Ухвала
від 13.08.2024 по справі 292/984/24
ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер провадження 2-о/292/46/24

Справа № 292/984/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

13 серпня 2024 року с-ще Пулини

Суддя Червоноармійського районного суду Житомирської області Лотуга В.Ф., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи - ОСОБА_2 , орган опіки та піклування Житомирської районної державної адміністрації, Пулинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністрества юстиції (м.Київ) про усиновлення дитини,-

В С Т А Н О В И В :

Заявник ОСОБА_1 звернувся до суду з заявою, в якій просить постановити рішення про усиновлення ним неповнолітньої дитини та внести відповідні зміни до актового запису про народження.

Заява відповідає вимогам ст.ст.175, 177, 311 ЦПК України і підсудна Червоноармійському районному суду Житомирської області.

Підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається.

Справа підлягає розгляду в порядку окремого провадження у закритому судовому засіданні у складі судді і двох присяжних.

Керуючись ст.ст.19, 187, 293, 310-312 ЦПК України, суддя-

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти до розгляду та відкрити окреме провадження в цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи - ОСОБА_2 , орган опіки та піклування Житомирської районної державної адміністрації, Пулинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністрества юстиції (м.Київ) про усиновлення дитини.

Розгляд справи проводити у закритому судовому засіданні у складі судді і двох присяжних.

Проведення закритого судового засідання у даній справі призначити на 11 год. 00 хв. 02 вересня 2024 року, в залі судових засідань № 3 Червоноармійського районного суду Житомирської області, за адресою: вул. Шевченка, 116, с-ще Пулини, Житомирської області.

Копію ухвали негайно надіслати учасникам справи.

Надіслати заінтересованим особам копії заяви з доданими до неї документами та запропонувати в строк до 02.09.2024 подати до суду та направити заявнику свої письмові пояснення щодо заяви.

У судове засідання викликати заявника та заінтересованих осіб.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://cha.zt.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. Ф. Лотуга

СудЧервоноармійський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення13.08.2024
Оприлюднено15.08.2024
Номер документу120962742
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —292/984/24

Ухвала від 13.08.2024

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Лотуга В. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні