Ухвала
від 03.10.2024 по справі 175/13963/24
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 175/13963/24

Провадження №2/175/2246/24

У Х В А Л А

Іменем України

03 жовтня 2024 року смт. Слобожанське

Суддя Дніпропетровськогорайонного судуДніпропетровської областіБойко О.М.,розглянувши матеріалипозовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія управління активами»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Солонець Тамара Миколаївна та Слобожанський відділ державної виконавчої служби у Дніпропетровському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства Юстиції (м. Одеса), про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

В С Т А Н О В И В:

13 вересня 2024 року позивач ОСОБА_1 звернувся до суду із позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія управління активами»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Солонець Тамара Миколаївна та Слобожанський відділ державної виконавчої служби у Дніпропетровському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства Юстиції (м. Одеса), про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

18 вересня 2024 року до суду від позивача надійшла заява про відкликання позовної заяви.

Відповідно до п. 3 ч.4 ст. 185 ЦПК України, позов повертається у випадку, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від заявника надійшла заява про повернення позовної заяви.

Вивчивши матеріали справи, суддя вважає, що заява про відкликання позовної заяви підлягає задоволенню, а заява, та додані до неї документи підлягають поверненню.

Керуючись ст. 185 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 доТовариства зобмеженою відповідальністю«Фінансова компаніяуправління активами»,треті особи:Приватний нотаріусКиївського міськогонотаріального округуСолонець ТамараМиколаївна таСлобожанський відділдержавної виконавчоїслужби уДніпропетровському районіДніпропетровської областіПівденного міжрегіональногоуправління МіністерстваЮстиції (м.Одеса),про визнаннявиконавчого написутаким,що непідлягає виконанню - вважати не поданою і повернути заявнику з усіма доданими до неї матеріалами.

Роз`яснити заявнику, що повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцять днів з дня її складання.

Суддя О.М. Бойко

СудДніпропетровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення03.10.2024
Оприлюднено07.10.2024
Номер документу122070819
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них

Судовий реєстр по справі —175/13963/24

Ухвала від 03.10.2024

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Бойко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні