Ухвала
від 02.11.2010 по справі 2а-2821/10/0370
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

02 листопада 2010 року

Справа № 2а-2821/10/0370  

                                                                              

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого –судді Плахтій Н.Б.,

вивчивши матеріали адміністративної справи за позовом Володимир-Волинської об’єднаної державної податкової інспекції до приватного підприємства "Лютц менеджмент корпорейшн" про припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

Володимир-Волинська об’єднана державна податкова інспекція звернулася з адміністративним позовом до приватного підприємства "Лютц менеджмент корпорейшн" про припинення юридичної особи.

Ухвалою судді Волинського окружного адміністративного суду від 27.10.2010 року було відкрито скорочене провадження в адміністративній справі.

02.11.2010 року до суду з поміткою “за даною адресою не значиться” повернулося поштове відправлення з копією ухвали від 27.10.2010 року про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі, яка не була вручена відповідачу.

Відповідно до частини четвертої статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України (КАС України) у разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Таким чином, оскільки повідомлені позивачем обставини, зокрема, стосовно місця знаходження відповідача є недостатніми, що призвело до невручення відповідачу копії ухвали від 27.10.2010 року про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі, тому суд приходить до висновку про необхідність розгляду цієї справи за загальними правилами КАС України, з проведенням судового засідання та викликом осіб, які беруть участь у справі.

Керуючись частиною четвертою статті 183-2 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити адміністративну справу за позовом Володимир-Волинської об’єднаної державної податкової інспекції до приватного підприємства "Лютц менеджмент корпорейшн" про припинення юридичної особи до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 17:15 18 листопада 2010 року в залі судових засідань  Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 3.

В судове засідання викликати представників сторін, яким необхідно мати  при собі документ, який посвідчує їх особу, та довіреність на здійснення представництва в суді.

Запропонувати відповідачу до судового розгляду подати суду заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову.     

Запропонувати особам, які беруть участь у справі, до судового розгляду надати суду додаткові докази.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.  

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не підлягає оскарженню.

Суддя                                                                       Н.Б.Плахтій

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.11.2010
Оприлюднено05.11.2010
Номер документу12010803
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2821/10/0370

Постанова від 18.11.2010

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Плахтій Наталія Борисівна

Ухвала від 18.11.2010

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Плахтій Наталія Борисівна

Ухвала від 02.11.2010

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Плахтій Наталія Борисівна

Ухвала від 27.10.2010

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Плахтій Наталія Борисівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні