Ухвала
від 08.08.2024 по справі 441/1869/24
ГОРОДОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

441/1869/24

2/441/764/2024

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"08" серпня 2024 р. суддя Городоцького районного суду Львівської області Яворська Н.І., вивчивши справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в особі філії «Рава-Руське лісове господарство» про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та виплату середнього заробітку, -

в с т а н о в и л а:

ОСОБА_1 звернувся в суд із позовом до Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в особі філії «Рава-Руське лісове господарство» про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та виплату середнього заробітку.

Позовна заява, в цілому, подана з дотриманням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстав до залишення позовної заяви без руху, її повернення, чи відмови у відкритті провадження не встановлено.

З огляду на положення ст. 274 ЦПК України справа підлягає розгляду у порядку спрощеного позовного провадження, з повідомленням сторін.

Підстав до задоволення клопотання представника позивача - адвоката Гелецької Л.П. про об`єднання даної справи із справою № 441/1611/24 за позовом ОСОБА_1 до ДСГП "Ліси України" про визнання незаконним, скасування наказу та зобов`язання до вчинення дій не вбачаю, оскільки дані справи містять різний предмет позову, прийняті до розгляду за різними провадженнями (загальне і спрощене) і їх об`єднання не сприятиме дотриманню однієї із засад цивільного судочинства - розумності строків розгляду справи судом.

Керуючись ст.ст. 19, 187, 188, 274 ЦПК України, -

у х в а л и л а :

позовну заяву ОСОБА_1 до Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в особі філії «Рава-Руське лісове господарство» про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та виплату середнього заробітку, прийняти до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, з повідомленням сторін.

Призначити судове засідання у справі на 11год.00хв.29серпня 2024року в залі судових засідань Городоцького районного суду Львівської обл. (м. Городок, м-н Гайдамаків, 30).

Надати відповідачу строк - п`ятнадцять днів, з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, для надання суду відзиву на позов.

Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів надсилається (надається) позивачу одночасно із наданням (надісланням) відзиву до суду. У разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити позивачу, що у випадку надіслання (надання) відповідачем відзиву, він вправі надати відповідь на нього, протягом десяти днів з дня отримання його копії.

Зобов`язати позивача, до часу судового засідання у справі, надати суду довідку про середню заробітну плату.

У задоволенні клопотання представника позивача - адвоката Гелецької Л.П. про об`єднання справи № 441/1869/24 за позовною заявою ОСОБА_1 до Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в особі філії «Рава-Руське лісове господарство» про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та виплату середнього заробітку із справою № 441/1611/24 за позовом ОСОБА_1 до ДСГП "Ліси України" про визнання незаконним, скасування наказу та зобов`язання до вчинення дій - відмовити.

Направити відповідачу копію ухвали та позовної заяви із доданими до неї документами.

Копію цієї ухвали направити для відома позивачу.

З інформацією щодо справи можна ознайомитись за веб-адресою: http://court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

С у д д я Яворська Н.І.

СудГородоцький районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення08.08.2024
Оприлюднено15.08.2024
Номер документу120998104
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них у зв’язку з іншими підставами звільнення за ініціативою роботодавця

Судовий реєстр по справі —441/1869/24

Ухвала від 09.09.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Яворська Н. І.

Ухвала від 29.08.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Яворська Н. І.

Ухвала від 29.08.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Яворська Н. І.

Ухвала від 26.08.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Яворська Н. І.

Ухвала від 08.08.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Яворська Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні