Ухвала
від 18.10.2010 по справі 2а-7541/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

18 жовтня 2010 року Справа № 2а-7541/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Садовий Ігор Вікторович, п еревіривши матеріали адміні стративного позову

за позовною заявою: Управлі ння Пенсійного фонду України в Комунарському районі

м.Запор іжжя

до: Товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Дружба»

про: стя гнення 2 562 грн. 12 коп.

та виконання вимог ст.105, ст.106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

28.09.2010 Управління Пенсійного ф онду України в Комунарському районі м.Запоріжжя звернуло ся до Запорізького окружного адміністративного суду із п озовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Дружба» про стягнення заб оргованості зі сплати фактич них витрат на виплату та дост авку пільгових пенсій у розм ірі 2 562 грн. 12 коп.

За правилами ст.107 КАС Україн и суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Відповідно до ст.17 КАС Украї ни спори за зверненням суб' єкта владних повноважень у в ипадках, встановлених Консти туцією відносяться до юрисди кції адміністративних судів .

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких позив ач є суб' єктом владних повн оважень. Зазначений спір згі дно із ст.17 КАС України належи ть до юрисдикції адміністрат ивних судів та має розглядат ися у порядку адміністративн ого судочинства.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий передбач ений строк звернення до суду , визначений ст.99 КАС України.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчення підготовчого провадження, відкриття пров адження в адміністративній с праві та призначення її до су дового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС Укр аїни, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадженн я в адміністративній справі №2а-7541/10/0870 за адміністративним п озовом Управління Пенсійног о фонду України в Комунарськ ому районі м.Запоріжжя до Тов ариства з обмеженою відповід альністю «Дружба» про стягне ння заборгованості зі сплати фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсі й у розмірі 2 562 грн. 12 коп.

2.Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до судового розгляду у судов ому засіданні на < Дата поп ереднього судового засіданн я (дата) (АДМ) > 03 листопада 2010 р оку , яке відбудеться за адр есою: м.Запоріжжя, вул.Кремлів ська, 65-в в залі судових засіда нь № 7, о 10:30 Справа розглядати меться одноособово суддею Са довим Ігорем Вікторовичем.

3. Зобов' язати позивача над ати: довіреність на представ ника; документи, які посвідчу ють правовий статус; відомос ті про реквізити для стягнен ня; письмові нормативні і док ументальні обґрунтування за явлених вимог; докладний і до кументально підтверджений р озрахунок заборгованості з п осиланням на періоди їх вини кнення та нарахування; доказ и направлення розрахунків фа ктичних витрат відповідачу; докази фактичного понесення витрат на виплату та доставк у пенсій; документи щодо повн ої/часткової сплати заборгов аності відповідачем; належни м чином засвідчені копії, док ументів, що будуть подані та д оданих до позову документів надати у справу, оригінали - для огляду. Також надати поз овну заяву в електронному ви гляді.

4.Запропонувати відповідач у надати: правоустановчі док ументи; довіреність на предс тавника; у разі невизнання ад міністративного позову нада ти до 27.10.2010 письмові запереченн я на позов та документи на обґ рунтування заперечень; при н езгоді з розрахунком позивач а надати контррозрахунок; до кази сплати спірної суми у по вному обсязі або частково, на лежно засвідчені копії витре буваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

5.З ініціативи позивача пров ести звірку розрахунків на п редмет встановлення заборго ваності. Розширений акт звір ки надати суду.

6.Копію ухвали направити осо бам, які беруть участь у справ і.

7.В судове засідання виклика ти повістками осіб, які берут ь участь у справі. Явку сторін у судове засідання визнати о бов' язковою.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя / підпис/ І.В.Садови й

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.10.2010
Оприлюднено04.11.2010
Номер документу11989833
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-7541/10/0870

Постанова від 18.11.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 18.10.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 29.09.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні