Ухвала
від 10.10.2024 по справі 309/2667/24
ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 309/2667/24

Провадження № 2/307/666/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 жовтня 2024 року м. Тячів

Тячівський районний суд Закарпатської області в складі головуючого судді Стецюк М.Д., секретар судового засідання Цех Г.М., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданнів залісуду м.Тячів цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Служба у справах дітей Тячівської районної адміністрації про позбавлення батьківських прав,

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до відповідачки ОСОБА_2 , третя особа Служба у справах дітей Тячівської районної адміністрації про позбавлення батьківських прав.

30липня 2024року відпредставника позивача ОСОБА_3 надійшла досуду письмовазаява,згідно якоїпозивач ОСОБА_1 напідставі п.5ч.1ст.257ЦПК України просить цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,третя особаСлужба усправах дітейТячівської районноїадміністрації пропозбавлення батьківськихправ, залишити без розгляду.

Позивач ОСОБА_1 та його представник ОСОБА_3 в судове засідання не з`явилися, згідно поданого представником позивача клопотання, просили розглянути клопотання про залишення позову без розгляду, без її участі та без участі позивача.

Відповідачка ОСОБА_2 та її представник ОСОБА_4 в судове засідання не з`явилися, згідно поданої представником відповідачки заяви, просили розгляд справи проводити у їх відсутності, клопотання представника позивача ОСОБА_3 задовольнити та залишити позовну заяву без розгляду.

Третя особа Службау справахдітей Тячівськоїрайонної адміністрації в судове засідання не з`явилася, про дату, час та місце судового засідання була належним чином повідомлена.

На підставі ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Згідноп. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України,суд постановляє ухвалупро залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Беручи до уваги наведене, суд вважає, що позовну заяву слід залишити без розгляду.

На підставі наведеного та керуючисьп. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,третя особаСлужба усправах дітейТячівської районноїадміністрації пропозбавлення батьківськихправ залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу право повторного звернення до суду з цим позовом після усунення умов, що були підставою для залишення позову без розгляду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги на ухвалу, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Закарпатського апеляційного суду в 15-денний строк з дня її проголошення (складання).

Суддя М.Д.Стецюк

СудТячівський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення10.10.2024
Оприлюднено14.10.2024
Номер документу122229480
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —309/2667/24

Ухвала від 10.10.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Ухвала від 09.07.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Ухвала від 28.05.2024

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Піцур Я. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні