Постанова
від 02.12.2009 по справі 2а-6511/09/1770
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

< Список >

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 2а-6511/09/1770

02 грудня 2009 р. 21год. 41хв. м. Рівне

Рівненський окружний ад міністративний суд під голов уванням судді Боймиструка С. В. за участю секретаря судово го засідання Бодряшкіної Ю.К . та сторін і інших осіб, які бе руть участь у справі:

позивача: представник не з 'явився,

відповідача: представник не з'явився,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні адміністр ативну справу

за позовом Державна податкова інспек ція в м.Рівне

до Товариство з обмеженою від повідальністю спільне украї нсько-кіпрське підприємство "Борі"

про припинення юридичної о соби

ВСТАНОВИВ :

Позивач- Державна подат кова інспекція в м.Рівне - звер нувся до Рівненського окружн ого адміністративного суду з адміністративним позовом, в ідповідно до якого просить п рипинити юридичну особу відп овідача - Товариство з обмеже ною відповідальністю спільн е українсько-кіпрське підпри ємство "Борі" < Текст >

Позивач в судове засідання не з'явився, подав клопотання , в якому просить розглянути с праву без участі його предст авника. При цьому подав < Тек ст >.

Відповідач < Текст > позов н е заперечив, в судове засідан ня не з' явився, хоча в устано вленому порядку був повідомл ений про час і місце розгляду справи. Суд не вбачає поважни х причин неприбуття відповід ача і розглядає справу в дано му судовому засіданні на ная вними у справі доказами згід но ст. 71, ч. 2 ст. 128 КАС України.

Давши оцінку доказам у спр аві, повно і всебічно з' ясув авши всі обставини справи, пе ревіривши їх дослідженими у судовому засіданні доказами , суд дійшов висновку, що позов підлягає до задоволення з ог ляду на наступне.

Відповідач- Товариство з об меженою відповідальністю сп ільне українсько-кіпрське пі дприємство "Борі"- зареєстров аний як юридична особа розпо рядженням Виконавчого комі тету Рівненської міської рад и 13 травня 1994 р. за номером 579Р, взятий на облік як платник по датків в податковому органі < Дата > за № < Текст >, йому прис воєно ідентифікаційний номе р 13970771, зареєстрований за адрес ою: вул.Ст.Бандери,1б,Рівне ,33000 .

Згідно п. 2 ч.1 ст. 9 Закону Украї ни «Про систему оподаткуванн я» від 25.06.1991 року за №1251-XII платник и податків і зборів (обов' яз кових платежів) зобов' язані подавати до державних пода ткових органів та інших держ авних органів відповідно до законів декларації, бухгалт ерську звітність та інші док ументи і відомості, пов'язані з обчисленням і сплатою пода тків і зборів (обов'язкових пл атежів).

За даними податкового облі ку відповідач протягом трива лого часу (більше одного року ) не подає до податкового орга ну податкових декларацій та інших документів фінансової звітності. Заборгованість (н едоїмка) відповідача перед б юджетом по сплаті податків т а інших обов'язкових платежі в та державними позабюджетни ми фондами, в тому числі до орг анів пенсійного фонду, відсу тня. Дані обставини ствердже ні відповідними довідками, д ослідженими у судовому засід анні (а.с. 3-10).

Відповідно до частини 2 стат ті 38 Закону України "Про держа вну реєстрацію юридичних осі б та фізичних осіб - підприємц ів" підставами для постановл ення судового рішення щодо п рипинення юридичної особи, щ о не пов'язано з банкрутством юридичної особи є неподання протягом року органам держа вної податкової служби подат кових декларацій, документі в фінансової звітності відпо відно до закону.

За наведених обставин, позо вні вимоги підтверджені нале жними та допустимими доказам и і підлягають до задоволенн я повністю.

Судові витрати по справі зг ідно ч.4 ст.94 КАС України з відпо відача не стягуються.

Керуючись статтями 160-163 Коде ксу адміністративного судоч инства України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Позов задовольнити.

Товариство з обмеженою в ідповідальністю спільне укр аїнсько-кіпрське підприємст во "Борі" (вул.Ст.Бандери,1б,Рівн е,33000, код ЄДРПОУ - 13970771) - припинити .

Копію постанови направи ти державному реєстратору Рі вненського міськвиконкому.

Постанова набирає законно ї сили після закінчення стро ку подання заяви про апеляці йне оскарження, якщо таку зая ву не було подано. Якщо заяву п ро апеляційне оскарження бул о подано, але апеляційна скар га не була подана у встановле ний строк, постанова набирає законної сили після закінче ння цього строку. У разі подан ня апеляційної скарги постан ова, якщо її не скасовано, наби рає законної сили після закі нчення апеляційного розгляд у справи.

Постанова може бути оскарж ена до Львівського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез суд першої інстанції, як ий ухвалив постанову. Заява п ро апеляційне оскарження под ається протягом 10-ти днів з дн я складання постанови в повн ому обсязі. Апеляційна скарг а на постанову суду першої ін станції подається протягом 2 0-ти днів після подання заяви п ро апеляційне оскарження. Ап еляційна скарга може бути по дана без попереднього поданн я заяви про апеляційне оскар ження, якщо скарга подається у строк, встановлений для под ання заяви про апеляційне ос карження.

Суддя < Список > Боймиструк С.В.

Постанова складена в по вному обсязі "07" грудня 2009 р.

< Список >

< Список >

Дата ухвалення рішення02.12.2009
Оприлюднено04.11.2010
Номер документу11991555
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6511/09/1770

Постанова від 02.12.2009

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Боймиструк С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні