Постанова
від 04.12.2007 по справі б-13/218
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-13/218

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Івано-Франківської області

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франківськ, 76000, тел. 2-57-62

 

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

04 грудня 2007 р.  Справа № Б-13/218   

Господарський суд Івано-Франківської області у складі:

судді Шкіндера П.А.

при секретарі судового засідання Бандурі В.С.

розглянувши  у відкритому судовому засіданні матеріали справи

за заявою:  Прокурора Косівського  району  в інтересах держави в особі  управління Пенсійного фонду України в   Косівському районі,  вул. Незалежності,26,   м. Косів,  Івано-Франківська область

до боржника:  Косівського районного телебачення "ТВ-Косів",  вул. Косівська,1, с. Смодна, Косівський район, Івано-Франківська область

про визнання боржника банкрутом

За участю представників сторін:

від заявника:  Атаманюк К.Д., (довіреність № 2216/06 від 25.06.07р)-завідувач юридичним сектором;

прокурор в судове засідання не з'явився;   

Від боржника представники не з'явилися.

встановив: подано заяву про порушення провадження у справі про банкрутство щодо даного боржника.

      Безспірні грошові вимоги заявника складають 16220 грн.48 коп. Даний факт підтверджується       розрахунком суми боргу , який  долучений  до матеріалів справи .

      З  поданих матеріалів вбачається, що сума заборгованості несплачена більшн 3 місяців  і по даний час підприємство-боржник не подає звітності до УПФУ в Косівському районі.

    В судовому засіданні представник  заявника   заявив клопотання про  призначення  ліквідатором  даного підприємства   завідуючого юридичним сектором управління Пенсійного фонду України  в Косівському  районі  Атаманюка Констянтина Дмитровича .

    Жодних  пропозицій щодо санації боржника до суду не поступило.

   За таких обставин, слід  відкрити ліквідаційну процедуру  щодо   Косівського районного телебачення "ТВ-Косів" та призначити  ліквідатором  майна боржника  завідуючого юридичним сектором управління Пенсійного фонду України  в Косівському  районі  Атаманюка Констянтина Дмитровича ( вул. Незалежності, 26,   м. Косів,  Івано-Франківська область) .

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.22-25, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд, -                                             

                                                                         п о с т а н о ви в :

       1. Боржника Косівське районне телебачення "ТВ-Косів",  вул. Косівська,1, с. Смодна, Косівський район, Івано-Франківська область, (код ЄДРПОУ 22171860)   визнати банкрутом.

      2. Відкрити ліквідаційну процедуру щодо Косівського районного телебачення "ТВ-Косів"  та призначити його ліквідатором   Атаманюка Констянтина Дмитровича, наділивши його всіма повноваженнями ліквідатора, передбаченими ст.ст.24-25 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

3. Зобов"язати ліквідатора повідомити письмово усіх відомих йому кредиторів боржника про визнання судом Косівського районного телебачення "ТВ-Косів" банкрутом  (докази про що надати суду),  які в місячний термін з дня отримання повідомлення  можуть направити ліквідатору  заяви з майновими вимогами.  

4. Визначити строк ліквідаційної процедури  шість  місяців та зобов”язати ліквідатора до 03.06.08р.   подати суду  ліквідаційний баланс та звіт про виконану ним роботу.

5. Призначити судове засідання по затвердженню ліквідаційного балансу та звіту ліквідатора на 03.06.08р.  р.   на 10:00год.

Справа слухатиметься в приміщенні Господарського суду Івано-Франківської області за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.Шевченка, 16, поверх -2, каб.-22

6. Повідомити про винесення Постанови заявника ( прокурора та управління ПФУ в Косівському районі), боржника, ліквідатора -  завідуючого юридичним сектором управління Пенсійного фонду України  в Косівському  районі  Атаманюка Констянтина Дмитровича (вул. Незалежності, 26,   м. Косів,  Івано-Франківська область) ,  Івано-Франківський обласний відділ з  питань банкрутства (м.Івано-Франківськ, вул.С.Стрільців,15),  державного реєстратора    (м. Косів, Майдан Незалежності, 11).

                

                                       Суддя                                                                      П.А. Шкіндер          

Виготовлено в АС "Діловодство суду"


    

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення04.12.2007
Оприлюднено14.12.2007
Номер документу1197835
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-13/218

Ухвала від 26.06.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П.А.

Ухвала від 03.06.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П.А.

Ухвала від 27.02.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П.А.

Постанова від 04.12.2007

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П.А.

Ухвала від 29.10.2007

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П.А.

Ухвала від 11.10.2007

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні