Ухвала
від 16.07.2024 по справі 910/8064/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Володимира Винниченка 1, м. Дніпро, 49027

E-mail: inbox@dp.arbitr.gov.ua, тел. (056) 377-18-49, fax (056) 377-38-63

УХВАЛА

16.07.2024м. ДніпроСправа № 910/8064/16

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Владимиренко І.В. розглянувши матеріали справи

за заявою Публічного акціонерного товариства акціонерний банк "Укргазбанк", м.Київ

до боржника Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (49008, м. Дніпро, Красногвардійський район, вул. Робоча, буд.152, код ЄДРПОУ 14364757)

про визнання банкрутом

За участю (найменування сторін та інших осіб, що беруть участь у справі):

Кредитор представник АТ АБ "Укргазбанк" - Артемов А.О. (в залі суду) - витяг з ЄДР

Кредитор Зелена Наталія Юріївна (поза межами приміщення суду) - представник АТ "Укексімбанк"

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 07.02.2024 заяву ліквідатора № 01-21/13 від 06.02.2024 про продовження строку ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноважень ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці - задоволено. Продовжено строк ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці. Зобов`язано ліквідатора - після закінчення строку ліквідаційної процедури надати суду звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредиторів, всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури відповідно до вимог Кодексу України з процедур банкрутства.

Ухвалою господарського суду від 18.06.2024 клопотання ліквідатора №01-21/98 від 05.06.2024 про продовження строку ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці - прийнято до розгляду. Призначено судове засідання з розгляду клопотання ліквідатора №01-21/98 від 05.06.2024 про продовження строку ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці на 16.07.2024р. о 12:00год. Продовжено строк ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. до дати судового засідання до 16.07.2024р. Зобов`язано кредиторів - надати суду заперечення на клопотання ліквідатора про продовження строку ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці. Визнано явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство обов`язковою. Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв`язку.

В судовому засіданні оголошено вступну та резолютивну частину ухвали.

Розглянувши в судовому засіданні 16.07.2024 клопотання ліквідатора №01-21/98 від 05.06.2024 про продовження строку ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці, заслухавши присутніх учасників провадження у справі про банкрутство, господарський суд встановив.

В обґрунтування поданого клопотання ліквідатор зазначив, що за період здійснення ліквідаційної процедури відповідно до вимог Кодексу України з процедур банкрутства та на виконання вимог ухвали господарського суду Дніпропетровської області від 07.02.2024 року, ліквідатором були проведені наступні заходи: Надавалася Державному органу з питань банкрутства інформація для ведення єдиної бази щодо підприємств-банкрутів. В адресу УІАП ГУНП в Дніпропетровській області направлено повторний запит про надання інформації про стан розшукових дій в межах виконавчого провадження №71042494, направле них на встановлення місцезнаходження транспортних засобів, що обліковуються за СУНП «Марком» (ідентифікаційний код 14364757). Відповіді не отримано. В адресу Першого ВДВС у м. Вінниці ЦМУ МЮ (м. Київ) повторно направлено запит про надання інформації про вчинені виконавчі дії, направлені на стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю "АГРОФІРМА КРИМ ВИНО" ЄДРПОУ: 36551352 на користь СУНП «Марком» (ідентифікаційний код 14364757) або надання Постанови від 23.02.2023 про відкриття виконавчого провадження №71115636 з ідентифікатором, з метою ознайомлення із діями виконавця, а також з усіма документами виконавчого провадження. Відповіді не отримано. За даними АСВП: Стан ВП: Відкрито, Дата відкриття: 23.02.2023, № АСВП: 71115636. Здійснюються виконавчі дії.

Крім того, в адресу Вишневого ВДВС у Бучанському районі Київської області ЦМУМЮ (м. Київ) ліквідатором повторно направлено запит про надання інформації про вчинені виконавчі дії, направлені на стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю "СПАР-ЦЕНТР", ЄДРПОУ: 36148976 на користь СУНП «Марком» (ідентифікаційний код 14364757) або надання Постанови від 27.07.2023 про відкриття виконавчого провадження №72286182 з ідентифікатором, з метою ознайомлення із діями виконавця, а також з усіма документами виконавчого провадження. Відповіді не отримано.

Також, за даними АСВП: Стан ВП: Відкрито, Дата відкриття: 27.07.2023, № АСВП: 72286182. Здійснюються виконавчі дії.

Ліквідатором також, виявлено транспортний засіб - ЗАЗ 110577, реєстраційний номер НОМЕР_1 , який з 28.05.2020р. перебуває на зберіганні у Державного підприємства «СЕТАМ» на території майданчика зазначеного Підприємства за місцем знаходження: Житомирський район, с. Довжик, вул. Богунська, 1-а щодо якого вирішується питання про його вилучення з наступною реалізацією.

Отже, оскільки наразі строк ліквідаційної процедури закінчився та не здійснені всі дії передбачені в ліквідаційній процедурі, ліквідатор просить суд продовжити строк ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці.

Присутній в судовому засіданні представники АТ "Укргазбанк" та АТ "Укрексімбанк" не заперечували проти продовження строку ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю.

Згідно ч. 2 ст.119 ГПК України встановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку, чи з ініціативи суду.

Враховуючи вищенаведене, господарський суд вирішив клопотання ліквідатора №01-21/98 від 05.06.2024 про продовження строку ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці - задовольнити.

Продовжити строк ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці.

Керуючись ст.ст. 60, 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 119, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання ліквідатора №01-21/98 від 05.06.2024 про продовження строку ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці - задовольнити.

Продовжити строк ліквідаційної процедури Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та повноваження ліквідатора Спільного українсько-німецького підприємства "Марком" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю арбітражного керуючого Тущенко С.В. на 4 місяці.

Зобов`язати ліквідатора - після закінчення строку ліквідаційної процедури надати суду звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредиторів, всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури відповідно до вимог Кодексу України з процедур банкрутства.

Ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення 16.07.2024р. та може бути оскаржена в порядку та строки, передбачені статтями 256, 257 Господарського процесуального кодексу України.

Копію ухвали направити кредиторам, ліквідатору.

Суддя І.В. Владимиренко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення16.07.2024
Оприлюднено22.07.2024
Номер документу120484302
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: банкрутство юридичної особи

Судовий реєстр по справі —910/8064/16

Ухвала від 27.08.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 23.08.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 12.08.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 16.07.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 18.06.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 16.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 06.03.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 01.03.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 19.02.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 13.02.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні