Ухвала
від 11.06.2024 по справі 371/1383/23
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний № 371/1383/23

Номер провадження № 2/371/147/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про призначення судового розгляду

"11" червня 2024 р. м. Миронівка

Миронівський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді Кириленко М.О.

секретаря судових засідань Петренко В.А.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні м. Миронівка справу за позовом за позовом Колективного сільськогосподарського підприємства «Маслівське» до ОСОБА_1 , фізичної особи підприємець ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Головне управління Держгеокадастру у м. Києві та Київській області, Миронівська міська рада Київської області треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні Першого Відповідача: ОСОБА_3 , відділ примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України про витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння та визнання недійсним договору оренди,

ВСТАНОВИВ:

У вересні 2023 року представника позивача ОСОБА_4 , яка діє в інтересах Колективного сільськогосподарського підприємства «Маслівське» звернулась до суду із позовом до ОСОБА_1 , фізичної особи підприємець ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Головне управління Держгеокадастру у м. Києві та Київській області, Миронівська міська рада Київської області про витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння та визнання недійсним договору оренди.

Ухвалою суду від 25 жовтня 2023 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження в справі з призначенням підготовчого судового засідання.

Ухвалою суду від 28 лютого 2024 року строк підготовчого судового засідання продовжено на 30 днів.

Представник позивача ОСОБА_5 та позивач в підготовче судове засідання не з`явились, повідомлені належним чином. На адресу суду надали заяву про розгляд справи без їх участі та призначення справи до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_1 та представник відповідача в підготовче судове засідання не з`явились, повідомлені належним чином. Причини неявки до суду не повідомили.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилась. Надала до суду клопотання про продовження стоку підготовчого засідання та оголошення перерви в підготовчому судовому засіданні.

Представник Головного управління Держгеокадастру у м. Києві та Київській області в підготовче судове засідання не з`явився.

Представник Миронівської міської ради в підготовче судове засідання, не з`явився. Надав до суду заяву про розгляд справи без його участі.

На підставі ч.2ст.247ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося, оскільки учасники процесу в судове засідання не з`явились.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов наступного висновку

Підстави для відкладення підготовчого засідання, визначені у ч.2 ст.198, ч.2 ст.223 ЦПК України, відсутні.

По справі проведена підготовка до її розгляду відповідно до вимог ст. 189 - 200 ЦПК України.

За відсутності підстав для цього, суд в підготовчому судовому засіданні не приймав рішення про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті у відповідності до ч.1 ст. 200 ЦПК України.

Згідно із п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, враховуючи, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, суд вважає, що наявні підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Щодо заявленого клопотання відповідача ОСОБА_2 про продовження строків підготовчого судового засідання, суд зазначає, що відповідно до ухвали суду від 28 лютого 2024 року строк підготовчого судового засідання продовжено на 30 днів. З урахуванням положень ч. 3 ст. 189 ЦПК України строк підготовчого судового засідання не може бути продовжено більше ніж но тридцять днів.

Керуючисьст.ст.189- 200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом Колективного сільськогосподарського підприємства «Маслівське» до ОСОБА_1 , фізичної особи підприємець ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Головне управління Держгеокадастру у м. Києві та Київській області, Миронівська міська рада Київської області треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні Першого Відповідача: ОСОБА_3 , відділ примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України про витребуванняземельної ділянкиз чужогонезаконного володіннята визнаннянедійсним договоруоренди закрити.

Призначити судовий розгляд справи по суті в судовому засіданні, яке відбудеться 03липня 2024о 14-30год., з повідомленням учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.О.Кириленко

СудМиронівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення11.06.2024
Оприлюднено17.06.2024
Номер документу119733294
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —371/1383/23

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Кириленко М. О.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Кириленко М. О.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Кириленко М. О.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Кириленко М. О.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Кириленко М. О.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Кириленко М. О.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Кириленко М. О.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Кириленко М. О.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Кириленко М. О.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Кириленко М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні