Ухвала
від 29.08.2024 по справі 712/2610/23
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

712/2610/23

2/712/203/24

УХВАЛА

29 серпня 2024 року Соснівський районний суд м. Черкаси у складі:

судді Борєйко О.М.

за участю секретаря судового засідання Чорнуцької І.Ю.

представника позивача ОСОБА_1

відповідача ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_3

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Черкаси цивільну справу за позовом Приватного підприємства «Еліт Транс» до ОСОБА_2 про захист ділової репутації юридичної особи, спростування недостовірної інформації, поширеної фізичною особою, та відшкодування немайнової шкоди,

ВСТАНОВИВ:

Приватне підприємство «Еліт Транс» звернулось до Соснівського районного суду м. Черкаси з вказаною позовною заявою.

Ухвалою Соснівського районного суду м. Черкаси від 23 червня 2023 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

Відповідно до ч.1 ст.189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Судом під час проведення підготовчого судового засідання остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, порядок розгляду справи та коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, з`ясовано інші обставини, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України.

В судовому засіданні представник позивача адвокат Оржеховська А.О. заявлені позовні вимоги підтримала та просила їх задовольнити з викладених в позовній заяві підстав; не заперечувала проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В судовому засіданні відповідача та представник відповідача адвокат Василенко С.І. не заперечували проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно ч.1 ст. 200 ЦПК України, в підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, які необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: 1) залишення позовної заяви без розгляду; 2) закриття провадження у справі; 3) закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі під час проведення підготовчого судового засідання судом не встановлено.

Згідно ч.3 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого провадження суд ухвалює рішення у випадку визнання позову відповідачем.

В підготовчому судовому засіданні позовні вимоги відповідачем не визнані.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 13, 76-81, 83, 89, 95, 189, 197, 198, 200, 247, 260, 261, 353 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження в цивільній справі за позовом Приватного підприємства «Еліт Транс» до ОСОБА_2 про захист ділової репутації юридичної особи, спростування недостовірної інформації, поширеної фізичною особою, та відшкодування немайнової шкоди, - закрити.

Призначити цивільну справу за позовом Приватного підприємства «Еліт Транс» до ОСОБА_2 про захист ділової репутації юридичної особи, спростування недостовірної інформації, поширеної фізичною особою, та відшкодування немайнової шкоди, до судового розгляду по суті на 07 листопада 2024 року о 12 годині 00 хвилин, який провести в залі судових засідань в приміщенні Соснівського районного суду м. Черкаси за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, б. 316, другий поверх, к. 217.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили після підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.М. Борєйко

СудСоснівський районний суд м.Черкас
Дата ухвалення рішення29.08.2024
Оприлюднено02.09.2024
Номер документу121302571
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, пов’язаних із застосуванням Закону України «Про захист прав споживачів»

Судовий реєстр по справі —712/2610/23

Ухвала від 29.08.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Борєйко О. М.

Ухвала від 23.06.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Борєйко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні