Рішення
від 15.10.2024 по справі 215/5207/24
ТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 215/5207/24

2-о/215/155/24

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 жовтня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі: головуючого судді - Камбул М.О.,

присяжних: - Єфіменко Л.О.,

- Чурбанової В.В.,

при секретарі судового засідання - Савельєвої Л.А.,

за участю: заявника - ОСОБА_1 ,

представника заінтересованої особи - Іванової О.Л.,

розглянувши в закритому судовому засіданні за допомогою звукозаписувального технічного засобу в залі суду №3 м. Кривого Рогу в порядку окремого провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: служба у справах дітей Тернівської районної у місті Кривому Розі ради, Тернівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про усиновлення, -

ВСТАНОВИВ:

Відповідно до ч. 6 ст. 259 ЦПК України, у виняткових випадках залежно від складності справи складання повного рішення (постанови) суду може бути відкладено на строк не більш як п`ять днів з дня закінчення розгляду справи.

Приймаючи до уваги складність справи, суд вважає за можливе проголосити вступну та резолютивну частини рішення.

Керуючись ст.ст.268, 259 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: служба у справах дітей Тернівської районної у місті Кривому Розі ради, Тернівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про усиновлення - задовольнити частково.

Усиновити ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженкою м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, громадянкою України, зареєстрованою за адресою: АДРЕСА_1 , малолітню дитину, ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Внести зміни в актовий запис № 319 про народження ОСОБА_2 , складений 30.07.2024 Тернівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), а саме прізвище дитини « ІНФОРМАЦІЯ_3 » змінити на « ІНФОРМАЦІЯ_3 », в графі батьки зазначити: мати - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянка України; ім`я, по батькові, дату та місце народження дитини, відомості про батька дитини - залишити без змін.

Усиновлення вважається здійсненим із дня набрання законної сили рішенням суду.

Видати нове свідоцтво про народження дитини з урахуванням вище зазначених змін.

Для внесення змін до актового запису про народження усиновленої дитини копію рішення надіслати до органу державної реєстрації актів цивільного стану за місцем ухвалення рішення.

Судові витрати, пов`язані з розглядом справи віднести на рахунок заявника.

В задоволенні іншої частини заяви - відмовити.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржене шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Повний текст рішення буде складено протягом п`яти днів.

Відомості про учасників справи згідно п. 4 ч. 5 ст. 265 ЦПК України:

Заявник: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , місце реєстрації за адресою: АДРЕСА_2 .

Заінтересована особа: Служба у справах дітей Тернівської районної у місті Кривому Розі ради, місцезнаходження за адресою: 50079, м. Кривий Ріг, вул. Короленка, 1а, ЄДРПОУ 04052554.

Заінтересована особа: Тернівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), місцезнаходження за адресою: 50079, м. Кривий Ріг, вул. Петлякова, 1, код ЄДРПОУ 33355921.

Суддя:

Присяжні:

СудТернівський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення15.10.2024
Оприлюднено17.10.2024
Номер документу122285005
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —215/5207/24

Рішення від 15.10.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Камбул М. О.

Ухвала від 25.09.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Камбул М. О.

Ухвала від 09.09.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Камбул М. О.

Ухвала від 02.09.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Камбул М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні