Ухвала
від 11.06.2024 по справі 674/759/24
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 674/759/24

Провадження № 2-о/674/73/24

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

11 червня 2024 року м.Дунаївці

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

в складі: судді Посунько Г.А.

секретаря Шельгоріної С.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Дунаївці Кам`янець-Подільського району Хмельницької області цивільну справу за заявою ОСОБА_1 (заінтересована особа - Радивилівська міська рада Дубенського району Рівненської області) про встановлення факту проживання однією сім`єю чоловіка та жінки без шлюбу,

в с т а н о в и в :

В провадженні суду знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_1 (заінтересована особа - Радивилівська міська рада Дубенського району Рівненської області) про встановлення факту проживання однією сім`єю чоловіка та жінки без шлюбу.

В судове засідання заявник ОСОБА_1 та представник заявника ОСОБА_2 не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином - представник заявника ОСОБА_2 просить суд відкласти розгляд справи, у зв`язку з його зайнятістю в іншому судовому процесі.

В судове засідання представник заінтересованої особи Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином - причин своєї неявки суду не повідомив, заяви про розгляд справи за його відсутності не подавав, відзиву на заяву не подавав.

Згідно ч.3 ст.294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Згідно ч.1 ст.240 ЦПК України суд відкладає розгляд справи у випадках, встановлених частиною другою статті 223 цього Кодексу.

Згідно п.2 ч.2 ст.223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з таких підстав: перша неявка в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними.

На підставі викладеного суд вважає можливим задовольнити клопотання представника заявника, відкласти розгляд справи та призначити дату нового судового засідання.

Керуючись ст.ст.223, 240, 294 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Відкласти розгляд цивільної справи за заявою ОСОБА_1 (заінтересована особа - Радивилівська міська рада Дубенського району Рівненської області) про встановлення факту проживання однією сім`єю чоловіка та жінки без шлюбу.

Призначити нове судове засідання на 24 липня 2024 року о 09.00 годин в приміщенні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області (вул.Красінських,11 м.Дунаївці Кам`янець-Подільського району Хмельницької області).

В судове засідання викликати:

-заявника ОСОБА_1 - с.Заставля Дунаєвецької міської територіальної громади Кам`янець-Подільського району Хмельницької області,

-представника заявника ОСОБА_2 - АДРЕСА_1 ,

-представника заінтересованої особи Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області - вул.Паркова,5 м.Радивилів Дубенського району Рівненської області.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. Для цього учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: https://dv.km.court.gov.ua.

Копію ухвали суду направити учасникам справи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Посунько Г.А.

СудДунаєвецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення11.06.2024
Оприлюднено13.06.2024
Номер документу119653589
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —674/759/24

Ухвала від 24.07.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Ухвала від 24.07.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні