Ухвала
від 28.10.2010 по справі 21/26-09-1105
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД О ДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

про відкладення розгляду с прави

"28" жовтня 2010 р. Справа № 21/26-09-1105

За заявою: Закритого акціо нерного товариства (надалі - ЗАТ) фірма „Західхімпроммонт аж”, м. Івано - Франківськ;

до боржника: Приватного під приємства (надалі - ПП) „ЗМВ - Сервіс”, м. Одеса;

про визнання банкрутом.

Господарський суд Одеськ ої області у складі:

судді - ЗЕЛЕНОВА Г.М.,

секретаря судового засіда ння - СУСЛОВА М.В .;

За участю представників с торін:

від кредитора: не з' явився , не зважаючи на те, що був пові домлений належним чином;

від банкрута - ліквідатор ПП „ЗМВ - Сервіс” - арбітражни й керуючий ОСОБА_1

СУТЬ СПОРУ : 04.03.2009р. ЗАТ фірма „Західхімпроммонтаж” , звернулася до господарсько го суду із заявою про визнанн я ПП „ЗМВ - Сервіс” - банкруто м, оскільки останній не спром ожній виконати свої грошові зобов' язання у сум 28 262 487 грн. 36 коп. згідно рішення господар ського суду Одеської області від 10.02.2006 р. по справі № 25/286-05-10098 прот ягом трьох місяців після нас тання встановленого строку ї х сплати.

Постановою господарського суду від 22.01.2010 р. ПП „ЗМВ - Сервіс ” визнано банкрутом, відносн о нього відкрита ліквідаційн а процедура та призначено лі квідатором банкрута - арбітр ажного керуючого ОСОБА_1, якого зобов'язано провести д ії відповідно до ст. ст. 22-26, 29-34 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” та після завершення усіх р озрахунків із виявленими кре диторами, надати до господар ського суду звіт та ліквідац ійний баланс на затвердження .

Враховуючи, що від дня винес ення постанови про визнання ПП „ЗМВ - Сервіс” банкрутом т а відкриття ліквідаційної пр оцедури пройшов значний терм ін, строк ліквідаційної проц едури спливає, але від ліквід атора не надходила письмова інформація про хід ліквідаці йної процедури, господарськи й суд призначив справу до роз гляду у засіданні суду на 01.07.2010 р., 07.09.2010 р., 21.09.2010 р. та 07.10.2010 р. та витре бував у ліквідатора письмови й звіт та ліквідаційний бала нс банкрута для розгляду та з атвердження.

У судовому засідан ні ліквідатор арбітражний ке руючий ОСОБА_1 пояснив, що ним неодноразово запрошував ся представник кредитора ЗАТ фірма „Західхімпроммонтаж” в особі ліквідатора для розг ляду на засіданні кредиторів письмового звіту ліквідатор а та ліквідаційного балансу банкрута, але представник кр едитора в особі ліквідатора ухиляється від явки не зважа ючи на те, що неодноразово був повідомлений належним чином .

Ухвалою господарського с уду Одеської області від 07.10.2010 р . відділ з питань банкрутства в Івано - Франківській област і зобов' язано забезпечити явку арбітражного керуючого ОСОБА_2 у судове засіданн я призначеного на “28” жовтня 2 010 р.

22.10.2010 р. до господарського суд у Одеської області від відді лу з питань банкрутства в Іва но - Франківській області, на в иконання ухвали суду від 07.10.2010 р . надійшов лист (вх. № 28336 ), з якого вбачається, що арбітражний к еруючий ОСОБА_2 був повідо млений належним чином про ча с та місце розгляду справи пр о банкрутство ПП „ЗМВ - Сервіс ”.

У зв' язку з нез' явле нням у судове засідання пред ставника кредитора - арбітр ажного керуючого ОСОБА_2 т а неподанням представникам и сторін витребуваних господ арським судом доказів розгл яд справи підлягає відкладен ню.

Керуючись ст. ст. 3-1, 24, 25, 32 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, п.п. 1, 2 ст. 77, ст. 86 Господарськог о процесуального кодексу Укр аїни, господарський суд, -

У Х В А Л И В:

1. Відкласти розгляд спра ви на “18” листопада 2010 р. о 11:20 год.

Засідання суду відбудетьс я у приміщенні господарськог о суду (м. Одеса, проспект Шевч енка,29), зал судового засіданн я № 16 (п' ятий поверх).

2. Зобов'язати:

Кредитора надати: письм овий відзив на клопотан ня ліквідатора, письмовий ві дзив про виконання ліквідато ром своїх повноважень.

Ліквідатора надати: мот ивоване обґрунтування напра влення матеріалів справи до правоохоронних органів, дока зи (інформацію правоохоронни х органів, державної додатко вої інспекції та інші) поруше ння законності, що містять оз наки злочину керівниками бор жника.

Ліквідатора надати: від повідно до ст. 32, Закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом" письмовий звіт про хід ліквідаційної П П „ЗМВ - Сервіс” (письмовий ана ліз поданого звіту повинен в ідповідати повноті вчинення ліквідатором боржника дій п о виявленню активів боржника , включення їх до ліквідаційн ої маси, відповідність дій лі квідатор по відчуженню рухом ого та нерухомого майна вимо гам Закону, фінансового стан у боржника) до якого додати лі квідаційний баланс, акт інве нтаризації та оцінки майна б анкрута, докази вжиття заход ів, спрямованих на пошук, вияв лення та повернення майна ба нкрута, (належним чином засві дчені оригінали відомостей, підтверджуючих відсутність рухомого та нерухомого майн а банкрута: „ОМБТІ та РОН”, ВДА І ГУМВС України в Одеській об ласті, Інспекції державного технічного нагляду) відомос ті про реалізацію об' єктів ліквідаційної маси з посилан ням на укладені договори куп івлі-продажу; копії договорі в та акти приймання-передачі майна; реєстр вимог кредитор ів із даними про розміри пога шених вимог кредиторів; доку менти, які підтверджують пог ашення вимог кредиторів, док ази письмового повідомлення про визнання господарським судом відсутнього боржника П П „ЗМВ - Сервіс” надходження з аяв кредиторів з вимогами до боржника в ліквідаційній пр оцедурі; докази про відсутні сть ознак фіктивного банкрут ства чи доведення до банкрут ства.

3. Визнати явку: кредитора - ЗА Т фірма „Західхімпроммонтаж ” в особі ліквідатора, ліквід атора - арбітражного керуюч ого ОСОБА_1 - обов' язково ю.

4. Копію ухвали направити: кр едитору, ліквідатору - ОСОБ А_1

Суддя

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення28.10.2010
Оприлюднено10.11.2010
Номер документу12089491
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/26-09-1105

Ухвала від 28.10.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 25.09.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 12.05.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 24.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 26.03.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні