Ухвала
від 22.09.2010 по справі 6-120-2010
РОВЕНЬКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

22 вересня 2010 року Рове ньківський міський суд Луган ської області

в складі: головуючого су дді - Ібадової Н.П.

при секретарі - Левчен ко В.В.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в залі суд у в м. Ровеньки цивільну справ у за заявою ОСОБА_1, заціка влені особи - Відділ держав ної виконавчої служби Ровень ківського міського управлін ня юстиції Луганської област і, Акціонерно-комерційний ба нк «Форум», ОСОБА_2, Ровень ківське відділення «Укрсоцб анк», «Про скасування постан ови про арешт коштів», -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Ро веньківського міського суду Луганської області із заяво ю зацікавлені особи - Відді л державної виконавчої служб и Ровеньківського міського у правління юстиції Лугансько ї області, Акціонерно-комерц ійний банк «Форум», ОСОБА_2 , Ровеньківське відділення « Укрсоцбанк», «Про скасуванн я постанови про арешт коштів » . П росив суд, поновити йому строк для звернення до суду і з заявод, скасувати постанов у Відділу державної виконав чої служби Ровеньківського м іського управління юстиції Л уганської області від 12.02.2010 рок у, про накладення арешту на ко шти заявника, на рахунок Рове ньківського відділення «Укр соцбанку» Луганської област і, код НОМЕР_1, а також припи нити стягнення з заявника на користь АКБ «Форум», щомісяц я 10 відсотків його прибутків. .

В судовому засіданні заявн ик заявив клопотання, просив подану до суду заяву ОСОБА _1, зацікавлені особи - Відд іл державної виконавчої служ би Ровеньківського міського управління юстиції Луганськ ої області, Акціонерно-комер ційний банк «Форум», ОСОБА_ 2, Ровеньківське відділення «Укрсоцбанк», «Про скасуван ня постанови про арешт кошті в», залишити без розгляду, у зв ' язки з тим, що заявник буде з вертатися до суду із заявою « Про незаконні дії державного виконавця».

Відповідно до п.5 ч.1 ст. 207 ЦПК У країни, суд постановляє ухва лу про залишення заяви без ро згляду.

Керуючись ст. 207 ч.1 п.5, ч.2, ст.ст. 2 10, 293, 294 ч.2 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Цивільну справу за заявою ОСОБА_1, зацікавлені особ и - Відділ державної викона вчої служби Ровеньківського міського управління юстиції Луганської області, Акціоне рно-комерційний банк «Форум» , ОСОБА_2, Ровеньківське ві дділення «Укрсоцбанк», «Про скасування постанови про ар ешт коштів», залишити без роз гляду.

Ухвала суду може бути оскар жена в Луганський апеляційни й суд. Апеляційна скарга на ух валу суду першої інстанції п одається протягом п' яти дн ів з дня її проголошення . У ра зі якщо ухвалу було постанов лено без участі особи, яка її о скаржує апеляційна скарга по дається протягом п' яти днів з дня отримання копії ухвали .

Суддя Н.П. Ібадов а

СудРовеньківський міський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення22.09.2010
Оприлюднено08.11.2010
Номер документу12032509
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-120-2010

Ухвала від 22.09.2010

Цивільне

Ровеньківський міський суд Луганської області

Ібадова Наталія Павлівна

Ухвала від 14.07.2010

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Кузнецов Роман Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні