Ухвала
від 26.09.2024 по справі 212/6629/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 212/6629/24

2-о/212/215/24

У Х В А Л А

26 вересня 2024 року м. Кривий Ріг

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі: Головуючого судді Власенко М.Д., за участі секретаря судового засідання Машошиної Ю.О., розглянувши за відсутності учасників справи, без здійснення фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу в порядку окремого провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Державний нотаріус Запорізької районної державної нотаріальної контори Кравцова Любов Михайлівна про встановлення факту родинних відносин,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду знаходиться вказана цивільна справа, судовий розгляд якої призначено на 26 вересня 2024 року о 10.00 годині в порядку окремого провадження.

Згідно ч.2 ст.294 ЦПК України, з метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази.

З метою повного і об`єктивного з`ясування обставин справи, суд вважає за необхідне витребувати з Покровського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) повний витяг з автового запису про шлюб ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , а також повний витяг з актового запису про шлюб ОСОБА_4 та ОСОБА_5 .

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку про необхідність відкладення судового засідання.

Керуючись ст.ст.84, 260-261, 294 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Витребувати з Покровського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (50029, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Федора Караманиць, буд. 35):

- повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про шлюб ОСОБА_2 та ОСОБА_3 № 78 від 01 квітня 1977 року, складений Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Попаснянського районного управління юстиції у Луганській області;

- повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про шлюб ОСОБА_4 та ОСОБА_5 № 207 від 16 вересня 1983 року, складений Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Попаснянського районного управління юстиції у Луганській області.

Попередити, що у разі неможливості подати доказ, який витребовує суд у встановлені строки, особи зобов`язаний повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. Неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Встановити термін виконання ухвали до 27 жовтня 2024 року.

Копію ухвали направити до Покровського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) - для виконання.

Розгляд цивільної справи за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Державний нотаріус Запорізької районної державної нотаріальної контори Кравцова Любов Михайлівна про встановлення факту родинних відносин, в порядку окремого провадження відкласти на 29 жовтня 2024 року о 10.00 годині.

Повідомити осіб, що беруть участь у справі про дату, час та місце розгляду справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.Д. Власенко

СудЖовтневий районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення26.09.2024
Оприлюднено27.09.2024
Номер документу121885780
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —212/6629/24

Ухвала від 26.09.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

Ухвала від 26.08.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

Ухвала від 09.07.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні