Ухвала
від 01.10.2010 по справі 47/150-10-32/541
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

 ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98


УХВАЛА

01.10.10

Справа № 47/150-10-32/541.

За позовом Прокурора міста Харкова в інтересах держави в особі Харківської міської ради

до                1. Державного акціонерного товариства "Будівельна компанія "Укрбуд"

             2. Кабінету Міністрів України

3-я особа на боці позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору

                   Департамент охорони здоров'я та соціальних питань Управління охорони здоров'я

3-я особа на боці відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору

                   Дочірнє   підприємство "Харківбуд" Державного акціонерного товариства "Будівельна

                   компанія "Укрбуд"

про             визнання права власності

Обставини  справи:

У травня 2010 прокурор міста Харкова звернувся до Господарського суду Харківської області з позовом в інтересах держави в особі Харківської міської ради про визнання права власності на нежитлову будівлю: літ. А-5, загальною площею 5387,0 кв.м., яка розташована по вул. Бакуліна, 4 у м. Харкові та просить зобов"язати Державне акціонерне товариство "Будівельна компанія "Укрбуд" передати спірну нежитлову будівлю до комунальної власності територіальної громади. Крім того, прокурор просить судові витрати покласти на відповідача.

Ухвалою Господарського суду Харківської області за вищевказаним позов порушено провадження у справі № 47/150-10 та залучено до участі у справі Кабінет Міністрів України та Дочірнє підприємство "Харківбуд" Державного акціонерного товариства "Будівельна компанія "Укрбуд" третіми особами.

Ухвалою господарського суду Харківської області від 05.08.2010 залучено Кабінет Міністрів України до участі у справі у якості другого відповідача та розгляд справи було відкладено на 12.08.2010 о 09:30.

Ухвалою господарського суду Харківської області від 12.08.2010, залишеною без змін постановою Харківського апеляційного господарського суду від 06.09.2010, залучено Департамент охорони здоров"я та соціальних питань Управління охорони здоров"я до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача та передано справу № 47/150-10 за територіальною підсудністю до Господарського суду міста Києва.

Керуючись ст.ст. 17, 86 Господарського процесуального кодексу України,

СУДДЯ УХВАЛИВ:

1. Прийняти справу до розгляду під № 47/150-10-32/541.

2. Розгляд справи призначити на 03.11.10  о 11:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою м. Київ, вул. Б. Хмельницького 44-Б, зал судових засідань № 5.

3. Викликати для участі у засіданні повноважних представників позивача, відповідача та третіх осіб. Явку представників сторін визнати обов’язковою.

4. Зобов’язати

сторони:

- визначитися про необхідність участі у розгляді справи посадових осіб та інших працівників підприємств, установ та організацій, державних органів для дачі ними пояснень з питань, пов’язаних з вирішенням цього спору, про що повідомити суд письмово із зазначенням  конкретних осіб та організацій;

позивача:

- надати оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви, для огляду в судовому засіданні;

відповідачів:

- надати довідку про внесення до Єдиного державного реєстру підприємств, установ та організацій України на дату прийняття цієї ухвали (оригінал для огляду, належним чином засвідчену копію –до матеріалів  справи);

- надати відомості про найменування і номери рахунків в банківських установах, з яких підлягають стягненню судові витрати в разі задоволення позову;

- надати письмовий відзив на позов із зазначенням доказів, що підтверджують викладені у відзиві обставини, та нормативно-правового обгрунтування своїх заперечень; забезпечити надіслання позивачу копії відзиву у порядку, передбаченому ст. 59 ГПК України;

- надати документи, що підтверджують заперечення проти позову (оригінали для огляду, належним чином засвідчені копії –до матеріалів  справи);

третіх осіб:

- письмові пояснення по суті спору.

5. Звернути увагу учасників процесу на необхідність дотримання ними вимог ст. 33, 34, 36 ГПК України.

6. Попередити сторони, що при ухиленні від виконання вимог суду  до винної сторони можуть бути застосовані заходи, передбачені п. 5 ст. 83 ГПК України.

Суддя                                                                                         Хрипун О.О.          

Ознайомлення з матеріалами справи здійснюється щовівторка з 09:30 до 17:30 в кімнаті № 48 (корпус В) за наявності завчасно поданого через канцелярію суду клопотання та узгодженням дати та часу з секретарем судді, коли представник з’явиться до суду для ознайомлення з матеріалами справи, при  собі мати документ, що посвідчує особу, оригінал довіреності та належним чином засвідчену копію для долучення до матеріалів справи.

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення01.10.2010
Оприлюднено09.11.2010
Номер документу12088277
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —47/150-10-32/541

Ухвала від 01.10.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хрипун О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні