Ухвала
від 27.08.2024 по справі 759/17361/24
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 1-кс/759/5768/24

ун. № 759/17361/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 серпня 2024 року cлідчий суддя Святошинського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участі секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання старшого слідчого СУ ГУНП у Київській області ОСОБА_3 у кримінальному провадженні № 12024110000000346 від 09.07.2024 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України, про тимчасовий доступ до речей і документів,-

В С Т А Н О В И В :

27.08.2024 слідчому судді Святошинського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло вказане клопотання, в якому слідчий просить надати тимчасовий доступ до речей та документів, які зберігаються у приватного нотаріуса ОСОБА_4 (свідоцтво 6996), яка здійснює свою діяльність за адресою: АДРЕСА_1 .

Клопотання обґрунтовано тим, що слідчим управлінням ГУНП в Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань під №12024110000000346 від 09.07.2024 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що до СУ ГУНП в Київській області надійшла заява з приводу того, що ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка перебуває на посаді заступника начальника відділу 1 ІНФОРМАЦІЯ_2 умисно внесено неправдиві відомості до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції».

Встановлено, що 04.12.2020 прийнято Закон України №1074-ІХ, який набрав чинності 30.12.2020, яким було запроваджено два окремих склади злочину: ст. 366-2 «Декларування недостовірної інформації» та ст. 366-3 «Неподання суб`єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування».

Згідно підпункту «в», пункту 1, частини першої, статті 3 Закону України «Про запобігання корупції», суб`єктами декларування є державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування депутати місцевих рад.

Положенням ч. 1 ст.45 Закону України «Про запобігання корупції» передбачено, що особи, зазначені у пункті 1, підпунктах "а", "в"-"ґ" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов`язані щорічно до 1 квітня шляхом заповнення на офіційному веб-сайті ІНФОРМАЦІЯ_3 за електронною адресою « ІНФОРМАЦІЯ_4 » подавати декларацію за минулий рік за формою, що визначається ІНФОРМАЦІЯ_5 .

Наказом ІНФОРМАЦІЯ_3 № 448/21 від 23.07.2021 затверджено Порядок формування, ведення та оприлюднення (надання) інформації Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затверджено форму декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відповідно до якої:

- згідно ізч.1Розділу II «Формування та ведення Реєстру» до Реєстру включаються такі електронні документи (далі - документи): декларації, у тому числі виправлені декларації, що подаються відповідно до Закону; повідомлення про відкриття суб`єктом декларування або членом його сім`ї валютного рахунка в установі банку-нерезидента, передбачені Законом; повідомлення про суттєві зміни в майновому стані суб`єкта декларування, передбачені Законом;

- згідно із ч.2 Розділу II «Формування та ведення Реєстру» суб`єкти декларування подають до Реєстру зазначені в пункті 1 цього розділу документи шляхом заповнення електронних форм відповідних документів. Суб`єкти декларування подають зазначені документи через мережу Інтернет з використанням програмних засобів Реєстру у власному персональному електронному кабінеті після реєстрації в Реєстрі;

- згідно із ч. 3 Розділу II «Формування та ведення Реєстру» суб`єкт декларування повинен зареєструватися у Реєстрі з використанням особистого ключа та кваліфікованого сертифіката відкритого ключа. Під час реєстрації у Реєстрі суб`єкт декларування повинен зазначити адресу особистої електронної пошти, що використовуватиметься для надсилання йому повідомлень, та контактний номер телефону;

- згідно із ч. 4 Розділу II «Формування та ведення Реєстру» зареєстровані в Реєстрі суб`єкти декларування мають право: доступу до персонального електронного кабінету після автентифікації із використанням особистого ключа та кваліфікованого сертифіката відкритого ключа; у разі потреби подавати з використанням програмних засобів Реєстру заявки на зміну особистого ключа для доступу до персонального електронного кабінету (заявки розглядаються адміністраторами системи Реєстру не пізніше наступного робочого дня після їх отримання); змінювати адресу особистої електронної пошти та контактний номер телефону в персональному електронному кабінеті; створювати, змінювати, зберігати та видаляти чернетки документів у персональному електронному кабінеті; подавати документи у разі їх відповідності технічним вимогам до форми і проходження контролю щодо правильності заповнення, переглядати подані ними документи; подавати виправлені документи у строки та в порядку, визначені Законом; отримувати в персональному електронному кабінеті та на адресу особистої електронної пошти, зазначену в персональному електронному кабінеті, електронні повідомлення про підтвердження подання документів, попередження про необхідність подання документів до Реєстру, інші повідомлення;

- згідно із ч.5 Розділу II «Формування та ведення Реєстру» після заповнення усіх необхідних полів форми документа суб`єкт декларування підписує документ шляхом накладання на нього особистого кваліфікованого електронного підпису або удосконаленого електронного підпису відповідно до вимог законодавства. Інші повідомлення, які суб`єкт декларування направляє за допомогою персонального електронного кабінету, також підписуються шляхом накладання на них особистого кваліфікованого електронного підпису або удосконаленого електронного підпису відповідно до вимог законодавства;

- згідно із ч. 6 Розділу II «Формування та ведення Реєстру» кожному поданому документу Реєстр автоматично надає унікальний ідентифікатор документа та накладає на нього електронну печатку Реєстру, що унеможливлює внесення несанкціонованих змін до поданого документа (забезпечує цілісність документа).

Статтею 46 Закону України «Про запобігання корупції» визначено перелік відомостей, які зазначаються у декларації. Відповідно до п.1 ч.1 ст.46 Закону України «Про запобігання корупції» у декларації зазначаються відомості про прізвище, ім`я, по батькові, число, місяць і рік народження, реєстраційний номер облікової картки платника податків (у разі його отримання), серію та номер паспорта громадянина України, суб`єкта декларування та членів його сім`ї, унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі суб`єкта декларування та членів його сім`ї (у разі формування такого унікального номера), зареєстроване місце їх проживання, а також місце фактичного проживання або поштову адресу, на яку суб`єкту декларування Національним агентством може бути надіслано кореспонденцію, місце роботи (проходження служби) або місце майбутньої роботи (проходження служби), займану посаду або посаду, на яку претендує, та категорію посади (якщо така є) суб`єкта декларування, у тому числі належність до службових осіб, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, суб`єктів декларування, які займають посади, пов`язані з високим рівнем корупційних ризиків, а також належність до національних публічних діячів відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Відповідно до п.2 ч.1 ст.46 Закону України «Про запобігання корупції» у декларації зазначаються відомості про об`єкти нерухомості, що належать суб`єкту декларування та членам його сім`ї на праві приватної власності, включаючи спільну власність, або знаходяться у них в оренді чи на іншому праві користування, незалежно від форми укладення правочину, внаслідок якого набуте таке право. Такі відомості включають: а) дані щодо виду, характеристики майна, місцезнаходження, дату набуття майна у власність, оренду або інше право користування, вартість майна на дату набуття його у власність, володіння або користування; б) у разі якщо нерухоме майно перебуває у спільній власності, про усіх співвласників такого майна вказуються відомості, зазначені у пункті 1 частини першої цієї статті, або найменування відповідної юридичної особи із зазначенням коду Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців. У разі якщо нерухоме майно перебуває в оренді або на іншому праві користування, про власника такого майна також вказуються відомості, зазначені у пункті 1 частини першої цієї статті, або найменування відповідної юридичної особи із зазначенням коду Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

Також,відповідно до п.3 ч.1 ст.46 Закону України «Про запобігання корупції» у декларації зазначаються відомості про цінне рухоме майно, вартість якого перевищує 100 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня звітного року, що належить суб`єкту декларування або членам його сім`ї на праві приватної власності, у тому числі спільної власності, або перебуває в її володінні або користуванні незалежно від форми правочину, внаслідок якого набуте таке право. Такі відомості включають: а) дані щодо виду майна, характеристики майна, дату набуття його у власність, володіння або користування, вартість майна на дату його набуття у власність, володіння або користування; б) дані щодо транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів, а також щодо їх марки та моделі, року випуску, ідентифікаційного номера (за наявності). Відомості про транспортні засоби та інші самохідні машини і механізми зазначаються незалежно від їх вартості.

Водночас, відповідно до п.5 ч.1 ст.46 Закону України «Про запобігання корупції» у декларації зазначаються відомості про інші корпоративні права, що належать суб`єкту декларування або членам його сім`ї, із зазначенням найменування кожного суб`єкта господарювання, його організаційно-правової форми, коду Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України, частки у статутному (складеному) капіталі товариства, підприємства, організації у грошовому та відсотковому вираженні.

Положеннями п.5-1ч.1 ст.46Закону України «Про запобігання корупції» передбачено,що у декларації зазначаються відомості про юридичні особи, трасти або інші подібні правові утворення, кінцевим бенефіціарним власником (контролером) яких є суб`єкт декларування або члени його сім`ї.

У відповідності до п.7 ч.1 ст.46 Закону України «Про запобігання корупції» у декларації зазначаються відомості про отримані доходи суб`єкта декларування або членів його сім`ї, у тому числі доходи у вигляді заробітної плати (грошового забезпечення), отримані як за основним місцем роботи, так і за сумісництвом, гонорари, дивіденди, проценти, роялті, страхові виплати, аліменти, благодійна допомога, пенсія, доходи від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, подарунки, а також соціальні виплати та субсидії у разі виплати їх у грошовій формі та інші доходи. Такі відомості включають дані про вид доходу, джерело доходу та його розмір.

Згідно з абз. 3 ч. 2 ст. 46 Закону України «Про запобігання корупції» дані про об`єкт декларування, що перебував у володінні або користуванні суб`єкта декларування або членів його сім`ї, зазначаються у декларації, якщо такий об`єкт перебував у володінні або користуванні станом на останній день звітного періоду або протягом не менше половини днів протягом звітного періоду.

При проведенні аналізу декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» поданою ОСОБА_5 за 2020 рік в розділі №3 «Об`єкти нерухомості» вказано майно:

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0077, загальною площею 0,0488 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 22000), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 712178532204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 28.08.2015, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка, з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0035, загальною площею 0,067 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 3000), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 71210793204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 28.08.2015, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- житловий будинок, загальною площею 52,2 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 29620), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 92131832204, за адресою: АДРЕСА_2 , набутий на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідчений приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області - ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487201:04:012:0047, загальною площею 0,1121 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 29000), цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98084132204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0085, загальною площею 0,09 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 6804), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98077232204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0070, загальною площею 0,1165 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 25000), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1893967132204; набута 08.08.2019 відповідно до рішення ІНФОРМАЦІЯ_6 , на підставі заяви (згоди на об`єднання земельних ділянок) посвідченої приватним нотаріусом ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220488300:01:002:1053 загальною площею 0,0703 га (вартість на дату набуття відповідно до декларації 23712), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1938905032204, набута 23.10.2019;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220488601:02:010:0003, загальною площею 2 га, (вартість на дату набуття - не вказана), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2022089732204; набута на підставі рішення органу місцевого самоврядування - ІНФОРМАЦІЯ_7 ; (перебуває в оренді ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » ( НОМЕР_1 );

Однак, аналізуючи інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна, ОСОБА_5 всупереч нормам Закону України «Про запобігання корупції» не внесено відомості до декларації за 2020 про майно:

- частина житлового будинку, з відповідними надвірними господарськими будівлями та спорудами, загальною площею 42,9 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 79496), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 712057732204, за адресою: АДРЕСА_2 , набуто на підставі договору купівлі-продажу від 13.06.2019, посвідчений приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області - ОСОБА_4 ;

- частина квартири на праві спільної часткової приватної власності, загальною площею 69,5 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 79707), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 5430922, за адресою: АДРЕСА_3 , набута на підставі свідоцтва про право власності - 19.02.2004 ( ІНФОРМАЦІЯ_9 );

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487200:01:001:0021, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна:449986932204, площею 0,85 га; набута на підставі договору купівлі-продажу від 19.06.2020, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- машиномісце/паркомісце, за адресою: АДРЕСА_4 , машиномісце/парко місце П/М-62, площею 18,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2962032432020, набутий на підставі договору купівлі-продажу майнових прав №05/06/18-1 від 05.06.2018;

- машиномісце/паркомісце, за адресою: АДРЕСА_4 , машиномісце/парко місце П/М-61, площею 22,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2962025632020, набутий на підставі договору купівлі-продажу майнових прав №05/06/18 від 05.06.2018;

При проведенні аналізу декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» поданою ОСОБА_5 за 2021 рік в розділі №3 «Об`єкти нерухомості» вказано майно:

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0077, загальною площею 0,0488 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 22000), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 712178532204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 28.08.2015, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка, з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0035, загальною площею 0,067 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 3000), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 71210793204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 28.08.2015, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- житловий будинок, загальною площею 52,2 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 29620), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 92131832204, за адресою: АДРЕСА_2 , набутий на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідчений приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області - ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487201:04:012:0047, загальною площею 0,1121 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 29000), цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98084132204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0085, загальною площею 0,09 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 6804), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98077232204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0070, загальною площею 0,1165 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 25000), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1893967132204; набута 08.08.2019 відповідно до рішення ІНФОРМАЦІЯ_6 , на підставі заяви (згоди на об`єднання земельних ділянок) посвідченої приватним нотаріусом ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220488300:01:002:1053 загальною площею 0,0703 га (вартість на дату набуття відповідно до декларації 23712), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1938905032204, набута 23.10.2019;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220488601:02:010:0003, загальною площею 2 га, (вартість на дату набуття - не вказана), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2022089732204; набута на підставі рішення органу місцевого самоврядування - ІНФОРМАЦІЯ_7 ; (перебуває в оренді ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » ( НОМЕР_1 );

Однак, аналізуючи інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна, ОСОБА_5 всупереч нормам Закону України «Про запобігання корупції» не внесено відомості до декларації за 2021 про майно:

- частина житлового будинку, з відповідними надвірними господарськими будівлями та спорудами, загальною площею 42,9 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 79496), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 712057732204, за адресою: АДРЕСА_2 , набуто на підставі договору купівлі-продажу від 13.06.2019, посвідчений приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області - ОСОБА_4 ;

- частина квартири на праві спільної часткової приватної власності, загальною площею 69,5 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 79707), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 5430922, за адресою: АДРЕСА_3 , набута на підставі свідоцтва про право власності - 19.02.2004 ( ІНФОРМАЦІЯ_9 );

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487200:01:001:0021, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна:449986932204, площею 0,85 га; набута на підставі договору купівлі-продажу від 19.06.2020, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487200:02:002:0041, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2444770732204), площею 4,5517 га, набута на підставі свідоцтва про спадщину від 01.09.2021, виданого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- машиномісце/паркомісце, за адресою: АДРЕСА_4 , машиномісце/парко місце П/М-62, площею 18,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2962032432020, набутий на підставі договору купівлі-продажу майнових прав №05/06/18-1 від 05.06.2018;

- машиномісце/паркомісце, за адресою: АДРЕСА_4 , машиномісце/парко місце П/М-61, площею 22,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2962025632020, набутий на підставі договору купівлі-продажу майнових прав №05/06/18 від 05.06.2018;

При проведенні аналізу декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» поданою ОСОБА_5 за 2022 рік в розділі №3 «Об`єкти нерухомості» вказано майно:

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0077, загальною площею 0,0488 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 22000), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 712178532204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 28.08.2015, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка, з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0035, загальною площею 0,067 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 3000), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 71210793204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 28.08.2015, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- житловий будинок, загальною площею 52,2 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 29620), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 92131832204, за адресою: АДРЕСА_2 , набутий на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідчений приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області - ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487201:04:012:0047, загальною площею 0,1121 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 29000), цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98084132204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0085, загальною площею 0,09 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 6804), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98077232204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0070, загальною площею 0,1165 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 25000), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1893967132204; набута 08.08.2019 відповідно до рішення ІНФОРМАЦІЯ_6 , на підставі заяви (згоди на об`єднання земельних ділянок) посвідченої приватним нотаріусом ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220488300:01:002:1053 загальною площею 0,0703 га (вартість на дату набуття відповідно до декларації 23712), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1938905032204, набута 23.10.2019;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220488601:02:010:0003, загальною площею 2 га, (вартість на дату набуття - не вказана), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2022089732204; набута на підставі рішення органу місцевого самоврядування - ІНФОРМАЦІЯ_7 ; (перебуває в оренді ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » ( НОМЕР_1 );

Однак, аналізуючи інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна, ОСОБА_5 всупереч нормам Закону України «Про запобігання корупції» не внесено відомості до декларації за 2022 про майно:

- частина житлового будинку, з відповідними надвірними господарськими будівлями та спорудами, загальною площею 42,9 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 79496), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 712057732204, за адресою: АДРЕСА_2 , набуто на підставі договору купівлі-продажу від 13.06.2019, посвідчений приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області - ОСОБА_4 ;

- частина квартири на праві спільної часткової приватної власності, загальною площею 69,5 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 79707), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 5430922, за адресою: АДРЕСА_3 , набута на підставі свідоцтва про право власності - 19.02.2004 ( ІНФОРМАЦІЯ_9 );

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487200:01:001:0021, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна:449986932204, площею 0,85 га; набута на підставі договору купівлі-продажу від 19.06.2020, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487200:02:002:0041, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2444770732204), площею 4,5517 га, набута на підставі свідоцтва про спадщину від 01.09.2021, виданого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- машиномісце/паркомісце, за адресою: АДРЕСА_4 , машиномісце/парко місце П/М-62, площею 18,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2962032432020, набутий на підставі договору купівлі-продажу майнових прав №05/06/18-1 від 05.06.2018;

- машиномісце/паркомісце, за адресою: АДРЕСА_4 , машиномісце/парко місце П/М-61, площею 22,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2962025632020, набутий на підставі договору купівлі-продажу майнових прав №05/06/18 від 05.06.2018;

При проведенні аналізу декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» поданою ОСОБА_5 за 2023 рік в розділі №3 «Об`єкти нерухомості» вказано майно:

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0077, загальною площею 0,0488 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 22000), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 712178532204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 28.08.2015, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка, з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0035, загальною площею 0,067 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 3000), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 71210793204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 28.08.2015, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- житловий будинок, загальною площею 52,2 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 29620), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 92131832204, за адресою: АДРЕСА_2 , набутий на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідчений приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області - ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487201:04:012:0047, загальною площею 0,1121 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 29000), цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98084132204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0085, загальною площею 0,09 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 6804), цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98077232204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 09.07.2013, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0070, загальною площею 0,1165 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 25000), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1893967132204; набута 08.08.2019 відповідно до рішення ІНФОРМАЦІЯ_6 , на підставі заяви (згоди на об`єднання земельних ділянок) посвідченої приватним нотаріусом ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220488300:01:002:1053 загальною площею 0,0703 га (вартість на дату набуття відповідно до декларації 23712), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1938905032204, набута 23.10.2019;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220488601:02:010:0003, загальною площею 2 га, (вартість на дату набуття - не вказана), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2022089732204; набута 30.01.2020 на підставі рішення органу місцевого самоврядування - ІНФОРМАЦІЯ_7 ; (перебуває в оренді ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » ( НОМЕР_1 );

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220488300:05:001:0490, загальною площею 0,1 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 6937), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2380019032204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 04.11.2023 посвідченого державним нотаріусом ІНФОРМАЦІЯ_10 - ОСОБА_6 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220488300:05:012:0072, загальною площею 0,1 га, (вартістю на дату набуття відповідно до декларації - 34100), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2075385432204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 04.11.2023 посвідченого державним нотаріусом ІНФОРМАЦІЯ_10 - ОСОБА_6 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487200:01:003:0029, загальною площею 2,27 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації - 58000), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1036417232204; набута на підставі договору купівлі-продажу від 18.10.2023 посвідченого державним нотаріусом ІНФОРМАЦІЯ_10 - ОСОБА_6 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220487200:01:005:0022, загальною площею 2,3102 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації - 62581), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2641591532020; набута на підставі договору купівлі-продажу від 21.10.2023 посвідченого державним нотаріусом ІНФОРМАЦІЯ_10 - ОСОБА_6 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером: 3220486201:02:004:0026, загальною площею 0,2499 га, (вартість на дату набуття відповідно до декларації - 9499), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2287332532204; набута на підставі договору дарування, від 04.11.2023, посвідченого державним нотаріусом ІНФОРМАЦІЯ_10 - ОСОБА_6 , перебуває в оренді ПСП « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код НОМЕР_2 );

- земельна ділянка з кадастровим номером 3220489500:02:026:0439, загальною площею 0,0179 га (вартість на дату набуття відповідно до декларації - 48000), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна:2211201132204; набута 04.11.2023 на підставі договору купівлі-продажу; 07.02.2024 на підставі договору дарування вказана земельна ділянка зареєстрована за ОСОБА_7 ;

Водночас при проведенні аналізу інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна встановлено, що ОСОБА_5 , як особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» не внесено до декларацій в період з 2020 по 2023 рік до розділу №3 «Об`єкти нерухомості», майно, а саме:

- частина житлового будинку, з відповідними надвірними господарськими будівлями та спорудами, загальною площею 42,9 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 79496), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 712057732204, за адресою: АДРЕСА_2 , набуто на підставі договору купівлі-продажу від 13.06.2019, посвідчений приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області - ОСОБА_4 ;

- частина квартири на праві спільної часткової приватної власності, загальною площею 69,5 квадратних метрів, (вартість на дату набуття відповідно до декларації 79707), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 5430922, за адресою: АДРЕСА_3 , набута на підставі свідоцтва про право власності - 19.02.2004 ( ІНФОРМАЦІЯ_9 );

- житловий будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами), загальною площею 124 кв. м., що розташований на земельній ділянці з кадастровим номером:3220487201:04:012:0008, за адресою: АДРЕСА_5 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна:2087908132204, набутий 17.08.2023 на підставі договору дарування від 17.08.2023, посвідченого державним нотаріусом ІНФОРМАЦІЯ_10 - ОСОБА_6 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487201:04:012:0008, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2294964132204), площею 0,25 га, набутий на підставі договору дарування від 17.08.2023, посвідченого державним нотаріусом ІНФОРМАЦІЯ_10 - ОСОБА_6 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487200:01:001:0021, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна:449986932204, площею 0,85 га; набута на підставі договору купівлі-продажу від 19.06.2020, посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- земельна ділянка з кадастровим номером:3220487200:02:002:0041, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2444770732204), площею 4,5517 га, набута на підставі свідоцтва про спадщину від 01.09.2021, виданого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- машиномісце/паркомісце, за адресою: АДРЕСА_4 , машиномісце/парко місце П/М-62, площею 18,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2962032432020, набутий на підставі договору купівлі-продажу майнових прав №05/06/18-1 від 05.06.2018;

- машиномісце/паркомісце, за адресою: АДРЕСА_4 , машиномісце/парко місце П/М-61, площею 22,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2962025632020, набутий на підставі договору купівлі-продажу майнових прав №05/06/18 від 05.06.2018;

У зв`язку із вищевикладеним в органу досудового розслідування виникла необхідність у проведенні тимчасового доступу до речей та документів (виїмки), які перебувають у володінні приватного нотаріуса ОСОБА_4 (номер свідоцтва НОМЕР_3 ), яка здійснює свою діяльність за адресою: АДРЕСА_1 , з метою вилучення належним чином завірених копій документів, а саме:

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0077, загальною площею 0,0488 га, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 712178532204; посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 - 28.08.2015;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) земельної ділянки, з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0035, загальною площею 0,067 га, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 71210793204; посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 - 28.08.2015;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) житлового будинку, загальною площею 52,2 квадратних метрів, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 92131832204, за адресою: АДРЕСА_2 , посвідчений приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 09.07.2013;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0047, загальною площею 0,1121 га, цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98084132204; посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 - 09.07.2013

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0085, загальною площею 0,09 га, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98077232204; посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 09.07.2013;

- всіх документів щодо набуття права власності ОСОБА_5 земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0070, загальною площею 0,1165 га, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1893967132204; набута 08.08.2019 відповідно до рішення ІНФОРМАЦІЯ_6 , на підставі заяви (згоди на об`єднання земельних ділянок) посвідченої приватним нотаріусом ОСОБА_4 ;

- всіх документів щодо набуття права власності ОСОБА_5 щодо земельної ділянки з кадастровим номером:3220488300:01:002:1053, загальною площею 0,0703 га, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1938905032204, набута 23.10.2019;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення казаного договору) частина житлового будинку, з відповідними надвірними господарськими будівлями та спорудами, загальною площею 42,9 квадратних метрів, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 712057732204; за адресою: АДРЕСА_2 , посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області - ОСОБА_4 - 13.06.2019;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487200:01:001:0021, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 449986932204, площею 0,85 га; посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 - 19.06.2020;

- свідоцтва про спадщину (та всіх документів, які стали підставою видачі свідоцтва) земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487200:02:002:0041, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2444770732204, площею 4,5517 га, виданого 01.09.2021приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, як стали підставою для посвідчення вказаного договору) земельної ділянки з кадастровим номером 3220489500:02:026:0439, загальною площею 0,0179 га, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна:2211201132204; набута 04.11.2023 на підставі договору купівлі-продажу; 07.02.2024 на підставі договору дарування вказана земельна ділянка зареєстрована за ОСОБА_7 .

В інший спосіб, інакше як отримати тимчасовий доступ на підставі ухвали слідчого судді до відомостей, що містяться у документах та їх вилучення неможливо, а також відомості, що містяться у вказаних документах є джерелом доказів у даному кримінальному провадженні

В судове засідання слідчий не з`явився, надав до суду заяву в якій просить розглядати клопотання у його відсутність.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Згідно ч. 1 ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Відповідно до ч. 1 ст. 160 КПК України, сторони кримінального провадження мають право звернутися до слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження із клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів, за винятком зазначених у статті 161 цього Кодексу.

Враховуючи обставини вчинення ймовірного кримінального правопорушення, так як вони викладені в клопотанні слідчого, правове обґрунтування клопотання, яке відповідає вимогам ст.ст. 93, 161, 162 КПК України, та враховуючи, що у доданих до клопотання матеріалах вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказані в клопотанні документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, слідчий суддя вважає, що необхідно задовольнити клопотання слідчого та надати тимчасовий доступ до речей та документів, які зберігаються у приватного нотаріуса ОСОБА_4 (свідоцтво 6996), яка здійснює свою діяльність за адресою: АДРЕСА_1 .

Керуючись ст.ст. 159-166, 309 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання старшого слідчого СУ ГУНП у Київській області ОСОБА_3 у кримінальному провадженні № 12024110000000346 від 09.07.2024 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України, про тимчасовий доступ до речей і документів - задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому слідчого управління ГУНП в Київській області ОСОБА_3 , групі слідчих у даному кримінальному провадженні тимчасовий доступ до документів з можливістю вилучення їх належним чином завірених копій, які зберігаються у приватного нотаріуса ОСОБА_4 (свідоцтво НОМЕР_3 ), яка здійснює свою діяльність за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0077, загальною площею 0,0488 га, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 712178532204; посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 - 28.08.2015;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) земельної ділянки, з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0035, загальною площею 0,067 га, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 71210793204; посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 - 28.08.2015;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) житлового будинку, загальною площею 52,2 квадратних метрів, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 92131832204, за адресою: АДРЕСА_2 , посвідчений приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 09.07.2013;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0047, загальною площею 0,1121 га, цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98084132204; посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 - 09.07.2013

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487201:04:010:0085, загальною площею 0,09 га, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 98077232204; посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 09.07.2013;

- всіх документів щодо набуття права власності ОСОБА_5 земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487201:04:012:0070, загальною площею 0,1165 га, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1893967132204; набута 08.08.2019 відповідно до рішення ІНФОРМАЦІЯ_6 , на підставі заяви (згоди на об`єднання земельних ділянок) посвідченої приватним нотаріусом ОСОБА_4 ;

- всіх документів щодо набуття права власності ОСОБА_5 щодо земельної ділянки з кадастровим номером:3220488300:01:002:1053, загальною площею 0,0703 га, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1938905032204, набута 23.10.2019;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення казаного договору) частина житлового будинку, з відповідними надвірними господарськими будівлями та спорудами, загальною площею 42,9 квадратних метрів, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 712057732204; за адресою: АДРЕСА_2 , посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області - ОСОБА_4 - 13.06.2019;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, які стали підставою посвідчення вказаного договору) земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487200:01:001:0021, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 449986932204, площею 0,85 га; посвідченого приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 - 19.06.2020;

- свідоцтва про спадщину (та всіх документів, які стали підставою видачі свідоцтва) земельної ділянки з кадастровим номером: 3220487200:02:002:0041, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2444770732204, площею 4,5517 га, виданого 01.09.2021приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_4 ;

- договору купівлі-продажу (та всіх документів, як стали підставою для посвідчення вказаного договору) земельної ділянки з кадастровим номером 3220489500:02:026:0439, загальною площею 0,0179 га, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна:2211201132204; набута 04.11.2023 на підставі договору купівлі-продажу; 07.02.2024 на підставі договору дарування вказана земельна ділянка зареєстрована за ОСОБА_7 .

Визначити строк дії ухвали тривалістю два місяці, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку, з метою відшукання га вилучення зазначених речей і документів, відповідно до положень ст. 166 КПК України.

Ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудСвятошинський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення27.08.2024
Оприлюднено30.08.2024
Номер документу121248251
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —759/17361/24

Ухвала від 27.08.2024

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Поплавська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні