Постанова
від 25.10.2010 по справі б29/203-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25.10.10 р. Справа № Б29/203-10

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Полєв Д.М.

при секретарі судового за сідання Карпенко К.М.

за участю представників ст орін:

від кредитора - не з'явив ся

від боржника - не з'явивс я

розглянувши справу

за заявою Новомосковс ької об'єднаної державної по даткової інспекції, м. Новомо сковськ

до боржника Науково-ви робничого підприємства това риства з обмеженою відповіда льністю "Агрохімкомпанія", м. Н овомосковськ Дніпропетровс ької області, вул. Тургенєва, 1 0 (код ЄДРПОУ 32802134)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у спра ві про банкрутство НВП ТОВ "Аг рохімкомпанія", м. Новомосков ськ (далі - боржник) порушено 06.0 9.2010р. за заявою Новомосковсько ї ОДПІ, м. Новомосковськ відпо відно до процедури, передбач еної статтею 52 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом" (далі - Зако н).

Підставою для зверн ення до суду із заявою про пор ушення провадження у справі є безспірна несплачена забо ргованість боржника перед кр едитором по податковому борг у у розмірі 8386грн. 08коп. За дани ми кредитора боржник не здій снює підприємницьку діяльні сть.

Представник боржника у судове засідання не з'яви вся, відзиву на заяву та витре буваних документів не подав.

Вивчивши матеріали справ и, господарський суд встанов ив наступне.

Згідно зі ст. 52 Закону у разі, якщо громадянин-підпр иємець-боржник або керівні о ргани боржника-юридичної осо би відсутні за її місцезнахо дженням, або у разі ненадання боржником протягом року до о рганів державної податкової служби згідно із законодавс твом податкових декларацій, документів бухгалтерської з вітності, а також за наявност і інших ознак, що свідчать про відсутність підприємницько ї діяльності боржника, заява про порушення справи про бан крутство відсутнього боржни ка може бути подана кредитор ом незалежно від його вимог д о боржника та строку виконан ня зобов'язань.

Господарський суд у д вотижневий строк з дня винес ення ухвали про порушення пр овадження у справі про банкр утство відсутнього боржника виносить постанову про визн ання відсутнього боржника ба нкрутом, відкриває ліквідаці йну процедуру і призначає лі квідатором ініціюючого кред итора за згодою останнього.

Заборгованість боржн ика перед кредитором підтвер джується матеріалами справи , доказів її погашення боржни ком не надано.

Відсутність підприєм ницької діяльності боржника підтверджується довідками к редитора від 21.10.2010р. про подання останньої звітності у 2007р. Підтверджено неплатоспро можність боржника постаново ю ВДВС Новомосковського МУЮ від 25.06.2010р. про повернення вико навчих документів через відс утність майна боржника.

Згоду на призначенн я ліквідатором по даній спра ві надано арбітражним керуюч им Таланом Р.Г.

Враховуючи викладене , господарський суд прийшов д о висновку про необхідність визнання боржника банкрутом , відкриття ліквідаційної пр оцедури строком на шість міс яців, призначення ліквідатор ом арбітражного керуючого Та лана Р.Г., ліцензія АВ №347153.

Ліквідатора слід зобов' язати:

- письмово повідомити про визнання відсутнього бо ржника банкрутом господарсь ким судом всіх відомих йому к редиторів відсутнього боржн ика, які в місячний строк з дня одержання повідомлення можу ть направити ліквідатору зая ви з вимогами до банкрута;

- вжити заходів, спрямо ваних на пошук, виявлення та п овернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб;

- у випадку виявлення м айна, його реалізацію та задо волення вимог кредиторів про вести з дотриманням положень ст.ст. 26-31 Закону

Після завершення заходів ліквідаційної процедури лі квідатор має подати на затве рдження до господарського су ду звіт ліквідатора та лікві даційний баланс.

Керуючись ст.ст. 22-32, 52 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, г осподарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати Науково-вироб ниче підприємство товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Агрохімкомпанія", м. Новомо сковськ Дніпропетровської о бласті, вул. Тургенєва, 10 (код ЄД РПОУ 32802134) - банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру у справі строком на ші сть місяців.

Ліквідатором Науково-ви робничого підприємства това риства з обмеженою відповіда льністю "Агрохімкомпанія", м. Н овомосковськ Дніпропетровс ької області, вул. Тургенєва, 1 0 призначити арбітражно го керуючого Талана Ростисла ва Григоровича, ліцензія АВ № 347153 (49000, АДРЕСА_1; ідентифікац ійний номер НОМЕР_1).

Зобов'язати ліквідатора:

- письмово повідомити про визнання відсутнього боржни ка банкрутом господарським судом всіх відомих йому кре диторів банкрута, які в місяч ний строк з дня одержання пов ідомлення можуть направити л іквідатору заяви з вимогами до банкрута;

- вжити заходів, спрямованих на пошук, виявлення та поверн ення майна банкрута, що знахо диться у третіх осіб;

- у випадку виявлення майна, його реалізацію та задоволе ння вимог кредиторів провест и з дотриманням положень ст.с т. 26-31 Закону;

- після завершення заходів ліквідаційної процедури п одати на затвердження до гос подарського суду звіт ліквід атора та ліквідаційний балан с до 25.04.11 р.

Суддя

Д.М. Полєв

Вик. Матросова

Дата ухвалення рішення25.10.2010
Оприлюднено08.11.2010
Номер документу12042184
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б29/203-10

Ухвала від 09.08.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 14.06.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 24.05.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 12.04.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 22.02.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Постанова від 25.10.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні