Ухвала
від 26.06.2024 по справі 215/3152/24
ТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 215/3152/24

2/215/1686/24

УХВАЛА

26 червня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області

у складі:

головуючого судді Квятковського Я.А.

розглянувши у підготовчому провадженні в місті Кривий Ріг, в порядку ч.2 ст.247ЦПК України без фіксації судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, уточнену позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Тернівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про визнання батьківства та стягнення аліментів на утримання дитини,

ВСТАНОВИВ:

14.05.2024 року ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою до ОСОБА_3 про визнання батьківства та стягнення аліментів на утримання дитини, просить суд визнати ОСОБА_3 батьком ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . Зобов`язати Тернівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) внести відповідні зміни в актовому записі про народження дитини зазначивши в графі батько ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , стягувати з ОСОБА_3 на її користь, щомісячно, аліменти на утримання доньки ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 в розмірі частки від усіх видів доходу відповідача, починаючи з дня пред`явлення цього позову і до досягнення дитиною повноліття, але не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку.

03.06.2024 позивачка уточнила позовні вимоги.

Відповідач в судове засідання не зявився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

Представник третьої особи в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

Суд, вивчивши заяву про уточнення позовних вимог, розглянувши матеріали справи, приходить до висновку, що заява позивача про уточнення позовних вимог підлягає прийняттю до провадження з наступних підстав.

Згідно ч. 2ст. 49 ЦПК Українипозивач має право збільшити або зменшити розмір позовних вимог до закінчення підготовчого засідання.

Відповідно до п. 3 ч. 2ст. 197 ЦПК України, суд у підготовчому судовому засіданні заслуховує уточнення позовних вимог та заперечень проти них та розглядає відповідні заяви.

Оскільки позивач подав уточнену позовну заяву до закінчення підготовчого засідання, уточнивши позовні вимоги, суд вважає за необхідне уточнену позовну заяву позивача прийняти до розгляду та долучити до матеріалів справи.

Відповідно до п. 3 ч. 1ст. 198 ЦПК Українисуд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження.

З наведених підстав, суд дійшов висновку відкласти підготовче засідання.

Керуючись ст.ст.49,197,198,260 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до провадження уточнену позовну ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Тернівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про визнання батьківства та стягнення аліментів на утримання дитини.

В подальшому розглядати справу з урахуванням уточнених позовних вимог.

Роз`яснити відповідачу, що він має право надати відзив на уточнену позовну заяву у десятиденний строк з моменту отримання ухвали суду про прийняття уточненої позовної заяви.

У випадку ненадання відзиву суд згідно вимог ч. 8 ст.178та ч. 2 ст.191 ЦПК Українирозгляне справу за наявними матеріалами.

Підготовче засідання відкласти до30 серпня 2024 року на 11 годину 00 хвилин.

Копію ухвали надіслати позивачу та відповідачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення і оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає.

Суддя:

СудТернівський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення26.06.2024
Оприлюднено05.07.2024
Номер документу120167966
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про встановлення батьківства або материнства

Судовий реєстр по справі —215/3152/24

Ухвала від 30.09.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

Ухвала від 30.09.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

Ухвала від 26.06.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

Ухвала від 31.05.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні