Ухвала
від 17.06.2024 по справі 742/2231/24
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/822/24

Єдиний унікальний № 742/2231/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 червня 2024 року м.Прилуки

Суддя Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області Коваленко А.В., розглянувши матеріали за позовною заявою ОСОБА_1 , представника позивача ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 про зміну розміру аліментів,

встановив:

Позивач звернулися до суду з позовом до ОСОБА_3 про зміну розміру аліментів.

Ухвалою Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області від 09 квітня 2024 відкрито провадження у справі в порядку спрощеного провадження та призначено до судового розгляду.

Сторони в судове засідання не з`явились.

Відповідно до ч.4 ст.274 ЦПК України, в порядку спрощеного позовного провадження не можуть бути розглянуті справи у спорах, що виникають з сімейних відносин, крім спорів про стягнення аліментів та поділ майна подружжя

Враховуючи, що предметом спору є зміна розміру аліментів, суд вважає, що відкрито провадження у справі в порядку спрощеного провадження помилково, тому слід перейти до розгляду справи в загальному порядку та призначити підготовче судове засідання на 11 год 00 хв на 04 серпня 2024.

Тому, керуючись ст.187, ч.4 ст.274 ЦПК України, суддя

ухвалив:

Перейти до розгляду справи ОСОБА_1 , представника позивача ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 про зміну розміру аліментів в загальному порядку та призначити підготовче судове засідання на 11 год 00 хв на 14 серпня 2024.

Запропонувати Відповідачу в п`ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали надіслати судувідзив на позовну заяву і всі докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем та документи, що підтверджують надіслання(надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам. В п`ятиденний термін з часу отримання відповіді на відзив, відповідачу надати до суду заперечення та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам.

Запропонувати Позивачу в п`ятиденний термін з часу отримання відзиву на позовну заяву надати до суду відповідь на відзив та документи, що підтверджують надіслання(надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам.

Роз`яснити сторонам, що згідно ч.2 ст.27,ст.131 ЦПК України особи, які беруть участь у справі, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов`язані подати суду усі наявні у них докази до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням цих вимог, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин. Сторони до початку розгляду справи по суті зобов`язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Роз`яснити сторонам, що згідно ч.2 ст.136 ЦПК України заява про виклик свідка має бути подана до початку розгляду справи по суті.

Роз`яснити сторонам, що згідно ч.1 ст.137 ЦПК України клопотання про витребування доказів має бути подано до початку розгляду справи по суті із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі.

Копії ухвали невідкладно надіслати: особам, які беруть участь у справі.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Інформацію щодо справи, що розглядається може бути отримана учасниками справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за посиланням inbox@pr.cn.court.gov.ua.

Ухвала остаточна і оскарженню не підлягає.

Суддя Анатолій КОВАЛЕНКО

СудПрилуцький міськрайонний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення17.06.2024
Оприлюднено21.06.2024
Номер документу119854110
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —742/2231/24

Рішення від 16.09.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

Ухвала від 14.08.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

Ухвала від 17.06.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні