Ухвала
від 10.07.2024 по справі 143/593/24
ПОГРЕБИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 143/593/24

УХВАЛА

10.07.2024 року м. Погребище

Суддя Погребищенського районного суду Вінницької області Гуцол М.П., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якої діє представник адвокат Маліцький Микола Володимирович до ОСОБА_2 , заінтересована особа: Погребищенська державна нотаріальна контора про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним,-

встановив:

02.07.2024 до Погребищенського районного суду Вінницької області звернулась з позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якої діє представник адвокат Маліцький М. В. до ОСОБА_2 , заінтересована особа: Погребищенська державна нотаріальна контора про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним.

Ухвалою суду від 04.07.2024 вказаний позов залишено без руху та позивачу надано десятиденний термін для усунення вказаних у ухвалі суду недоліків.

10.07.2024 до відкриття провадження у справі до канцелярії суду надійшла заява від представника позивача- адвоката Маліцького М. В. про повернення позовної заяви з додатками до позову.

Відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України, суддя повертає заяву у випадку, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Вивчивши матеріали справи, суддя вважає, що, згідно з принципом диспозитивності процесу, заява про повернення позову підлягає задоволенню, а позов і додані до нього документи підлягають поверненню позивачу.

Керуючись ст. 185 ЦПК України, суд, -

постановив:

заяву представника позивача- адвоката Маліцького Миколи Володимировича про повернення позовної заяви - задовольнити.

Позовну заяву ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якої діє представник адвокат Маліцький Микола Володимирович до ОСОБА_2 , заінтересована особа: Погребищенська державна нотаріальна контора про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним - повернути позивачеві.

Повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Вінницького апеляційного суду.

Суддя

СудПогребищенський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення10.07.2024
Оприлюднено12.07.2024
Номер документу120256465
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них

Судовий реєстр по справі —143/593/24

Ухвала від 10.07.2024

Цивільне

Погребищенський районний суд Вінницької області

Гуцол М. П.

Ухвала від 04.07.2024

Цивільне

Погребищенський районний суд Вінницької області

Гуцол М. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні