Ухвала
від 07.06.2024 по справі 443/701/24
ЖИДАЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №443/701/24

Провадження №2/443/359/24

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

07 червня 2024 року Жидачівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого-судді Сливки С.І.

за участю секретаря - Кушнір М.І.,

розглядаючи у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Жидачів цивільну справу за позовом керівника Яворівської окружної прокуратури Львівської області ОСОБА_1 подану в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області до ОСОБА_2 , третя особа Селянське (фермерське) господарство «Оленка» про конфіскацію земельних ділянок сільськогосподарського призначення,

в с т а н о в и в :

Керівник Яворівської окружної прокуратури Львівської області Дубас Віталій в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області звернувсядо Жидачівськогорайонного судуЛьвівської областііз позовом до ОСОБА_2 , третя особа Селянське (фермерське) господарство «Оленка» про конфіскацію земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

Ухвалою судді від 29.04.2024 відкрито провадження у справі та вирішено проводити розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

07.06.2024 року прокурором ОСОБА_3 подано клопотання, згідно якого останній просить призначити справу до судового розгляду по суті. Позовні вимоги підтримує повністю, клопотань пов`язаних із підготовкою справи до судового розгляду немає.

Інші учасники в підготовче судове засідання не з`явилися, хоч про час та місце підготовчого судового засідання повідомлявся належним чином, про причини неявки суд не повідомили.

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Підготовче засідання проводиться судом із повідомленням учасників справи (ч.1 ст.197 ЦПК України).

Частиною другоюстатті 198 ЦПК Українипередбачено, що суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках: 1) визначених частиною другою статті223 цього Кодексу; 2) залучення до участі або вступу у справу третьої особи, заміни неналежного відповідача, залучення співвідповідача; 3) в інших випадках, коли питання, визначені частиною другоюстатті 197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у підготовчому засіданні.

За змістом частин першої-другоїстатті 223 ЦПК Українинеявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Відтак неявка сторін, належним чином повідомлених про дату та час підготовчого засідання за загальним правилом не перешкоджає його проведенню, а тому суд вважає за можливе провести підготовче судове засідання за відсутності сторін.

Будь-яких клопотань, пов`язаних з підготовкою справи до судового розгляду під час підготовчого судового засідання не заявлялось, до суду не надходило.

Приймаючи до уваги наведене, зважаючи на проведення усіх необхідних дій, передбачених ст.197 ЦПК України, суд вважає за необхідне завершити підготовче судове засідання та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189-200 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом керівника Яворівської окружної прокуратури Львівської області Дубаса Віталія подану в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області до ОСОБА_2 , третя особа Селянське (фермерське) господарство «Оленка» про конфіскацію земельних ділянок сільськогосподарського призначення, та призначити справу до судового розгляду по суті на 15 год. 00 хв. 01 липня 2024 року.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя С.І. Сливка

СудЖидачівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення07.06.2024
Оприлюднено10.06.2024
Номер документу119578019
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —443/701/24

Ухвала від 07.06.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

СЛИВКА С. І.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

СЛИВКА С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні