Ухвала
від 10.12.2007 по справі 7/77-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/77-07

  

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

10.12.07           Справа №7/77-07.

Суддя господарського суду Сумської області Рижков М.Б., розглянувши клопотання ліквідатора банкрута Оскорбіна Артема Георгійовича про зобов‘язання передати бухгалтерську, установчу, кадрову документацію, а також активи підприємства – банкрута: грошові кошти та інші матеріальні цінності

по справі № 7/77-07, порушеної за заявою кредитора ДПІ в м.Суми до боржника – Приватного торгового підприємства «Кераміка – С», про визнання банкрутом

В засіданні присутні:

Від кредитора: Утенко О.В., Зікратий А.В.

Від боржника: не прибув

Від ліквідатора: не прибув

ВСТАНОВИВ :

Ухвалою господарського Сумської області  суду від 29.05.2007 р. порушено провадження у справі № 7/77-07 про визнання Приватного торгового підприємства «Кераміка – С» банкрутом.

          Відповідно до постанови  господарського суду Сумської області від 25.06.2007р. боржника Приватне торгове підприємство «Кераміка – С»- визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено  ліквідатором банкрута  Оскорбіна Артема Георгійовича.

Ліквідатор банкрута Оскорбіна А.Г. подав до господарського суду Сумської області клопотання, в якому просить зобов‘язати засновника Приватного торгового підприємства «Кераміка – С» Гуденко Олександра Володимировича передати ліквідатору банкрута бухгалтерську, установчу, кадрову документацію, а також активи підприємства – банкрута: грошові кошти та інші матеріальні цінності.

Відповідно до ч. 2 ст. 25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” протягом п'ятнадцяти днів з дня призначення ліквідатора відповідні посадові особи банкрута зобов'язані передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору. У разі ухилення від виконання зазначених обов'язків відповідні посадові особи банкрута несуть відповідальність відповідно до законів України. З дня призначення ліквідатора до нього переходять права керівника (органів управління) юридичної особи - банкрута.

Станом на 10.12.2007 року засновник Приватного торгового підприємства «Кераміка – С» Гуденко Олександр Володимирович не передав ліквідатору банкрута Оскорбіна А.Г. бухгалтерську, установчу, кадрову документацію, а також активи підприємства – банкрута: грошові кошти та інші матеріальні цінності.

Суд, дослідивши правомірність поданого клопотання, вважає, що засновник Приватного торгового підприємства «Кераміка – С» Гуденко Олександр Володимирович своїми діями порушує вимоги чинного законодавства та перешкоджає проведенню ліквідаційної процедури.

Враховуючи викладене, суд вважає за доцільне зобов‘язати засновника Приватного торгового підприємства «Кераміка – С» Гуденко Олександра Володимировича передати ліквідатору банкрута Оскорбіну Артему Георгійовичу бухгалтерську, установчу, кадрову документацію, а також активи підприємства – банкрута: грошові кошти та інші матеріальні цінності

Керуючись ст. 25. Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86,  Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1.           Зобов‘язати засновника Приватного торгового підприємства «Кераміка – С» Гуденко Олександра Володимировича передати ліквідатору банкрута Оскорбіну Артему Георгійовичу бухгалтерську, установчу, кадрову документацію, а також активи підприємства – банкрута: грошові кошти та інші матеріальні цінності.

2.           Копію ухвали направити боржнику, ліквідатору, кредитору.

СУДДЯ                                                                    М.Б.РИЖКОВ

                    

Дата ухвалення рішення10.12.2007
Оприлюднено14.12.2007
Номер документу1196876
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/77-07

Ухвала від 23.03.2009

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 11.03.2009

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 25.06.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Л.А.

Ухвала від 10.12.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 22.11.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 18.09.2007

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Говор Н.Д.

Ухвала від 26.07.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 20.08.2007

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Говор Н.Д.

Ухвала від 27.06.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Постанова від 25.06.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні