Ухвала
від 09.09.2024 по справі 766/2126/24
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 766/2126/24

н/п 2/766/8726/24

УХВАЛА

Про об`єднання позовних вимог в одне провадження, залучення (заміну) третіх осіб, витребування доказів

(вступна та резолютивна частина)

09.09.2024 року м. Херсон

Херсонський міський суд Херсонської області в складі:

головуючого судді - Скрипніка Л.А.,

за участю секретаря судового засідання - Бівалькевич А.Р.,

в присутності сторін:

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача адвоката Токаленко В.М.,

відповідача ОСОБА_2 (в режимі відеоконференції),

представника відповідача адвоката Дербіна Д.О. (в режимі відеоконференції),

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Херсоні в порядку загального позовного провадження питання про об`єднання позовних вимог в одне провадження, заміну (залучення) третіх осіб, витребування доказів, в рамках розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Токаленко Валентина Михайлівна до ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог на предмет спору Служба у справах дітей виконавчого комітету Корабельної районної у м. Херсоні ради, про визначення місця проживання малолітньої дитини, стягнення аліментів, -

п о с т а н о в и в:

Об`єднати в одне провадження справи № 766/2126/24 за позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Токаленко Валентина Михайлівна до ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог на предмет спору Служба у справах дітей виконавчого комітету Корабельної районної у м. Херсоні ради, про визначення місця проживання малолітньої дитини, стягнення аліментів та № 766/3113/24 за позовом ОСОБА_3 , від імені та в інтересах якої діє адвокат Дербін Дмитро Олександрович, до ОСОБА_1 , треті особи без самостійних вимог на предмет спору Служба у справах дітей виконавчого комітету Корабельної районної у місті Херсоні ради, Служба у справах дітей Високопільської селищної ради, про визначення місця проживання дитини.

Присвоїти об`єднаній цивільній справі № 766/2126/24.

Клопотання представника позивача за первісним позовом адвоката Токаленко В.М., про залучення третьої особи задовольнити частково.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору Службу у справах дітей Одеської міської ради (код ЄДРПОУ: 25427107) до участі у справі в якості третьої особи за позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Токаленко Валентина Михайлівна до ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог на предмет спору Служба у справах дітей виконавчого комітету Корабельної районної у м. Херсоні ради, про визначення місця проживання малолітньої дитини, стягнення аліментів.

Витребувати у Служби у справах дітей Одеської міської ради (код ЄДРПОУ: 25427107) висновок щодо визначеннямісця проживаннядитини ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_1 разом із батьком ОСОБА_1 за адресою фактичного місця проживання та реєстрації в якості ВПО, а саме: АДРЕСА_1 .

Клопотання представника позивача за зустрічним ОСОБА_3 - адвоката Дербіна Д.О., про заміну третьої особи задовольнити.

Замінити третю особу «Службу у справах дітей Високопільської селищної ради» належною, а саме на «Службу у справах дітей Металургійної районної у м. Кривий Ріг Ради ( код ЄДРПОУ 35600728)» - залучивши їх до участі у справі в якості третьої особи за позовом ОСОБА_3 , треті особи без самостійних вимог на предмет спору Служба у справах дітей виконавчого комітету Корабельної районної у місті Херсоні ради, про визначення місця проживання дитини.

Витребувати у Службу у справах дітей Металургійної районної у м. Кривий Ріг Ради ( код ЄДРПОУ 35600728) висновок щодо визначеннямісця проживаннядитини ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_1 разом із матір`ю ОСОБА_3 за адресою фактичного місця проживання, а саме: АДРЕСА_2 .

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Підготовче судове засідання у справі слуханням відкласти на в приміщенні Херсонського міського суду Херсонської області на12.11.2024 року об 11 год. 00 хв.

В підготовче засідання викликати всіх учасників справи.

Залученим до участі у справі третім особам, разом із ухвалою, направити копії позовної заяви із додатками.

Встановити строк для подання відповідачем за зустрічним позовом відзиву на зустрічну позовну заяву протягом 15 днів з дня оголошення ухвали про прийняття зустрічного позову до спільного розгляду з первісним позовом та отримання копії зустрічної позовної заяви з доданими до неї матеріалами.

У зазначений строк відповідач за зустрічним позовом має право надіслати/надати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати всім вимогамст. 178 ЦПК України, із підтвердженням направлення копій відзиву з доданими до нього документами іншому учаснику справи.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи є їхнім правом. У разі ненадання учасником судового розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складено протягом 5-ти днів.

Суддя Л.А. Скрипнік

СудХерсонський міський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення09.09.2024
Оприлюднено11.09.2024
Номер документу121473174
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —766/2126/24

Ухвала від 09.09.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

Ухвала від 09.09.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

Ухвала від 04.09.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні