; 14.WOG-013022020050685 20 л; 15.WOG-013022080060446 20 л; 16.WOG-013022030078994 20 л; 17.WOG-013022090090033 20 л; 18.WOG-013022080047867 20 л; 19.WOG-013022090067594 20 л; 20.WOG-013022030078875 20 л; 21.WOG-013022050075045 20 л; 22.WOG-013022030089541 20 л; 23.WOG-013022040055299 20 л; 24.WOG-013022000051611 20 л;

25.WOG-013022000076511 20 л; 26.WOG-013022020074467 20 л; 27.WOG-013022060083290 20 л; 28.WOG-013022070071896 20 л; 29.WOG-013022090060869 20 л; 30.WOG-013022060087229 20 л; 31.WOG-013022070083130 20 л; 32.WOG-013022010064816 20 л; 33.WOG-013022070092756 20 л; 34.WOG-013022060065702 20 л; 35.WOG-013022090077658 20 л; 36.WOG-013022030083116 20 л; 37.WOG-013022000062150 20 л; 38.WOG-013022070084162 20 л; 39.WOG-013022020071125 20 л; 40.WOG-013022080058726 20 л; 41.WOG-013022050054390 20 л; 42.WOG-013022060086725 20 л; 43.WOG-013022020083469 20 л; 44.WOG-013022060072397 20 л; 45.WOG-013022070074644 20 л; 46.WOG-013022090067538 20 л; 47.WOG-013022010083466 20 л; 48.WOG-013022010079492 20 л; 49.WOG-013022010046298 20 л; 50.WOG-013022080069674 20 л; 51.WOG-013022080046987 20 л; 52.WOG-013022050088560 20 л; 53.WOG-013022020061908 20 л; 54.WOG-013022090093483 20 л; 55.WOG-013022030046625 20 л; 56.WOG-013022090077089 20 л; 57.WOG-013022090074565 20 л; 58.WOG-013022040046866 20 л; 59.WOG-013022080093598 20 л; 60.WOG-013022070048874 20 л; 61.WOG-013022080047050 20 л; 62.WOG-013022000063234 20 л; 63.WOG-013022020051190 20 л; 64.WOG-013022030051977 20 л; 65.WOG-013022070088210 20 л; 66.WOG-013022060077927 20 л; 67.WOG-013022010083273 20 л; 68.WOG-013022090066089 20 л; 69.WOG-013022020064013 20 л; 70.WOG-013022080047209 20 л; 71.WOG-013022050055098 20 л; 72.WOG-013022010083303 20 л; 73.WOG-013022010087440 20 л; 74.WOG-013022070084816 20 л; 75.WOG-013022010085884 20 л; 76.WOG-013022020065636 20 л; 77.WOG-013022060075703 20 л; 78.WOG-013022010050080 20 л; 79.WOG-013022060048666 20 л; 80.WOG-013022000059442 20 л; 81.WOG-013022070090361 20 л; 82.WOG-013022090092882 20 л; 83.WOG-013022000083214 20 л; 84.WOG-013022080047135 20 л; 85.WOG-013022060052232 20 л; 86.WOG-013022070055823 20 л; 87.WOG-013022050061781 20 л; 88.WOG-013022060063737 20 л; 89.WOG-013022040053804 20 л; 90.WOG-013022090079203 20 л; 91.WOG-013022040046327 20 л; 92.WOG-013022000054470 20 л; 93.WOG-013022080089137 20 л; 94.WOG-013022090093751 20 л; 95.WOG-013022010050790 20 л;96.WOG-013022010078653 20 л; 97.WOG-013022030067541 20 л; 98.WOG-013022030062870 20 л; 99.WOG-013022090050318 20 л; 100.WOG-013022080047135 20 л; 101.WOG-013022060052232 20 л; 102.WOG-013022070055823 20 л; 103.WOG-013022050061781 20 л; 104.WOG-013022060063737 20 л; 105.WOG-013022040053804 20 л; 106.WOG-013022090079203 20 л; 107.WOG-013022040046327 20 л; 108.WOG-013022000054470 20 л; 109.WOG-013022080089137 20 л; 110.WOG-013022090093751 20 л; 111.WOG-013022010050790 20 л; 112.WOG-013022010078653 20 л; 113.WOG-013022030067541 20 л; 114.WOG-013022030062870 20 л; 115.WOG-013022040077772 20 л; 116.WOG-013022050093061 20 л; 117.WOG-013022070070411 20 л; 118.WOG-013022050079449 20 л; 119.WOG-013022080086088 20 л; 120.WOG-013022080083014 20 л; 121.WOG-013022030083019 20 л; 122.WOG-013022020062026 20 л; 123.WOG-013022020063423 20 л; 124.WOG-013022040050056 20 л; 125.WOG-013022010050057 20 л; 126.WOG-013022000049281 20 л; 127.WOG-013022020050599 20 л; 128.WOG-013022020048619 20 л; 129.WOG-013022020046945 20 л; 130.WOG-013022060083171 20 л; 131.WOG-013022070077748 20 л; 132.WOG-013022000088855 20 л; 133.WOG-013022080081135 20 л; 134.WOG-013022060083115 20 л; 135.WOG-013022020084770 20 л; 136.WOG-013022040089715 20 л; 137.WOG-013022040089715 20 л; 138.WOG-013022040078759 20 л; 139.WOG-013022020078667 20 л; 140.WOG-013022050060481 20 л; 141.WOG-013022050060481 20 л; 142.WOG-013022070057984 20 л; 143.WOG-013022060070184 20 л; 144.WOG-013022020065777 20 л; 145.WOG-013022010071898 20 л; 146.WOG-013022060094256 20 л; 147.WOG-013022090082245 20 л; 148.WOG-013022090060278 20 л. АЗС parallel.ua в кількості 74 картки тип палива бензин EURO 95, картки номіналом 10 л. Штамп на звороті 251060 в кількості 1 картка: 1.Номер картки під зчитувальним кодом 34273883 «БЮДЖЕТ». Штамп на звороті 251061 в кількості 5 карток: 1. Номер картки під зчитувальним кодом 34273884 «БЮДЖЕТ»; 2. Номер картки під зчитувальним кодом 34273885 «БЮДЖЕТ»; 3. Номер картки під зчитувальним кодом 34273886 «БЮДЖЕТ»; 4. Номер картки під зчитувальним кодом 34273887 «БЮДЖЕТ»;5. Номер картки під зчитувальним кодом 34273889 «БЮДЖЕТ». Штамп на звороті 251062 в кількості 16 карток: 1. Номер картки під зчитувальним кодом 34273890 «БЮДЖЕТ»; 2. Номер картки під зчитувальним кодом 34273891 «БЮДЖЕТ»; 3.Номер картки під зчитувальним кодом 34273892 «БЮДЖЕТ»; 4.Номер картки під зчитувальним кодом 34273893 «БЮДЖЕТ»; 5. Номер картки під зчитувальним кодом 34273894 «БЮДЖЕТ»; 6.Номер картки під зчитувальним кодом 34273895 «БЮДЖЕТ»; 7.Номер картки під зчитувальним кодом 34273896 «БЮДЖЕТ»; 8.Номер картки під зчитувальним кодом 34273897 «БЮДЖЕТ»; 9.Номер картки під зчитувальним кодом 34273898 «БЮДЖЕТ»; 10.Номер картки під зчитувальним кодом 34273900 «БЮДЖЕТ»; 11.Номер картки під зчитувальним кодом 34273901 «БЮДЖЕТ»; 12.Номер картки під зчитувальним кодом 34273902 «БЮДЖЕТ»; 13.Номер картки під зчитувальним кодом 34273904 «БЮДЖЕТ»; 14.Номер картки під зчитувальним кодом 34273905 «БЮДЖЕТ»; 15.Номер картки під зчитувальним кодом 34273906 «БЮДЖЕТ»; 16. Номер картки під зчитувальним кодом 34273907 «БЮДЖЕТ». Штамп на звороті 251063 в кількості 12 карток: 1.Номер картки під зчитувальним кодом 34273908 «БЮДЖЕТ»; 2.Номер картки під зчитувальним кодом 34273909 «БЮДЖЕТ»; 3.Номер картки під зчитувальним кодом 34273910 «БЮДЖЕТ»; 4.Номер картки під зчитувальним кодом 34273911 «БЮДЖЕТ»; 5.Номер картки під зчитувальним кодом 34273912 «БЮДЖЕТ»; 6.Номер картки під зчитувальним кодом 34273913 «БЮДЖЕТ»; 7.Номер картки під зчитувальним кодом 34273914 «БЮДЖЕТ»; 8.Номер картки під зчитувальним кодом 34273915 «БЮДЖЕТ»; 9.Номер картки під зчитувальним кодом 34273916 «БЮДЖЕТ»; 10.Номер картки під зчитувальним кодом 34273917 «БЮДЖЕТ»; 11.Номер картки під зчитувальним кодом 34273918 «БЮДЖЕТ»; 12.Номер картки під зчитувальним кодом 34273919 «БЮДЖЕТ». Штамп на звороті 251064 в кількості 12 карток: 1.Номер картки під зчитувальним кодом 34273920 «БЮДЖЕТ»; 2.Номер картки під зчитувальним кодом 34273921 «БЮДЖЕТ»; 3.Номер картки під зчитувальним кодом 34273922 «БЮДЖЕТ»;4.Номер картки під зчитувальним кодом 34273923 «БЮДЖЕТ»; 5.Номер картки під зчитувальним кодом 34273924 «БЮДЖЕТ»; 6.Номер картки під зчитувальним кодом 34273925 «БЮДЖЕТ»; 7.Номер картки під зчитувальним кодом 34273926 «БЮДЖЕТ»; 8.Номер картки під зчитувальним кодом 34273927 «БЮДЖЕТ»; 9.Номер картки під зчитувальним кодом 34273928 «БЮДЖЕТ»; 10.Номер картки під зчитувальним кодом 34273929 «БЮДЖЕТ»; 11.Номер картки під зчитувальним кодом 34273930 «БЮДЖЕТ»; 12.Номер картки під зчитувальним кодом 34273931 «БЮДЖЕТ». Штамп на звороті 251065 в кількості 12 карток: 1. Номер картки під зчитувальним кодом 34273932 «БЮДЖЕТ»; 2. Номер картки під зчитувальним кодом 34273933 «БЮДЖЕТ»; 3. Номер картки під зчитувальним кодом 34273934 «БЮДЖЕТ»; 4. Номер картки під зчитувальним кодом 34273935 «БЮДЖЕТ»; 5. Номер картки під зчитувальним кодом 34273936 «БЮДЖЕТ»; 6. Номер картки під зчитувальним кодом 34273937 «БЮДЖЕТ»; 7. Номер картки під зчитувальним кодом 34273938 «БЮДЖЕТ»; 8. Номер картки під зчитувальним кодом 34273939 «БЮДЖЕТ»; 9. Номер картки під зчитувальним кодом 34273940 «БЮДЖЕТ»; 10. Номер картки під зчитувальним кодом 34273941 «БЮДЖЕТ»; 11. Номер картки під зчитувальним кодом 34273942 «БЮДЖЕТ»; 12. Номер картки під зчитувальним кодом 34273943 «БЮДЖЕТ». Штамп на звороті 251066 в кількості 12 карток: 1.Номер картки під зчитувальним кодом 34273944 «БЮДЖЕТ»; 2.Номер картки під зчитувальним кодом 34273945 «БЮДЖЕТ»; 3.Номер картки під зчитувальним кодом 34273946 «БЮДЖЕТ»; 4.Номер картки під зчитувальним кодом 34273947 «БЮДЖЕТ»; 5.Номер картки під зчитувальним кодом 34273948 «БЮДЖЕТ»; 6.Номер картки під зчитувальним кодом 34273949 «БЮДЖЕТ»; 7.Номер картки під зчитувальним кодом 34273950 «БЮДЖЕТ»; 8.Номер картки під зчитувальним кодом 34273951 «БЮДЖЕТ»; 9.Номер картки під зчитувальним кодом 34273952 «БЮДЖЕТ»; 10.Номер картки під зчитувальним кодом 34273953 «БЮДЖЕТ»; 11.Номер картки під зчитувальним кодом 34273954 «БЮДЖЕТ»; 12.Номер картки під зчитувальним кодом 34273955 «БЮДЖЕТ».Штамп на звороті 251068 в кількості 4 картки: 1.Номер картки під зчитувальним кодом 34273968 «БЮДЖЕТ»; 2.Номер картки під зчитувальним кодом 34273969 «БЮДЖЕТ»; 3.Номер картки під зчитувальним кодом 34273970 «БЮДЖЕТ»; 4.Номер картки під зчитувальним кодом 34273971 «БЮДЖЕТ». Паливні картки АИ-95 Євро Marshal, в кількості 133 картки, номіналом 10 літрів, на яких вказані наступні номери: 1.2401003272285 2.2401003273510 3.2401003273008 4.2401003273336 5.2401003273343 6.2401003272568 7.2401003272551 8.2401003272544 9.2401003272537 10.2401003272520 11.2401003272513 12.2401003272506 13.2401003272490 14.2401003272483 15.2401003272476 16.2401003272469 17.2401003272452 18.2401003272445 19.2401003272438 20.2401003272421 21.2401003272414 22.2401003272407 23.2401003272384 24.2401003272346 25.2401003272339 26.2401003272353 27.2401003272360 28.2401003272377 29.2401003272391 30.2401003272322 31.2401003272315 32.2401003272308 33.2401003272292 34.2401003272278 35.2401003270106 36.2401003270090 37.2401003270083 38.2401003270076 39.2401003270069 40.2401003270052 41.2401003270045 42.2401003270038 43.2401003270021 44.2401003270014 45.2401003270007 46.2401003269995 47.2401003269988 48.2401003269971 49.2401003269964 50.2401003269957 51.2401003269940 52.2401003269933 53.2401003269926 54.2401003269919 55.2401003269902 56.2401003273879 57.240100327353458.2401003273558 59.2401003273565 60.2401003273060 61.2401003273053 62.2401003273046 63.2401003273039 64.2401003273022 65.2401003273015 66.2401003272995 67.2401003272988 68.2401003272971 69.2401003273350 70.2401003273367 71.2401003273374 72.2401003273381 73.2401003273398 74.2401003273404 75.2401003273411 76.2401003273428 77.2401003273435 78.2401003273442 79.2401003273459 80.2401003273466 81.2401003273473 82.2401003273480 83.2401003273497 84.2401003273503 85.2401003269896 86.2401003269889 87.2401003269872 88.2401003269865 89.2401003273763 90.2401003272261 91.2401003272254 92.2401003272247 93.2401003272230 94.2401003272223 95.2401003272216 96.2401003272209 97.2401003272193 98.2401003272186 99.2401003272179 100.2401003272162 101.2401003272155 102.2401003272148 103.2401003272131 104.2401003272124 105.2401003272117 106.2401003269827 107.2401003269834 108.2401003269841 109.2401003269858 110.2401003273831 111.2401003273824 112.2401003273817 113.2401003273800 114.2401003273794 115.2401003273787 116.2401003273770 117.2401003270113 118.2401003273541 119.2401003273756 120.2401003273749 121.2401003273732 122.2401003272056 123.2401003272049 124.2401003272032 125.2401003272025 126.2401003272063 127.2401003272070128.2401003273855 129.2401003273862 130.2401003273848 131.2401003272100 132.2401003272094 133.2401003272087 Паливні картки АИ-92 ЄВРО Marshal, в кількості 245, номіналом 10 літрів, на яких вказані наступні номери: 1.2302001668110 2.2302001668127 3.2302001666581 4.2302001666574 5.2302001666567 6.2302001666550 7.2302001666543 8.2302001666536 9.2302001668103 10.2302001668097 11.2302001668080 12.2302001668073 13.2302001668066 14.2302001668059 15.2302001668042 16.2302001668035 17.2302001668028 18.2302001668011 19.2302001668004 20.2302001667991 21.2302001667984 22.2302001667977 23.2302001667960 24.2302001667953 25.2302001667946 26.2302001667939 27.2302001667922 28.2301003306419 29.2301003306549 30.2301003306532 31.2301003306525 32.2301003306518 33.2301003306501 34.2301003306495 35.2301003306488 36.2301003306471 37.2301003306464 38.2301003306457 39.2301003306440 40.2301003306433 41.2301003306426 42.2301003306556 43.2301003306563 44.2301003306570 45.2301003306587 46.2301003306594 47.2301003306600 48.2301003306617 49.2301003306624 50.2301003306631 51.2301003306648 52.2301003307386 53.2301003306686 54.2301003306679 55.2301003306662 56.2301003306655 57.2301003306051 58.2301003307461\ 59.2301003307478 60.230100330748561.2301003307492 62.2301003307355 63.2301003307362 64.2301003307522 65.2301003307515 66.2301003307423 67.2301003307430 68.2301003307447 69.2301003307454 70.2301003307416 71.2301003306402 72.2301003306396 73.2301003306389 74.2301003306372 75.2301003306365 76.2301003306358 77.2301003306341 78.2301003306334 79.2301003306327 80.2301003306310 81.2301003306303 82.2301003306297 83.2301003306280 84.2301003306273 85.2301003306266 86.2301003306259 87.2301003306242 88.2301003306235 89.2301003306228 90.2301003306211 91.2301003306204 92.2301003306198 93.2301003306181 94.2301003306174 95.2301003306167 96.2301003306150 97.2301003306143 98.2301003306136 99.2301003306129 100.2301003306112 101.2301003306105 102.2301003306099 103.2301003306082 104.2301003306075 105.2301003306068 106.2301003306853 107.2301003306846 108.2301003306839 109.2301003306822 110.2301003306815 111.2301003306808 112.2301003306792 113.2301003306785 114.2301003306778 115.2301003306761 116.2301003306754 117.2301003306747 118.2301003306730 119.2301003306723 120.2301003306716 121.2301003306709 122.2301003306693 123.2301003307324 124.2301003307317 125.2301003307331 126.2301003307348 127.2301003307300 128.2301003307294 129.2301003307287130.2301003307270 131.2301003307263 132.2301003307256 133.2301003307249 134.2301003307232 135.2301003307225 136.2301003307218 137.2301003307201 138.2301003307195 139.2301003307188 140.2301003307171 141.2301003307164 142.2301003307157 143.2301003307140 144.2301003307133 145.2301003307126 146.2301003307119 147.2301003307102 148.2301003307096 149.2301003307089 150.2301003307072 151.2301003307065 152.2301003307058 153.2301003307041 154.2301003307034 155.2301003307027 156.2301003307010 157.2301003307003 158.2301003306990 159.2301003306983 160.2301003306976 161.2301003306969 162.2301003306952 163.2301003306945 164.2301003306938 165.2301003306921 166.2301003306914 167.2301003306907 168.2301003306891 169.2301003306884 170.2301003306877 171.2301003306860 172.2302001406750 173.2302001406743 174.2302001406736 175.2302001406729 176.2302001406712 177.2302001406705 178.2302001406811 179.2302001406804 180.2302001406798 181.2302001406781 182.2302001406774 183.2302001406767 184.2302001406880 185.2302001406873 186.2302001406866 187.2302001406859 188.2302001406842 189.2302001406835 190.2302001406828 191.2302001407405 192.2302001407412 193.2302001407429 194.2302001407436 195.2302001407443 196.2302001406897 197.2302001406941 198.2302001406934

199.2302001406927 200.2302001406910 201.2302001406903 202.2302001406989 203.2302001406972 204.2302001406965 205.2302001406958 206.2302001407054 207.2302001407047 208.2302001407030 209.2302001407023 210.2302001407016 211.2302001407009 212.2302001406996 213.2302001407092 214.2302001407085 215.2302001407078 216.2302001407061 217.2302001407139 218.2302001407122 219.2302001407115 220.2302001407108 221.2302001408082 222.2302001408099 223.2302001408105 224.2302001408112 225.2302001408129 226.2302001408136 227.2302001406699 228.2302001408075 229.2302001408068 230.2302001408051 231.2302001408044 232.2302001408037 233.2302001408020 234.2302001408013 235.2302001408006 236.2302001407993 237.2302001407986 238.2302001407979 239.2302001407962 240.2302001407955 241.2302001407948 242.2302001407900 243.2302001407917 244.2302001407924 245.2302001407931 Картки ДТ Євро Marshal, номіналом 10 літрів, в кількості 202 картки на яких вказані наступні номери: 1.2701004839952 2.2701004708685 3.2701004708678 4.2701004708661 5.2701004708654 6.2701004708647 7.2701004708630 8.2701004708623 9.2701004708616 10.2701004708609 11.2701004708593 12.2701004708586 13.2701004708579 14.2701004708562 15.2701004707695 16.2701004707701 17.2701004707718 18.2701004707725 19.2701004707732 20.2701004707749 21.2701004707756 22.270100470776323.2701004707770 24.2701004707787 25.2701004707794 26.2701004707800 27.2701004707824 28.2701004707817 29.2701004707831 30.2701004707848 31.2701004707855 32.2701004707862 33.2701004707879 34.2701004707886 35.2701004707893 36.2701004707909 37.2701004707916 38.2701004707923 39.2701004707930 40.2701004707947 41.2701004707954 42.2701004707961 43.2701004707978 44.2701004707985 45.2701004707992 46.2701004708005 47.2701004708029 48.2701004708012 49.2701004708036 50.2701004708043 51.2701004708050 52.2701004708067 53.2701004708074 54.2701004708081 55.2701004708098 56.2701004708104 57.2701004708159 58.2701004708142 59.2701004708135 60.2701004708128 61.2701004708111 62.2701004708173 63.2701004708166 64.2701004708180 65.2701004708197 66.2701004708203 67.2701004708210 68.2701004708227 69.2701004708234 70.2701004708241 71.2701004708265 72.2701004708258 73.2701004708272 74.2701004708289 75.2701004708296 76.2701004708302 77.2701004708319 78.2701004708326 79.2701004708333 80.2701004708340 81.2701004708357 82.2701004708364 83.2701004708371 84.2701004708388 85.2701004708395 86.2701004708401 87.2701004708418 88.2701004708425 89.2701004708432 90.2701004708456 91.2701004708449 92.2701004708463 93.2701004708470 94.270100470848795.2701004708494 96.2701004708500 97.2701004708517 98.2701004708524 99.2701004708531 100.2701004708548 101.2701004708555 102.2701004711180 103.2701004711173 104.2701004711166 105.2701004711159 106.2701004711142 107.2701004711135 108.2701004711128 109.2701004711111 110.2701004711104 111.2701004711098 112.2701004711081 113.2701004711074 114.2701004711067 115.2701004711050 116.2701004711043 117.2701004711036 118.2701004711029 119.2701004711012 120.2701004711012 121.2701004711005 122.2701004710992 123.2701004710985 124.2701004710978 125.2701004710961 126.2701004710954 127.2701004710947 128.2701004710930 129.2701004710923 130.2701004710916 131.2701004710909 132.2701004710893 133.2701004710886 134.2701004710879 135.2701004710862 136.2701004710855 137.2701004710848 138.2701004710831 139.2701004710824 140.2701004710817 141.2701004710800 142.2701004710794 143.2701004710787 144.2701004710770 145.2701004710763 146.2701004710756 147.2701004710749 148.2701004710732 149.2701004710725 150.2701004710718 151.2701004710701 152.2701004710695 153.2701004711685 154.2701004711678 155.2701004711661 156.2701004711654 157.2701004711647 158.2701004711630 159.2701004711623 160.2701004711609 161.2701004711616 162.2701004711593 163.2701004711586 164.2701004711579 165.2701004711562 166.2701004711555

167.2701004711548 168.2701004711531 169.2701004711517 170.2701004711524 171.2701004711500 172.2701004711494 173.2701004711487 174.2701004711470 175.2701004711463 176.2701004711456 177.2701004711449 178.2701004711432179.2701004711425 180.2701004711418 181.2701004711401 182.2701004711395 183.2701004711388 184.2701004711371 185.2701004711364 186.2701004711357 187.2701004711340 188.2701004711333 189.2701004711326 190.2701004711319191.2701004711302 192.2701004711296 193.2701004711289; 194.2701004711272 195.2701004711265 196.2701004711258 197.2701004711227 198.2701004711234 199.2701004711241 200.2701004711210 201.2701004711203 202.2701004711197

мобільний телефон Samsung Galaxy A30s чорного кольору imei: НОМЕР_2 , imei 2: НОМЕР_3 , із сім картою мобільного оператора Київстар за № НОМЕР_4 ; зошит із рукописними записами; блокнот чорного кольору із рукописним записом; зіп-пакет, в якому знаходяться 3 сім карти з яких дві сім карти мобільного оператора лайфселл та третя мобільного оператора Київстар; SD адаптер Samsung; картку мобільного оператора Київстар 4G із мобільним номером НОМЕР_5 , користувачем яких є ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який мешкає за адресою: АДРЕСА_7 .

Вказані речові докази в кількості 2195 штук також оглянуто в судовому засіданні (а.с.6-60 Т.2).

КопіямиРішення Мелітопольськоїміської ради №44 від 26.03.2021 Про реорганізацію управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області шляхом приєднання до департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області (зі статусом юридичної особи), Статута Товаристваз обмеженоювідповідальністю «Тепло-Мелітополь», Наказу ТОВ «Тепло-Мелітополь» від 14.05.2019 про прийняття на роботу директором підприємства ОСОБА_21 ; рішення Мелітопольськоїміської ради Запорізької області № 11 від 07.06.2018 Про затвердження Положення про відділ охорони здоров`я Мелітопольської міської ради Запорізької області, Положення провідділ охорониздоров`я Мелітопольської міської ради Запорізької області; рішення Мелітопольської міської ради Запорізької області № 6/5 від 28.02.2020 Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги Мелітопольської міської ради Запорізької області»; статуту комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги Мелітопольської міської ради Запорізької області», статуту комунального некомерційного підприємства Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області», виписками з ЄДРПОУ щодо ТОВ «Тепло Мелітополь»,КУ «Інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Мелітопольськоїміської радиЗапорізької області»,відомостями щодореєстраційних данихсуб`єктів господарювання,з якихвбачається,що Мелітопольська міська рада Запорізької області є засновником наступних комунальних підприємств:

- комунальна установа «Інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Мелітопольської міської ради Запорізької області», код ЄДРПОУ 38851035;

- комунальне некомерційне підприємство Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області», код ЄДРПОУ 05498720;

- комунальне некомерційне підприємство «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги Мелітопольської міської ради Запорізької області», код ЄДРПОУ 42928978.

Вказані підприємстває неприбутковими та фінансуються за рахунок коштів місцевого бюджету та Національної служби здоров`я України.

Крім того, ТОВ «Тепло Мелітополь», код ЄДРПОУ 42461094, засновником якого є КП «Мелітопольжитлосервіс» Мелітопольської міської ради Запорізької області (ЄДРПОУ 13636707) та п`ять фізичних осіб. Директором підприємства є ОСОБА_21 (а.с.242-248 Т.2; а.с.1-25, 35-84 Т.3, а.с. 76-116 Т.4).

Копією Наказу № 25\2від 24.05.2019 ТОВ «Тепло Мелітополь», згідно якого встановлено та затверджено норми витрат палива та мастильних матеріалів на автомобільний транспорт підприємства, підписаний в тому числі начальником ОСОБА_23 Власенком (а.с.26 Т.3).

Копіями розрахунківнорм витратпалива та мастильних матеріалів на автомобільний транспорт ТОВ «Тепло Мелітополь» за 201902020 роки, підписані в тому числі начальником ОСОБА_23 Власенком (а.с.27-34 Т.3).

Протоколом огляду від 31.05.2022 спецпакету SVD 2053388, в якому знаходиться в тому числі пластикова картка з-під сім-картки мобільного оператора «Київстар» з номером НОМЕР_6 , мобільний телефон з сім-карткою мобільного оператора «Київстар» з номером НОМЕР_7 , які були вилучені під час проведення огляду місця події на блок-посту по АДРЕСА_4 у ОСОБА_8 (а.с.90-92 Т.3).

Листом Приватногопідприємства «Маршал» від 03.06.2022 № 76, наданого на запит Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області, згідно якого Комунальній установі «Інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Мелітопольської міської ради Запорізької області», код ЄДРПОУ 38851035 реалізовано пальне за паливними картками: Бензин А-92 ЄВРО талони 10 літрів з № 230200166619 по № 230200166658 (видаткова

накладна № 04156 від 02 грудня 2021р.); Бензин А-92 ЄВРО талони 10 літрів з 230200166783 по № 230200166812 (видаткова накладна № 04250 від 10 грудня 2021р.)(а.с.95-101 Т.3).

Листом ТОВ«Параллель-МЛТД»» від 01.06.2022 № 54, наданого на запит Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області про організацію чи підприємство, якими були закуплені паливні картки АЗС рагаllеl.uа в кількості 74 картки, тип палива - бензин ЄВРО 95, картки номіналом 10 л., штампи на звороті 251060 в кількості 1 картка; штамп на звороті 251061 в кількості 5 карток; штамп на звороті 251062 в кількості 16 карток; штамп на звороті 251063 в кількості 12 карток; штамп на звороті 251064 в кількості 12 карток; штамп на звороті 251065 в кількості 12 карток; штамп на звороті 251066 в кількості 12 карток; штамп на звороті 251068 в кількості 4 картки, згідно якого зазначені в запиті талони були придбані 04.11.2021р. Комунальним некомерційним підприємством Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області (КНП "ТМО "БШМЛ ТА ШМД" ММР ЗО), ЄДРПОУ-05498720 (а.с.102-105 Т.3).

Протоколом оглядувід 02.06.2022 змісту веб-сторінки в мережі Інтернет «ProZorro» щодо відкритих торгів щодо закупівель послуг «Бензин А-95» , де в інформації про замовників вказано Комунальне некомерційне підприємство Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області (КНП "ТМО "БШМЛ ТА ШМД" ММР ЗО), ЄДРПОУ-05498720, договір укладено з ТОВ «Параллель-М ЛТД» (а.с. 115-146 Т.3).

Договором №2210/132від 12.05.2021 між ТОВ «Параллель-М ЛТД» та Комунальним некомерційним підприємством Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області (КНП "ТМО "БШМЛ ТА ШМД" ММР ЗО), ЄДРПОУ-05498720 про придбання бензину А-95-1200 л. за талонами на суму 34800 грн.; додатковою угодою № 1 від 01.07.2021 до Договору, специфікаціями (а.с.156 Т.3).

Видаткових накладних № 04250 від 10.12.2021, 04156 від 02.12.2021 про придбання Комунальною установою «Інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Мелітопольської міської ради Запорізької області», код ЄДРПОУ 38851035 паливних талонів у ПП фірма «Лілія» (а.с177- 178, 183, 185-186 Т.3).

Протоколом тимчасовогодоступу доречей ідокументів від 03.08.2022, а саме до копій всіх документів, із можливістю їх вилучення, які підтверджують придбання (договори, видаткові накладні та інше) талонів з номерами, вказаними в ухвалі суду, на пальне фірми WOG ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, який здійснено на підставі ухвали слідчого судді Запорізького районного суду Запорізької області від 04.07.2022, в ході якого встановлено придбання паливних талонів з номерами, вказаними в ухвалі суду, вилучених у ОСОБА_8 , наступними суб`єктами господарювання: комунальним некомерційним підприємством Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області», код ЄДРПОУ 05498720; комунальним некомерційним підприємством «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги Мелітопольської міської ради Запорізької області», код ЄДРПОУ 42928978; ТОВ «Тепло Мелітополь», код ЄДРПОУ 42461094 (а.с. 230-250 Т.3., а.с.1-57 Т.4).

Протоколом оглядувід 30.08.2022 змісту веб-сторінки в мережі Інтернет «ProZorro» щодо відкритих торгів щодо закупівель послуг «Бензин А-92», Дизельне паливо», де в інформації про замовників вказано Комунальне некомерційне підприємство Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області (КНП "ТМО "БШМЛ ТА ШМД" ММР ЗО), ЄДРПОУ-05498720, договір укладено з ТОВ «ВОГ КАРД» (а.с. 58-75 Т.4).

Висновком експерта № 400/401-22 від 31.08.2022 за результатами проведення судової економічної експертизи по кримінальному провадженню № №12022082230000223від 26.05.2022,згідно якогов обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, у результаті проведеного дослідження оплата КНП «ТМО «БЛІМЛ ТА ШМД» ММР ЗО, код ЄДРПОУ 05498720 талонів на пальне фірми WOG - ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, а саме:

талонів на бензин А-95 номіналом 10 літрів у кількості 25 штук;

талонів на бензин А-92 номіналом 10 літрів у кількості 66 штук;

талонів на бензин А-92 номіналом 20 літрів у кількості 66 штук;

талонів на дизельне паливо номіналом 20 літрів у кількості 25 штук, які в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , були вилучені у ОСОБА_8 - документально підтверджується.

В обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, у результаті проведеного дослідження оплата КНП «ТМО «БЛІМЛ ТА ШМД» ММР ЗО, код ЄДРПОУ 05498720 талону на пальне фірми WOG - ТОВ «ВОГ КАРД», код ЄДРПОУ 42264086, а саме: талону на бензин А-92 номіналом 10 літрів у кількості 1 штука, який в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , був вилучений у ОСОБА_8 - документально підтверджується.

В обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, у результаті проведеного дослідження оплата КНП «ТМО «БЛІМЛ ТА ШМД» ММР ЗО, код ЄДРПОУ 05498720 талонів на пальне ТОВ «Параллель-М ЛТД», код ЄДРПОУ 24316073, а саме: талонів на бензин А-95 номіналом 10 літрів у кількості 74 штуки, які в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по вул. Центральна в с. Новоолександрівка Запорізького району Запорізької області, були вилучені у ОСОБА_8 - документально підтверджується.

В обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, за результатами проведеного дослідження загальна вартість талонів на пальне фірми WOG - ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, які в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , були вилучені у ОСОБА_8 складає 89892,00 грн., в т.ч.:

25 талонів на бензин А-95 номіналом 10 літрів вартістю - 8430,00 грн.

25алонів на дизельне паливо номіналом 20 літрів вартістю - 16410,00 грн.

2666 талонів на бензин А-92 номіналом 20 літрів вартістю - 43368,00 грн.

2766 талонів на бензин А-92 номіналом 10 літрів вартістю - 21684,00 грн.

В обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, за результатами проведеного дослідження загальна вартість талону на пальне фірми WOG - ТОВ «ВОГ КАРД», код ЄДРПОУ 42264086, який в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , було вилучено у ОСОБА_8 складає 230,50 грн., в т.ч.: 1 талон на бензин А-92 номіналом 10 літрів вартістю - 230,50 грн.

В обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, за результатами проведеного дослідження загальна вартість талонів на пальне ТОВ «Параллель- М ЛТД», код ЄДРПОУ 24316073, які в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , було вилучено у ОСОБА_8 складає 22052,00 грн, в т.ч. 74 талонів на бензин А-95 номіналом 10 літрів вартістю - 22052,00 грн. (а.с.129-144 Т.4.)

Висновком експерта № 402/403-22 від 31.08.2022 за результатами проведення судової економічної експертизи по кримінальному провадженню № №12022082230000223від 26.05.2022,згідно якого в обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, у результаті проведеного дослідження оплата КНП «ЦЛД ТА ЛМД» ММР ЗО, код ЄДРПОУ 42928978 талонів на пальне фірми WOG - ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, а саме:

талонів на бензин А-95 номіналом 20 літрів у кількості 9 штук;

талонів на бензин А-95 номіналом 10 літрів у кількості 44 штук,

які в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , були вилучені у ОСОБА_8 - документально підтверджується.

В обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, за результатами проведеного дослідження загальна вартість талонів на пальне фірми WOG - ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, які в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , були вилучені у ОСОБА_8 складає 17555,80 грн., в т.ч. вартість:

талонів на бензин А-95 номіналом 20 літрів у кількості 9 штук складає - 4925,40 грн.;

талонів на бензин А-95 номіналом 10 літрів у кількості 44 штук складає 12630,40 грн.(а.с.153-159 Т.4).

Висновком експерта № 396/397-22 від 31.08.2022 за результатами проведення судової економічної експертизи по кримінальному провадженню № №12022082230000223від 26.05.2022,згідно якого в обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, у результаті проведеного дослідження оплата ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ», код ЄДРПОУ 42461094 талонів на пальне фірми WOG - ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, а саме:

талонів на газ нафтовий скраплений номіналом 20 літрів у кількості 389 штук;

талонів на газ нафтовий скраплений номіналом 10 літрів у кількості 801 штук,

які в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , були вилучені у ОСОБА_8 - документально підтверджується.

В обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, за результатами проведеного дослідження загальна вартість талонів на пальне фірми WOG - ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, які в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , були вилучені у ОСОБА_8 складає 294641,40 грн., в т.ч. вартість:

талонів на газ нафтовий скраплений номіналом 20 літрів у кількості 389 штук складає - 145174,80 грн.;

талонів на газ нафтовий скраплений номіналом 10 літрів у кількості 801 штук складає - 149466,60грн.(а.с.169-195 Т.4).

Висновком експерта № 398/399-22 від 27.09.2022 за результатами проведення судової економічної експертизи по кримінальному провадженню № 12022082230000223від 26.05.2022,згідно якого в обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, у результаті проведеного дослідження оплата КУ «ІФЦМС» ММР ЗО талонів на пальне Marshal, а саме талонів на бензин А-95 номіналом 10 літрів у кількості 27 штук, які були придбані КУ «ІФЦМС» ММР ЗО у ПП «Лілія», код ЄДРПОУ 22674288 та які в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , були вилучені у ОСОБА_8 - документально підтверджується.

В обсязі наданих на дослідження матеріалів, відповідно до експертного завдання, за результатами проведеного дослідження загальна вартість талонів на пальне Marshal, а саме талонів на бензин А-92 номіналом 10 літрів у кількості 27 штук, які були придбані КУ «ІФЦМС» ММР ЗО, код ЄДРПОУ 38851035 у ПП «Лілія», код ЄДРПОУ 22674288, які в період часу з 22:30 год. 25.05.2022 по 00:30 год. 26.05.2022 під час проведення огляду місця події на блокпосту по АДРЕСА_4 , були вилучені у ОСОБА_8 складає 7837,20 грн. (а.с. 203-207 Т.4).

Протоколом тимчасовогодоступу доречей ідокументів від 23.09.2022, а саме до матеріалів кримінального провадження № 12022080000000230 від 22.03.2022, а саме:

ухвала слідчого судді Запорізького апеляційного суду №10/1219т від 29.09.2022;

ухвала слідчого судді Запорізького апеляційного суду №10/1563т від 25.04.2022;

клопотання про проведення НС(Р)Д №6/596т від 23.03.2022;

клопотання про проведення НС(Р)Д №6/746т від 21.04.2022;

доручення в порядку ст.40 КПК України №6/641т від 01.04.2022;

доручення в порядку ст.40 КПК України №6/817т від 29.04.2022;

протокол за результатом проведення НС(Р)Д №217т/55/107/02-2022 від 10.06.2022;

протокол за результатом проведення НС(Р)Д №376т/55/107/01-2022 від 05.07.2022;

оптичний носій інформації - DVD-R диск №4т від 02.04.2022;

оптичний носій інформації - DVD-R диск №5т від 02.04.2022;

оптичний носій інформації - DVD-R диск №71т від 02.05.2022, , який здійснено на підставі ухвали слідчого судді Запорізького районного суду Запорізької області від 15.09.2022, в ході якого встановлено наступне.

Так, за результатами зняття інформації з електронних комунікаційних мереж встановлено спілкування ОСОБА_8 з особами, зазначеними як ОСОБА_12 та ОСОБА_22 ; між самими особами, зазначеними як ОСОБА_12 та ОСОБА_22 ; між самими особами, зазначеними як ОСОБА_12 та ОСОБА_11 , також з іншими особами в період з 10.05.2022 по 28.05.2022, з якого вбачається, що вказані особи обговорювали моменти привласнення талонів комунальних підприємств м. Мелітополя з подальшою їх реалізацією на підконтрольній Україні території шляхом іх продажу ОСОБА_8 та подальшим привласненням грошей (а.с. 220-250 Т.4, а.с.1-7 Т.5).

Протоколом огляду від01.06.2022мобільного телефону «SamsungGalaхуА30s»,в корпусічорного кольоруз ІМЕІ -1 НОМЕР_2 та ІМЕІ-2 НОМЕР_3 ,в якомувстановлена сім-карта мобільного оператора«Київстар» забонентським номером НОМЕР_4 ;зошит із рукописними записами;блокнот чорногокольору ізрукописними записами;зіп-пакет в якомузнаходиться 3сім-карти,дві зяких мобільногооператора «лайфселл»та одна мобільного оператора«Київстар»;SРадаптер «Samsung»;скретч карткамобільного оператора « ІНФОРМАЦІЯ_4 »із абонентськимномером НОМЕР_8 . Вказані предметита речіупаковані успеціальному пакетіекспертної служби№ НОМЕР_9 .На моментпроведення оглядузазначений спеціальнийпакет безпошкоджень. В ході проведення огляду ОСОБА_8 пояснив, що вказані предмети та речі належать йому та були вилучені 25.05.2022 - 26.05.2022 в ході проведення огляду місця події місця події на блок-посту по АДРЕСА_4 . Також, ОСОБА_8 , при огляді мобільного телефону «Samsung Galaху А30s» з ІМЕІ -1 НОМЕР_2 та ІМЕІ-2 НОМЕР_3 , який має цифровий пароль НОМЕР_10 , в доповнення наданим ним раніше поясненням, додав інформацію щодо номерів мобільних телефонів осіб, які надавали йому картки на пальне та осіб, яким він продавав вказані картки, а саме: чоловік на ім`я ОСОБА_24 , який надавав картки на пальне - назва контакту

« ІНФОРМАЦІЯ_5 », номер абонента НОМЕР_11 ; чоловік на ім`я ОСОБА_25 , який надавав картки на пальне - назва контакту

«Мелитополь Мерия Константан», номер абонента НОМЕР_12 ; чоловік на ім`я ОСОБА_22 , який надавав картки на пальне -

назва контакту « ІНФОРМАЦІЯ_6 ОСОБА_26 », номер абонента

НОМЕР_13 ; чоловік на ім`я ОСОБА_27 якому продав картки на пальне - назва контакту

«Чп Могилев Олег», номер абонента НОМЕР_14 ; чоловік на ім`я ОСОБА_24 якому продав картки на пальне - назва контакту

«Чп ОСОБА_28 », номер абонента НОМЕР_15 ; чоловік на ім`я ОСОБА_27 якому продав картки на пальне - назва контакту

«Чп Могилев Олег», номер абонента НОМЕР_14 .

Крім того, в ході огляду вказаного мобільного телефону, у меседжері «телеграм»

мається переписка з контактом « ОСОБА_29 », дата 20 травня 2022

року, наступного змісту: ОСОБА_30 : Доброе утро. НОМЕР_1 ФОРД ТРАНЗИТ. Добрий вечер. Ви

говорили еще єсть талони. Сколько каких? Завтра буду прориваться. «Мерия ОСОБА_31 »: 8.20 в ОСОБА_32 .

Також при огляді зошита та блокноту із рукописними записами, ОСОБА_8 пояснив,

що вказані речі належать йому. В них міститься записи виконані особисто ОСОБА_8 .

Крім того, ОСОБА_8 пояснив, що в зошиті міститься інформація, щодо паливних карток, які

йому надали для подальшого продажу чоловік на ім`я ОСОБА_24 та

ОСОБА_33 , у м. Мелітополь. Зі сторінки з рукописним тестом з зошит на якій міститься

інформація, щодо паливних карток, з метою долучення до матеріалів кримінального

провадження, зроблено копію (а.с.8-17 Т.5).

Протоколом пред`явлення особи для впізнання за фотознімками від 13.06. 2022, згідно якого підозрюваний ОСОБА_8 на фото № 1 впізнав особу на ім`я ОСОБА_24 , який приблизно у період часу з кінця квітня 2022 по 17.05.2022, знаходячись у приміщенні КУ «Тепломережі» м. Мелітополя передав підозрюваному талони на пальне, які належать зазначеній комунальній установі для подальшого їх продажу. На фото № 1 зображений ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_7 (а.с.21-23 Т.5).

Протоколом пред`явлення особи для впізнання за фотознімками від 13.06. 2022, згідно якого підозрюваний ОСОБА_8 на фото № 3 впізнав особу на ім`я ОСОБА_22 , який приблизно у середині травня 2022, знаходячись у приміщенні ДК ім.. Шевченка в м. Мелітополі передав підозрюваному талони на пальне, які належать КУ «Перша міська лікарня» та КУ «Лікарня швидкої допомоги» м. Мелітополя для подальшого їх продажу. На фото № 3 зображений ОСОБА_22 , ІНФОРМАЦІЯ_8 (а.с.24-26 Т.5).

Протоколом пред`явлення особи для впізнання за фотознімками від 13.06. 2022, згідно якого підозрюваний ОСОБА_8 на фото № 2 впізнав особу на Ім`я ОСОБА_25 , який є керівником «Тепломереж» АДРЕСА_3 та безпосереднім керівником особи на ім`я ОСОБА_24 , який передав підозрюваному талони на пальне. На фото № 2 зображений ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_9 (а.с.27-29 Т.5).

Вказані докази суд знаходить послідовними, такими, що узгоджуються між собою, із показаннями, наданими представником потерпілого, свідка та самого обвинуваченого.

Суд визнає їх належними та допустимими, в той час, як версія обвинуваченого є нелогічною, такою, що спростовується дослідженими в суді доказами.

Суд знаходить такими, що не витримуютьжодної критики пояснення ОСОБА_8 щодо того, що він не міг усвідомлювати, що особи, з якими він увійшов у змову щодо реалізації талонів на пальне, мають умисел на привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, оскільки як з аудіо записів розмов ОСОБА_8 з особами, вказаними як ОСОБА_17 , ОСОБА_14 , ОСОБА_18 так і з показань самого ОСОБА_34 вбачається про обізнаність останнього щодо зайняття ОСОБА_11 посади в ТОВ «Тепло-Мелітополь», внаслідок чого ОСОБА_11 мав доступ до паливних талонів. Також з аудіо розмов між ОСОБА_8 та особами, вказаними в протоколі зняття інформації як Тюріним , Золотарьовим вбачається обізнаність ОСОБА_8 у факті співпрацювання їх з окупаційною владою.

Про усвідомлення ОСОБА_8 незаконності вчинення ним дій свідчить той факт, що ним з Тюріним оговорювались обставини таємності, нерозголосу дій, які вчиняються.

Доводи ОСОБА_8 щодо того, що кількість вилучених у нього талонів не співпадає з їх кількістю, зазначеною в обвинувальному акті суд знаходить такими, що не заслуговують на увагу, оскільки, як повідомлено прокурором і як вбачається з матеріалів кримінального провадження, даний факт обумовлюється тим, що у ОСОБА_8 вилучено поряд з талонами, які належать потерпілому по даному кримінальному провадженню, й талони, які належать іншим особам, що не є предметом розгляду в даному провадженні.

Також наявність у ОСОБА_8 акту прийому-передачі паливних талонів від 12.05.2022 між ним та ОСОБА_22 , на який він посилався як на доказ його невинуватості, на думку суду, не свідчить про таке, навпаки, підтверджує обставини вчинення ним злочину.

Також доводи ОСОБА_34 щодойого прибуття наблокпост вс.Новоолександрівка раніше,ніж зазначеночас впротоколі пройого затримання,з приводучого судомдосліджено інформація,отримана відоператора телекомунікаційпо абонентськомуномеру,який належить ОСОБА_8 , протоколидоступу доречей тадокументів,а саме: до інформації про вхідні та вихідні телефонні дзвінки, а також sms- повідомлення з терміналів мобільного зв`язку з абонентських номерів оператора мобільного зв`язкуТОВ «Лайфселл»: НОМЕР_16 , НОМЕР_17 , із зазначенням IMEI кодів телефонів, які працювали з даним номером в період часу з 00:00 24.02.2022 по 23:59 02.06.2022, з прив`язкою до базових станцій та напрямку роботи терміналів на момент з`єднання з базовою станцією, які знаходяться у оператора мобільного зв`язку ТОВ «Лайфселл» та у оператора мобільного зв`язку ПрАТ «Київстар» (а.с. 57-238 Т.5),суд не знаходить такими, що мають значення для розгляду даного кримінального провадження, оскільки даний факт не заперечується прокурором і не впливає на висновки суду щодо винності ОСОБА_8 у вчиненні злочину.

Доводи захисника щодо того, що ОСОБА_8 , не будучи службовою особою, взагалі не може бути суб`єктом кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191 КК України, суд знаходить необґрунтованими, оскільки, за загальним правилом, яке підтверджується сталою судовою практикою розгляду аналогічних справ за участю службових осіб, що не будучи наділеним статусом спеціального суб`єкту, загальний суб`єкт може бути організатором, підбурювачем або пособником, що повністю узгоджується з положеннями ч.2 ст. 29 КК України.

Доводи захисникав судових дебатах щодо недопустимості протоколів огляду від 25.05.2022 та огляду предметів від 26.05.2022 суд знаходить неспроможними у зв`язку з їх необґрунтованістю.

Аналізуючи зібрані докази в ході слухання кримінального провадження, суд вважає, що вина обвинуваченого ОСОБА_8 увчиненні кримінального правопорушення (злочину),передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 191 КК України, а самев пособництві у привласненні чужого майна, вчиненому шляхом зловживанняслужбовою особоюсвоїм службовимстановищем запопередньою змовоюгрупою осібв умовахвоєнногостану знайшла своє підтвердження в судовому засіданні.

При цьому, до вказаного висновку суд прийшов, виходячи не тільки із вимог національного законодавства України, а і з висновків Європейського Суду з прав людини, викладених у п.45 рішення у справі «Бочаров проти України» від 17.03.2011 року (остаточне 17.06.2011 року) та в п.150 рішення у справі «Нечипорук і Йонкало проти України» від 21.04.2011 року (остаточне 21.07.2011 року), в яких зазначено, що «Суд при оцінці доказів керується критерієм доведеності «поза розумним сумнівом». Така доведеність може випливати із сукупності ознак чи неспростовних презумпцій, достатньо вагомих, чітких і узгоджених між собою (див. рішення від 18.01.1978 року у справі «Ірландія проти Сполученого Королівства»).

Зазначені докази, наведені у вироку, узгоджуються між собою, доповнюють один одного, не містять таких суперечностей, які б викликали сумнівів щодо їх достатності та достовірності, а їх сукупність виключає сумніви у причетності обвинуваченого ОСОБА_8 до скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 191 КК України.

Оцінюючи зібрані докази в їх сукупності, суд приходить до висновку про те, що вина обвинуваченого «поза розумним сумнівом» знайшла своє повне підтвердження в ході судового розгляду кримінального провадження.

З огляду на встановлені судом обставини, суд кваліфікує діяння, вчинені ОСОБА_8 за ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 191 КК України як пособництво у привласненні чужого майна, вчиненого шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнногостану.

Суд кваліфікує дії обвинуваченого з посиланням також на ч. 5 ст. 27 КК України, хоч прокурор в обвинувальному акті кваліфікував дії без такого посилання. Однак, висунуте ним обвинувачення містило посилання на відповідні обставини, які доведені під час судового розгляду. Адже відповідно до ч. 1 ст. 337, п. 2 ч. 3 ст. 374 КПК України суд проводить судовий розгляд вмежах висунутого обвинувачення відповідно до обвинувального акта, однак самостійно визначає закон України про кримінальну відповідальність, що передбачає кримінальне правопорушення, у вчиненні якого особа визнається винною.

Крім того, суд дійшов висновку про необхідність зміни правової кваліфікації дій ОСОБА_8 з ч. 5 ст. 191 на ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 191 КК України з тих підстав, щопрокурором не доведено вчинення злочинів ОСОБА_8 у складі організованої злочинної групи, виходячи з такого.

Так, положення ст. 191 КК України передбачають можливість вчинення привласнення чужого майна, як за попередньою змовою групою осіб, так і в складі організованої групи.

Вчинення кримінального правопорушення у складі організованої групи має бути належними чином доведено.

Згідно з вимогами ст. 28 КК України злочин визнається вчиненим організованою групою, якщо в його готуванні або вчиненні брали участь декілька осіб (три і більше), які попередньо зорганізувалися у стійке об`єднання для вчинення цього та іншого (інших) кримінальних правопорушень, об`єднаних єдиним планом з розподілом функцій учасників групи, спрямованих на досягнення цього плану, відомого всім учасникам групи.

За змістом закону організована група є більш складною формою співучасті осіб, які займаються злочинною діяльністю. Їхні взаємовідносини досягають такого рівня сумісної діяльності,за якогодії кожної з них визначаються не попередньою змовою, а іншими чинниками, зокрема, відповідними правилами поведінки, статутами, планами, тощо, виконання яких є обов`язком для цих осіб. Тільки за таких умов група набуває якісно інших ознак свого існування, які свідчать про стійкість і зорганізованість.

Ознаками організованої групи є: 1) наявність декількох осіб (трьох або більше); 2) попередня їх зорганізованість у спільне об`єднання для готування або вчинення двох чи більше злочинів; 3) стійкість такого об`єднання; 4) об`єднаність злочинів єдиним планом з розподілом функцій учасників групи, спрямованих на досягнення цього плану; 5) обізнаність усіх учасників такої групи з цим планом.

Тобто стійкість об`єднання осіб є визначальною рисою організованої групи.

Групу слід вважати стійкою за умови, якщо вона є стабільною і згуртованою, а особи, які до неї входять, мають єдині наміри щодо вчинення злочинів.

Таким чином, стійкість організованої групи означає, що вона має відносно постійний склад учасників з наявністю сильних зв`язків між ними і високого ступеня організованості, одностайності при прийнятті рішень і послідовності у здійсненні злочинних дій.

Згуртованість групи проявляється у наявності постійних міцних внутрішніх зв`язків між учасниками групи, їх правил поведінки, організатора, чіткого визначення ролі кожного учасника, високого рівня узгодженості дій учасників, єдиного плану, в якому передбачено розподіл функцій учасників групи і який доведено до їх відома. Стабільність групи виявляється у системності та детальній організації функціонування групи, здатності до заміни учасників, прикритті своєї діяльності, як своїми силами, так і за допомогою сторонніх осіб, наявності для функціонування групи фінансових та інших матеріальних засобів.

В обвинувальномуакті зазначено,що Особа1(матеріаливідносно якоївиділені вокреме провадження)отримав згодуусіх вказанихосіб увійтидо складуствореної ниморганізованої злочинноїгрупи таразом зним тапід йогокерівництвом вчинятидії,спрямовані напривласнення майна,які розділялизлочинні поглядиОсоби1(матеріаливідносно якоївиділені вокреме провадження) прошвидке інезаконне збагаченняза рахунокспільного вчиненнякорисливих злочинів. Всі члени організованої злочинної групи були об`єднані єдиним планом, з розподілом функцій її учасників, спрямованих на досягнення цього плану, відомого всім учасникам.

Водночас, на думку суду, прокурором під час судового розгляду жодним чином не було доведено ознаки, притаманні організованій групі та не доведено, чим конкретно підтверджується вчинення обвинуваченим злочину у складі саме організованої групи.

Як убачається як з матеріалів кримінального провадження, які були дослідженні судом так і з допитів потерпілого, свідка та самого обвинуваченого, не вбачається, що Особою1(матеріаливідносно якоївиділені вокреме провадження), ОСОБА_8 ,Особою2(матеріаливідносно якоївиділені вокреме провадження),Особою3(матеріаливідносно якоївиділені вокреме провадження)разом зневстановленими службовимиособами комунальнихпідприємств АДРЕСА_3 таіншими невстановленимиособами було створено стійке об`єднання для вчинення привласнення чужого майна, оскільки стороною обвинувачення не доведено наявність централізованого підпорядкування та єдиних для всіх правил поведінки; планування злочину всіма співучасниками (або одним із них), матеріали справи не містять взагалі даних про планування злочинної діяльності в цілому; наявності ознак здатності забезпечити стабільність і безпеку свого функціонування (приймаючи до уваги в тому числі зміст телефонних розмов між ОСОБА_8 та особою, вказаною як ОСОБА_17 щодо перепон, які виникли у ОСОБА_34 під час виїзду з окупованої території та відсутність плану щодо їх подолання).

Відтак, не встановивши вчинення обвинуваченим злочину в складі стійкого об`єднання для вчинення злочинів, а стороною обвинувачення будь-яких належних доказів, які б дозволили встановити створення організованої групи не надано, тому дії ОСОБА_8 охоплюються диспозицією ч. 4 ст. 191 КК, ч. 5 ст. 27КК України як пособництво у привласненні чужого майна, вчинене шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнногостану.

Зважаючи на такі обставини та вимоги ч. 4 ст. 17 КПК України про те, що усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь, суд з метою ухвалення справедливого судового рішення та захисту прав людини і її основоположних свобод, скористався правом, наданим ч. 3ст. 337 КПК України, і вийшов за межі висунутого обвинувачення, зазначеного в обвинувальному акті, лише в частині зміни правової кваліфікації кримінального правопорушення з ч. 5 ст. 191КК України на ч. 4 ст. 191 КК України, оскільки це покращує становище обвинуваченого.

При призначенні виду та міри покарання обвинуваченому ОСОБА_8 , суд враховує характер і ступінь тяжкості злочину, обставини, що обтяжують і пом`якшують вину обвинуваченого, а так само дані про особу обвинуваченого.

Обвинувачений ОСОБА_8 вчинив кримінальне правопорушення, яке відповідно дост. 12 КК Україниє тяжким злочином .

Згідно з ч.2 ст.65 КК України особі, яка вчинила злочин, має бути призначене покарання, необхідне й достатнє для її виправлення та попередження нових злочинів. При призначенні виду та міри покарання обвинуваченому ОСОБА_8 суд враховує ступінь тяжкості вчиненого ним злочину, особу обвинуваченого,який раніше не судимий, на обліку у лікарів нарколога та психіатра не перебуває,за місцем роботи характеризується позитивно.

Обставин, які пом`якшують покарання обвинуваченому ОСОБА_8 - не встановлено.

Обставин, які обтяжують покарання обвинуваченому ОСОБА_8 не встановлено . Як встановлено в судовому засіданні, в обвинувальному акті помилково зазначено в якості обставини, яка обтяжує покарання ОСОБА_8 , - вчинення кримінального правопорушення повторно.

Приймаючи до уваги вищевикладені обставини, відсутність обставин, що обтяжують покарання, враховуючи ступінь участі обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення,судприходить до висновку, що покарання ОСОБА_8 слід призначити у вигляді позбавлення волі у межах санкції ч. 4 ст. 191 КК України з позбавленнямправа обійматипевні посадичи займатисяпевною діяльністюна строкдо трьохроків. Саме таке покарання буде необхідним та достатнім для виправлення обвинуваченого та для запобігання вчиненню ним нових злочинів у майбутньому.

Запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до набрання вироком законної сили слід залишити без зміни для забезпечення виконання вироку.

Також на підставі ст. 174 КПК України, суд вважає за можливе скасувати арешт, накладений напідставі ухвали слідчого судді Запорізького районного суду Запорізької області від 27 травня 2022 року .

Потерпілим заявлено цивільний позов, який обґрунтовується наступним

Так, у період часу з кінця лютого 2022 року по 25.05.2022, більш точний час та дата не встановлені, Особа1 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) за попередньою змовою з ОСОБА_8 , Особою2(матеріали відносно якої виділені в окреме провадження), Особою3 (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) та з невстановленими службовими особами комунальних підприємств м. Мелітополь Запорізької області та іншими невстановленими особами, діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, вчинили дії з привласнення майна наступних комунальних підприємств та організацій, а саме:

1. Комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області, код ЄДРПОУ 42928978, згідно висновку експерта № 402/403-22 від 31.08.2022 на суму 17555,80 гривен.

2. Комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області, код ЄДРПОУ 05498720, згідно висновку експерта 400/401-22 від 31.08.2022 на суму 90122,50 гривен.

3. ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ», код ЄДРПОУ 42461094, згідно висновку експерта 396/397-22 від 31.08.2022 на суму 294641,40 гривен,

4.Комунальної установи«Інформаційно-аналітичнийцентр медичноїстатистики» Мелітопольськоїміської радиЗапорізької області,код ЄДРПОУ38851035,згідно висновкуексперта 398/399-22від 29.09.2022 насуму 7837,20гривен, чим, враховуючи, що Мелітопольська міська рада Запорізької області (код ЄДРПОУ 25716722) є засновником вищевказаних комунальних некомерційних підприємств та комунальної установи а також є учасником ТОВ «ТЕПЛО- МЕЛІТОПОЛЬ» (через КП «Мелітопольжитлосервіс» Мелітопольської міської ради Запорізької області з 95%) заподіяли матеріальну шкоду Мелітопольській міській раді (код ЄДРПОУ 25716722 на загальну суму 410 156,9 гривень.

Посилаючись на ст. ст. 22, 1166 Цивільного кодексу України, просить стягнути з ОСОБА_8 майнову шкоду, завдану внаслідок злочинних дій у розмірі 410 156,90 грн.

Відповідно до ч.5 ст.128,ч.1 ст.129 КПК Україницивільний позов у кримінальному провадженні розглядається судом за правилами, встановленими цим Кодексом. Якщо процесуальні відносини, що виникли у зв`язку з цивільним позовом, цим Кодексом не врегульовані, до них застосовуються нормиЦПК Україниза умови, що вони не суперечать засадам кримінального судочинства. Ухвалюючи обвинувальний вирок, суд залежно від доведеності підстав і розміру позову задовольняє цивільний позов повністю або частково чи відмовляє в ньому.

В силу ст.ст.12,81 ЦПК Україникожна сторона зобов`язана довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог.

Відповідно до ч.1 ст.22 ЦК України, особа, якій завдано збитків у результаті порушення її цивільного стану, має право на їх відшкодування, збитки відшкодовуються в повному обсязі.

Згідно з ст.1177 ЦК України, шкода завдана фізичній особі, або юридичній особі, яка потерпіла від злочину, відшкодовується відповідно до закону.

Суд, вивчивши доводи позовної заяви та обґрунтування позовних вимог, матеріали кримінального провадження, що стосуються даного питання, приходить до висновку, що оскільки 25.05.2022 у обвинуваченого було виявлено та вилучено талони на пальне, належні потерпілому юридичній особі, таке майно може бути повернуто останній та не є втраченим для неї. Відповідно, підстав для стягнення вартості такого майна як майнової шкоди немає. Тому відсутні підстави для задоволення позовних вимог.

Питання про речові докази та процесуальні витрати суд вважає необхідним вирішити відповідно до вимог ст.ст.100та124 КПК України.

З урахуванням того, що в даному кримінальному провадженні було вчинено злочини чотирма особами, зокрема ОСОБА_8 та трьома особами, стосовно яких матеріали кримінального провадження виділено в окреме провадження, витрати за проведення в справі експертиз на підставі ч.2 ст. 124 КПК України підлягають стягненню з обвинуваченого в розмірі 10571, 12 грн.

Керуючись ст.349,369,373,374,376 КПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

ОСОБА_8 визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 191 КК України та призначити йому покарання у вигляді5 (п`яти) років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах влади строком на 3 (три) роки.

Початок строку відбування покарання ОСОБА_8 рахувати з моменту приведення вироку до виконання.

Відповідно до ч. 5 ст. 72 КК України зарахувати засудженому ОСОБА_8 в строк відбуття покарання строк тримання під вартою з 07 червня 2022 року по 26 квітня 2023 року.

Запобіжний західу вигляді домашньогоарешту за адресою: АДРЕСА_1 , із забороною залишати місце мешкання з 20-00 год. до 06-00 год., обраного ухвалою Комунарського районного суду м. Запоріжжя від 26.04.2023, обвинуваченому ОСОБА_8 ,на умовах,викладених вухвалі від26.04.2023, без застосуванняелектронних засобівконтролю ОСОБА_8 до набрання вироком законної сили - залишити незмінним.

Цивільний позов Мелітопольської міськоїраді Запорізькоїобласті -залишити без задоволення.

Арешт на майно, накладений ухвалою слідчого судді Запорізького районного суду Запорізької області від 27 травня 2022 року - скасувати.

Стягнути з ОСОБА_8 на користь держави процесуальні витрати на залучення експертів для проведення судових економічних експертиз № 400/401-22 від 31.08.2022 , № 402/403-22 від 31.08.2022, № 396/397-22 від 31.08.2022, № 398/399-22 від 27.09.2022 Дніпропетровського НДІСЕ в розмірі 10571 (десять тисяч п`ятсот сімдесят одну) гривень 12 копійок.

Речові докази ;

Талони на пальне WOG ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, а саме:

талони на газ нафтовий скраплений номіналом 20 літрів у кількості 389 штук;

талони на газ нафтовий скраплений номіналом 10 літрів у кількості 801 штук;

Талони на пальне WOG ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, а саме:

талони на бензин А-95 номіналом 10 літрів у кількості 25 штук;

талони на бензин А-92 номіналом 10 літрів у кількості 67 штук;

талони на бензин А-92 номіналом 20 літрів у кількості 66 штук;

талони на дизельне паливо номіналом 20 літрів у кількості 25 штук.

Талони на пальне АЗС ТОВ «Параллель-М ЛТД», код ЄДРПОУ 24316073, а саме:

талони на бензин А-95, номіналом 10 літрів у кількості 74 штук,

Талони на пальне WOG - ТОВ «ВОГ КАРД», код ЄДРПОУ 42264086, а саме:

талон на бензин А-92 номіналом 10 літрів у кількості 1 штука;

Талони на пальне WOG ТОВ «ВЕСТ КАРД», код ЄДРПОУ 43603592, а саме:

талони на бензин А-95 номіналом 20 літрів у кількості 9 штук;

талони на бензин А-95 номіналом 10 літрів у кількості 44 штук;

Талони на пальне Marshal, код ЄДРПОУ 31870046, а саме:

талони на бензин А-92 номіналом 10 літрів у кількості 27 штук, визнані речовими доказами постановою слідчого від 26.05.2022 року по кримінальному провадженню № 12022082230000223 від 26.05.2022, які було надано суду та оглянуто в судовому засіданні-повернути Мелітопольській міській раді Запорізької області за належністю.

Мобільний телефон Samsung Galaxy A30s чорного кольору imei: НОМЕР_2 , imei 2: НОМЕР_3 , із сім картою мобільного оператора Київстар за № НОМЕР_4 ; зошит із рукописними записами; блокнот чорного кольору із рукописним записом; зіп-пакет, в якому знаходяться 3 сім карти з яких дві сім карти мобільного оператора лайфселл та третя мобільного оператора Київстар; SD адаптер Samsung; картку мобільного оператора Київстар 4G із мобільним номером НОМЕР_5 , користувачем яких є ОСОБА_8 , визнані речовими доказами постановою слідчого від 01.10.2022 по кримінальному провадженню № 12022082230000223 від 26.05.2022, які було надано суду та оглянуто в судовому засіданні -повернути ОСОБА_8 .

Талони на пальне WOG в кількості 1426 штук; талони на пальне Parallel B в кількості 74 штуки, талони на пальне Marshal в кількості 580 штук, визнані речовими доказами постановою слідчого від 19.10.2022 року по кримінальному провадженню № 12022082230000223 від 26.05.2022, передані в камеру зберігання речових доказів ВП №6 Запорізького РУП ГУНП в Запорізькій області згідно квитанції № 2026-залишити в матеріалах кримінального провадження.

Решту речових доказів залишити в матеріалах кримінального провадження.

Роз`яснити учасникам судового провадження право подати клопотання про помилування, право ознайомитися із журналом судового засідання і подати на нього письмові зауваження.

Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, яка може бути подана сторонами кримінального провадження до Запорізького апеляційного суду через Комунарський районний суд м. Запоріжжя протягом тридцяти діб з дня проголошення вироку суду.

Суддя ОСОБА_1

СудКомунарський районний суд м.Запоріжжя
Дата ухвалення рішення03.06.2024
Оприлюднено06.06.2024
Номер документу119507539
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем

Судовий реєстр по справі —317/2716/22

Вирок від 03.06.2024

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ковальова Ю. В.

Ухвала від 05.04.2024

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ковальова Ю. В.

Ухвала від 08.02.2024

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ковальова Ю. В.

Ухвала від 13.12.2023

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ковальова Ю. В.

Ухвала від 13.12.2023

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ковальова Ю. В.

Ухвала від 31.10.2023

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ковальова Ю. В.

Ухвала від 25.09.2023

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Стефанів Надія Степанівна

Ухвала від 18.09.2023

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ковальова Ю. В.

Ухвала від 25.07.2023

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ковальова Ю. В.

Ухвала від 19.06.2023

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Іванченко О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні