Судовий наказ
від 03.11.2010 по справі 2н-496
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У К Р А Ї Н А

Справа № 2н-496

2010р.

У Х В А Л А

про відкриття наказного пр овадження у справі

02 листопада 2010 р. Суддя Пер вомайського міського суду Лу ганської області Пащенко Л.В ., розглянувши заяву ТОВ «Луга нськвода» в особі Відокремле ного підрозділу «Первомайс ький департамент» ТОВ «Луга нськвода» до ОСОБА_1 про видачу судового наказу про в изнання угоди на послуги з це нтралізованого водопостача ння та водовідведення такою що відбулася та про стягненн я заборгованості за надані п ослуги, -

в с т а н о в и в:

Позивач ТОВ «Луганськво да» в особі Відокремленого п ідрозділу «Первомайський д епартамент» ТОВ «Луганськв ода» звернулася до суду з зая вою до ОСОБА_1 про видачу с удового наказу про визнання угоди на послуги з централіз ованого водопостачання та во довідведення такою що відбу лася та про стягнення заборг ованості за надані послуги.

Відповідно до ст.100 ЦПК Укр аїни суддя відкриває наказне провадження і не інакше як н а підставі заяви, поданої і оф ормленої в порядку, встановл еному ст.98 ЦПК України.

Зазначена заява відповід ає вимогам ст.ст.98,99 ЦПК України , підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви а бо для відмови у прийнятті за яви про видачу судового нака зу не вбачається, тому вважаю за можливе відкрити наказне провадження.

Керуючись вимогами ст.ст.98 ,99,100 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Відкрити наказне провад ження у справі за заявою ТОВ «Луганськвода» в особі Відок ремленого підрозділу «Перв омайський департамент» ТОВ «Луганськвода» до ОСОБА_1 про видачу судового наказу про визнання угоди на послуг и з централізованого водопос тачання та водовідведення т акою що відбулася та про стяг нення заборгованості за нада ні послуги.

Ухвала оскарженню не під лягає.

Суддя Первомайсь кого міського суду Л.В. Пащенко

УКРАЇНА

Справ а № 2н-496/2010р.

Первомайський міський суд Луганської області

СУДОВИЙ НАКАЗ

03 листопада 2010 року м. Первомайськ

Суддя Первомайського міс ького суду Луганської област і Пащенко Л.В., розглянувши зая ву ТОВ «Луганськвода» в особ і Відокремленого підрозділ у «Первомайський департаме нт» ТОВ «Луганськвода» до ОСОБА_1 про видачу судо вого наказу про визнання уго ди на послуги з централізова ного водопостачання та водов ідведення такою що відбулас я та про стягнення заборгова ності за надані послуги від повідно до ст. ст. 11,526,543,629 ЦК Украї ни, ст.ст.95,96,99 ЦПК України, -

Н А К А З У Ю:

1. Стягнути з ОСОБА_1, ІН ФОРМАЦІЯ_1, мешкає за адресо ю: АДРЕСА_1 на користь ТОВ «Луганськвода» в особі Відо кремленого підрозділу «Пер вомайський департамент» ТОВ «Луганськвода», м. Первомайс ьк, вул. Леніна,32, р\р № 2600312640166 в АБ « Укркомунбанк», МФО 304988, код 35936943, з аборгованість за надані пос луги з водопостачання та вод овідведення в сумі 3840 грн. 80 коп . (Три тисячі вісімсот сорок г рив. 80 коп.)

2. Стягнути з ОСОБА_1, на к ористь ТОВ «Луганськвода» в особі Відокремленого підро зділу «Первомайський депар тамент» ТОВ «Луганськвода» , суму сплачених витрат на інф ормаційне-технічне забезпеч ення в сумі 30,00 грн. (Тридцять гр ивень 00 коп.)

3. Стягнути з ОСОБА_1, на к ористь ТОВ «Луганськвода» в особі Відокремленого підро зділу «Первомайський депар тамент» ТОВ «Луганськвода» , суму сплаченого судового сб іру в сумі 25,50 грн. (Двадцять п' ять гривень 50 коп.)

4. Судовий наказ після набра ння ним законної сили видати стягувачеві.

Суддя Первомайськ ого міського суду Л.В.Пащенко

Відповідно ст.104 ЦПК Украї ни після видачі судового нак азу, суд не пізніше наступног о дня надсилає його копію бор жникові рекомендованим лист ом із повідомленням. Днем отр имання боржником копії судов ого наказу є дата, зазначена у поштовому повідомленні про вручення.

Згідно зі статтею 105 Цивіль ного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) бо ржник має право протягом дес яти днів з дня отримання копі ї судового наказу та доданих до неї документів подати зая ву про його скасування.

Відповідно до статті 106 ЦПК У країни у разі ненадходження від боржника заяви про скасу вання судового наказу протя гом трьох днів після закінче ння строку на її подання судо вий наказ набирає законної с или і суд видає його стягувач еві для пред`явлення до викон ання.

Якщо суд за результатами р озгляду заяви про скасування судового наказу прийняв ухв алу про залишення такої заяв и без задоволення або змінив судовий наказ, то судовий нак аз чи зміні нив судовий наказ набирає законної сили після закінчення строку на поданн я апеляційної скарги, якщо ап еляційну скаргу не було пода но. У разі подання апеляційно ї скарги судовий наказ чи змі нений судовий наказ, якщо йог о не скасовано, набирає закон ної сили після розгляду спра ви апеляційним судом.

Судовий наказ набрав чинн ості «____»


20___ року.

Строк пред' явлення су дового наказу до виконання « ____»


20____року.

Дата видачі судового нак азу стягувачу «_____»


20_____ року .

Суддя Первомайського міського суду Л.В.Пащенко

Дата надходження0 судового наказу на виконання Повне найменування устано ви, підприємства, організаці ї, в якому знаходиться судови й наказ Загальна сума, відрахована за судовим наказом Дата повернення судового н аказу до відділу державної в иконавчої служби чи стягувач еві Підстава повернення судов ого наказу Підпис керівника установи , організації, підприємства (з прикладанням печатки) Примітки Інші відмітки
















СудПервомайський міський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення03.11.2010
Оприлюднено11.11.2010
Номер документу12070079
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2н-496

Судовий наказ від 16.03.2011

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Порозова І. Ю.

Судовий наказ від 16.11.2010

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Наборозняк Микола Іванович

Судовий наказ від 26.11.2010

Цивільне

Київський районний суд м. Сімферополя

Кукта Максим Валерійович

Судовий наказ від 08.10.2010

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Проценко Леонід Григорович

Судовий наказ від 03.11.2010

Цивільне

Первомайський міський суд Луганської області

Пащенко Лариса Вікторівна

Судовий наказ від 23.08.2010

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Петрова Ольга Федорівна

Судовий наказ від 25.09.2009

Цивільне

Гірницький районний суд м.Макіївки

Супрун М.Ю.

Судовий наказ від 14.05.2010

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Ліпчанський Сергій Миколайович

Судовий наказ від 21.04.2010

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Кучерук Ігор Григорович

Судовий наказ від 22.02.2010

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Грудова Наталія Борисівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні