Ухвала
від 17.06.2024 по справі 394/458/24
НОВОАРХАНГЕЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

26100смт.Новоархангельськ Кіровоградськоїобласті,вул.Слави 26

17.06.2024 394/458/24

2/394/267/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкладення судовогозасідання

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області в складі

головуючого судді Краснопольської Л.П.

за участі помічника судді Владової В.В.

розглянувши в підготовчому засіданні в залі суду в смт Новоархангельськ матеріали цивільної справи за позовом керівника Голованівськоїокружної прокуратури,в інтересахдержави вособі органу,уповноваженого державоюздійснювати відповідні функціїу спірнихправовідносинах Дніпропетровської обласноїради,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета споруна стороніпозивача Комунальнепідприємство «Дніпропетровська обласнаклінічна лікарняім.І.І.Мечнікова» Дніпропетровської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Новоархангельського районногосуду Кіровоградськоїобласті перебуваєвищевказана цивільнасправа про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину.

Прокурор Голованівськоїокружної прокуратури в підготовче засідання надіслав до суду клопотання про проведення підготовчого засідання без участі прокурора, додаткові пояснення, заперечення відсутні, вважав за можливе призначення справи до судового розгляду.

Представник позивача Дніпропетровської обласної ради в підготовче засідання надіслала до суду заяву, в якій підтримав позовні вимоги, просив їх задовольнити, розгляд справи проводити без участі її представника.

Відповідач ОСОБА_1 в підготовче засідання не з`явився, повідомлений в порядку ст. 128 ЦПК України, згідно зворотнього поштового повідомлення від 13.06.2024 року вся поштова кореспонденція повернулася з відміткою «за закінченням терміну зберігання».

Представник третьої особи КП «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечнікова» Дніпропетровської обласної ради в підготовче засідання не з`явився, згідно зворотнього поштового повідомлення, судова повістка була вручена 03.06.2024 року, причини неявки суду не відомі.

Оскільки сторони в судове засідання не з`явилися, то відповідно до ч. 2ст. 247 ЦПК України фіксування судового засідання технічними засобами не здійснювалось.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку:

Суд, зберігаючи об`єктивність і неупередженість, що передбачено ст. 12 ЦПК України, сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до ч. 2 ст. 198 ЦПК України, підготовче засідання може бути відкладене в межах визначених цим Кодексом, строку підготовчого провадження та у випадках визначених ст. 223 ЦПК України передбачено, що суд відкладає судове засідання у випадку неявки учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату час і місце судового розгляду.

Згідно ч. 11 ст. 128 ЦПК України, відповідач зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

З огляду на викладене суд вважає, за доцільне дотримуючись основних принципів та завдань цивільного судочинства; особливості предмета спору; складність справи; значення розгляду справи для сторін, з урахуванням клопотання представника позивача, неявки відповідача та третьої особи, приходить до висновку про відкладення розгляду цивільної справи з повторним викликом сторін, відповідача викликати через оголошення на офіційному веб-сайті «Судова влада України».

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. ст. 223, 240, 247, 258, 259, 260 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В :

Відкласти підготовче засідання по цивільній справі за позовом керівника Голованівської окружної прокуратури, в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Дніпропетровської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунальне підприємство «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечнікова» Дніпропетровської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину, на 11:00годину 09 липня 2024року.

В підготовче засідання викликати сторони. Копію ухвали надіслати сторонам.

Відповідача повідомити про дату, час та місце розгляду справи через оголошення на офіційному веб-сайті «Судова влада України» за веб - адресою: https://court.gov.ua/sud1114/.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя

СудНовоархангельський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення17.06.2024
Оприлюднено18.06.2024
Номер документу119760265
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них

Судовий реєстр по справі —394/458/24

Рішення від 07.08.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

Ухвала від 07.08.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

Ухвала від 09.07.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

Ухвала від 17.06.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

Ухвала від 17.05.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні