Ухвала
від 06.09.2024 по справі 185/3531/24
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/7563/24 Справа № 185/3531/24 Суддя у 1-й інстанції - Бондаренко В. М. Суддя у 2-й інстанції - Єлізаренко І. А.

УХВАЛА

06 вересня 2024 року м. Дніпро

Дніпровський апеляційний суд у складі судді Єлізаренко І.А., розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Повалій Олени Василівни про проведення розгляду справи за апеляційною скаргою Приватного акціонерного товариства ДТЕК Павлоградвугілля на рішення Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 14 травня 2024 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства ДТЕК Павлоградвугілля про відшкодування моральної шкоди, завданої працівнику внаслідок ушкодження здоров`я, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, -

В С Т А Н О В И В:

До Дніпровськогоапеляційного судучерез системуЕлектронний суднадійшло клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Повалій О.В. про проведення розгляду вищезазначеної справи в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, за поштовою адресою для реєстрації ІНФОРМАЦІЯ_1

Згідно ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Враховуючи введенняна всійтериторії Українивоєнного стану,необхідність забезпеченняправа надоступ доправосуддя,а такожнедопущення порушеннярозумних строківрозгляду справи,суд апеляційноїінстанції вважаєза необхідненадати можливістьзаявнику прийматиучасть всудовому засіданнів режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду звикористанням власнихтехнічних засобівта електронногоцифрового підписузгідно звимогами Положенняпро Єдинусудову інформаційно-телекомунікаційнусистему, за допомогою системи відеоконференцзв`язку vkz.court.gov.ua, в якій заявнику належить зареєструватися за його електронною поштою ІНФОРМАЦІЯ_1

На підставі викладеного та керуючись ст.212, 353 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 -адвоката ПовалійОлени Василівни задовольнити.

Представнику позивача ОСОБА_1 - адвокату Повалій Олені Василівні надати можливість приймати участь у судовому засіданні 10вересня 2024 року о 10:30 годині дистанційно врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуз використаннямвласних технічнихзасобів таелектронного цифровогопідпису згідноз вимогамиПоложення проЄдину судовуінформаційно-телекомунікаційнусистему, за допомогою системи відеоконференцзв`язку vkz.court.gov.ua, в якій заявник адвокат Повалій Олена Василівна зареєстрований за електронною поштою ІНФОРМАЦІЯ_1 , згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Попередити, що відповідно до частини 5 статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зобов`язати сторону подати скановані копії документів, що посвідчують особу учасника або його представника (якщо вони відсутні у матеріалах справи) для встановлення повноважень, письмових заяв і клопотань, письмових доказів засвідчених електронним цифровим підписом за один робочий день до проведення судового засідання.

Попередити сторону про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

Копію ухвали негайно надіслати стороні - для виконання.

Ухвала оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Суддя І.А.Єлізаренко

СудДніпровський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення06.09.2024
Оприлюднено09.09.2024
Номер документу121431056
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них

Судовий реєстр по справі —185/3531/24

Постанова від 10.09.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 06.09.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 08.07.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 08.07.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 24.06.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Рішення від 14.05.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Бондаренко В. М.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Бондаренко В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні