Ухвала
від 01.07.2024 по справі 674/455/23
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 674/455/23

Провадження № 6/674/16/24

УХВАЛА

про призначення заяви до розгляду

01 липня 2024 року м. Дунаївці

Суддя Дунаєвецького районного суду Хмельницької області Шафікова Ю.Е., розглянувши матеріали заяви Комунального підприємства "Міськводоканал" Дунаєвецької міської ради, стягувач Комунальне підприємство теплових мереж Дунаєвецької міської ради, боржник ОСОБА_1 , заінтересована особа: Дунаєвецький відділ державної виконавчої служби у Кам`янець- Подільському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про заміну сторони виконавчого провадження,-

ВСТАНОВИВ:

Комунальне підприємство "Міськводоканал" Дунаєвецької міської ради звернулось до Дунаєвецького районного суду Хмельницької області з заявою про заміну сторони виконавчого провадження по примусовому виконанню судового наказу в цивільній справі № 674/455/23 за заявою Комунального підприємства теплових мереж Дунаєвецької міської ради про видачу судового наказу за вимогою про стягнення з ОСОБА_2 заборгованості за спожиті послуги з теплопостачання.

Ухвалою судді від 20 червня 2024 року заяву залишено без руху та надано десятиденний строк для усуненя недоліків.

25 червня 2024 року заявник подав заяву з усуненими недоліками.

Справа підсудна Дунаєвецькому районному суду Хмельницької області.

Згідно ч.3 ст.442 ЦПК України суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересовану особу.

Відповідно до ч. 7 ст. 81 ЦПК України суд не може збирати докази, що стосуються предмета спору, з власної ініціативи, крім витребування доказів судом у випадку, коли він має сумніви у добросовісному здійсненні учасниками справи їхніх процесуальних прав або виконанні обов`язків щодо доказів, а також інших випадків, передбачених цим Кодексом, а тому для прийняття законного та обгрунтованого рішення слід витребувати у Дунаєвецькому відділі державної виконавчої служби у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) належним чином засвідчені копії матеріалів виконавчого провадження №72204478.

Керуючись ст. ст. 5. 12. 84,260 -261,442 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до провадження заяву Комунального підприємства "Міськводоканал" Дунаєвецької міської ради, стягувач Комунальне підприємство теплових мереж Дунаєвецької міської ради, боржник ОСОБА_1 , заінтересована особа; Дунаєвецький відділ державної виконавчої служби у Кам`янець- Подільському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про заміну сторони виконавчого провадження.

Призначити справу до судового розгляду в приміщенні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області на 09 липня 2024 року о 14 год. 00 хв.

В судове засідання викликати учасників справи, направити їм копію ухвали.

Витребувати у Дунаєвецькому відділі державної виконавчої служби у Кам`янецьПодільському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) належним чином засвідчені копії матеріалів виконавчого провадження №72204478.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: http://court.gov.ua/sud2206/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Ю.Е.Шафікова

СудДунаєвецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення01.07.2024
Оприлюднено04.07.2024
Номер документу120117913
СудочинствоЦивільне
КатегоріяЗаява про заміну сторони виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —674/455/23

Ухвала від 20.08.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 01.07.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 20.06.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Судовий наказ від 05.04.2023

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні