Ухвала
від 18.06.2024 по справі 930/231/24
НЕМИРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 930/231/24

Провадження №2/930/289/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до розгляду

18.06.2024 року м. Немирів

Немирівський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді: Царапори О.П.

при секретарі судового засідання: Поліщук Р.В.

за участю представника позивача: прокурора Супруненко Д.О.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Немирові цивільну справу, за позовом КерівникаНемирівської окружноїпрокуратуривінтересах державивособіГоловного управлінняДержгеокадаструуВінницькій областідо ОСОБА_1 ,третяособана сторонівідповідача,яканезаявляє самостійнихвимогщодопредмета споруФермерськегосподарство"НоваГоспода",проприпиненняправа власностіназемельніділянки шляхомїхконфіскації,

В С Т А Н О В И В:

В січні 2024 року керівник Немирівськоїокружної прокуратурив інтерсахдержавив особіГоловногоуправлінняДержгеокадастру уВінницькійобластізвернувся до Немирівського районного суду Вінницької області із позовною заявою до ОСОБА_1 ,третя особана сторонівідповідача,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета споруФермерське господарство"НоваГоспода",про припиненняправа власностіна земельніділянки шляхомїх конфіскації.

Ухвалою Немирівського районного суду Вінницької області від 30.01.2024 року провадження у зазначеній справі відкрито та призначено підготовче судове засідання.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача, прокурор Супруненко Д.О. позовні вимоги підтримав у повному обсязі, просив закрити підготовче засідання та призначити розгляд справи по суті.

21.02.2024 року від представника Головного управлінняДержгеокадастру уВінницькій області на адресу суду надійшла заява про розгляд справи у його відсутність, позовні вимоги просить задовольнити.

05.03.2024 року від ОСОБА_1 на адресу суду надійшла заява про розгляд справи без її участі, проти задоволення позовних вимог не заперечує.

Від представника третьої особи, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ФГ «Нова Господа» 18.06.2024 року на адресу суду надійшла заява про розгляд справи у її відсутність, проти задоволення позовних вимог заперечує.

Згідно із вимогами ч. 1 ст. 223 ЦПК України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

Згідно з п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

За таких обставин суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу до розгляду по суті.

При підготовці справи до розгляду по суті судом згідно ст. 197 ЦПК Українибули проведені усі необхідні підготовчі дії, що є достатніми для закінчення підготовчого провадження та початку розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 196-200 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом КерівникаНемирівської окружноїпрокуратури вінтересах державив особіГоловного управлінняДержгеокадастру уВінницькій областідо ОСОБА_1 ,третя особана сторонівідповідача,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета споруФермерське господарство"НоваГоспода",про припиненняправа власностіна земельніділянки шляхомїх конфіскації.

Справу призначитидо розглядупо сутіу відкритомусудовому засіданніоб 09 год. 00 хв. на30.07.2024 рокуу приміщенні Немирівського районного суду Вінницької області за адресою: Вінницька область, м. Немирів, вул. Шевченка, 27.

Про дату, час і місце призначення судового засідання повідомити всіх учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.П. Царапора

СудНемирівський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення18.06.2024
Оприлюднено19.06.2024
Номер документу119799414
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —930/231/24

Рішення від 01.10.2024

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Рішення від 01.10.2024

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 18.06.2024

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні