Рішення
від 19.06.2024 по справі 718/1687/24
КІЦМАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №718/1687/24

Провадження №2/718/383/24

Р І Ш Е Н Н Я

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

19.06.2024 року м. Кіцмань Чернівецька область

Кіцманський районний суд Чернівецької області у складі:

головуючого судді Мінів О.І.

секретаря судових засідань Анучкіної О.З.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Кіцмань, цивільну справу № 718/1687/24 за позовною заявою керівника Чернівецької окружної прокуратури Шевчука П.В. в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Ставчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області (місцезнаходження: вул.Головна,52, с.Ставчани, Чернівецький район, Чернівецька область) до ОСОБА_1 (місце реєстрації та фактичного проживання: АДРЕСА_1 ) про усунення перешкод власнику у користуванні земельною ділянкою водного фонду,-

У С Т А Н О В И В:

Враховуючи те, що для складення повного тексту рішення потрібен додатковий час, суд оголошує в цьому судовому засіданні вступну та резолютивну частини рішення, відповідно до вимог ст. 259 ЦПК України, та повідомляє сторін та осіб, які брали участь у справі, що вони можуть ознайомитися з повним рішенням протягом десяти днів.

На підставі викладеного, керуючись ст. 259, ч.6 ст. 268 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Позовні вимоги керівника Чернівецькоїокружної прокуратуриШевчука П.В.в інтересахдержави вособі органу,уповноваженого здійснювативідповідні функціїу спірнихправовідносинах Ставчанськоїсільської радиЧернівецького районуЧернівецької областідо ОСОБА_1 проусунення перешкодвласнику укористуванні земельноюділянкою водногофонду задовольнити.

Зобов`язати ОСОБА_1 усунути перешкоди власнику - територіальній громаді в особі Ставчанської сільської ради (код ЄРДПОУ 04417547) у користуванні земельною ділянкою шляхом звільнення та повернення територіальній громаді в особі Ставчанської сільської ради земельної ділянки водного фонду за кадастровим номером загальною площею 5,0954 га за кадастровим номером 7322588000:01:004:0002 з цільовим призначенням для господарських потреб, яка знаходиться на території Ставчанської сільської ради за межами населеного пункту с. Ставчани.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Чернівецького апеляційного суду через Кіцманський районний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Позивач: Керівник Чернівецької окружної прокуратури Шевчук П.В. в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Ставчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області (місцезнаходження: вул.Головна,52, с.Ставчани, Чернівецький район, Чернівецька область

Відповідач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , місце реєстрації та фактичного проживання: АДРЕСА_1 .

Суддя: О.І. Мінів

СудКіцманський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення19.06.2024
Оприлюднено24.06.2024
Номер документу119881030
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —718/1687/24

Рішення від 19.06.2024

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

Рішення від 19.06.2024

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

Ухвала від 23.05.2024

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні