Постанова
від 11.11.2010 по справі б34/321-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11.11.10 р. Справа № Б34/321-10

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Примак С.А.

при секретарі судового за сідання Юдін О.П.

за участю представників ст орін:

від кредитора - Долідзе А .О., дов. №35-10 від 13.07.2010р.

від боржника - не з'явивс я

розглянувши справу

за заявою Нікопольськ ої об'єднаної державної пода ткової інспекції, м. Нікополь

до боржника Приватного підприємства "Виробничого у правління "Укртехносервіс", м . Нікополь, пр. Трубників, 8, кв. 18

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про б анкрутство Приватного підпр иємства "Виробничого управлі ння "Укртехносервіс", м. Нікопо ль, пр. Трубніков, 8, кв. 18 (ІНН 34455930) (д алі - боржника) порушено 28.10.10р . за заявою Нікопольської ОДП І, м. Нікополь відповідно до пр оцедури, передбаченої статте ю 52 Закону України ”Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом” (далі - Закон).

Підставою для звернення до суду із заявою про порушення провадження у справі вказан о те, що боржник має перед кред итором безспірну заборгован ість, яка виникла у зв' язку з несплатою податкових зобов' язань у розмірі 23 750,17 грн. За дан ими кредитора боржник з 08.08.2008р. не звітує до ДПІ.

Вивчивши матеріали справи , господарський суд встанови в наступне.

Згідно зі ст.52 Закону у разі, якщо громадянин-підприємець -боржник або керівні органи б оржника-юридичної особи відс утні за її місцезнаходженням , або у разі ненадання боржник ом протягом року до органів д ержавної податкової служби з гідно із законодавством пода ткових декларації, документі в бухгалтерської звітності, а також за наявності інших оз нак, що свідчать про відсутні сть підприємницької діяльно сті боржника, заява про поруш ення справи про банкрутство відсутнього боржника може бу ти подана кредитором незалеж но від його вимог до боржника та строку виконання зобов' язань.

Господарський суд у двотиж невий строк з дня винесення у хвали про порушення провадже ння у справі про банкрутство відсутнього боржника виноси ть постанову про визнання ві дсутнього боржника банкруто м, відкриває ліквідаційну пр оцедуру і призначає ліквідат ором ініціюючого кредитора з а згодою останнього.

Заборгованість боржника п еред кредитором підтверджує ться матеріалами справи, док азів її погашення боржником не надано.

Згідно з актом Нікопольськ ої ОДПІ №14/15-1 від 14.10.2010р. остання д екларація про доходи була по дана боржником 08.08.2008р.

Згоду на призначення лікві датором по даній справі нада в арбітражний керуючий Чуб П .Л.

Враховуючи викладене, госп одарський суд прийшов до вис новку про необхідність визна ння боржника банкрутом, відк риття ліквідаційної процеду ри строком на шість місяців, п ризначення ліквідатором арб ітражного керуючого Чуб П.Л. ( АДРЕСА_1ліцензія НОМЕР_ 1).

Ліквідатора слід зобов' я зати:

- письмово повідомити про ви знання відсутнього боржника банкрутом господарським суд ом всім відомих йому кредито рів відсутнього боржника, як і в місячний строк з дня одерж ання повідомлення можуть нап равити ліквідатору заяви з в имогами до банкрута;

- вжити заходів, спрямо ваних на пошук, виявлення та п овернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб;

- у випадку виявлення м айна, його реалізацію та задо волення вимог кредиторів про вести з дотриманням положень ст.ст. 26-31 Закону.

Після завершення заходів л іквідаційної процедури лікв ідатор має подати на затверд ження до господарського суду звіт ліквідатора та ліквіда ційний баланс.

Керуючись ст.ст. 22-32, 52 Закону України ”Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, г осподарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати Приватне підп риємство "Виробничого управл іння "Укртехносервіс", м. Нікоп оль, пр. Трубників, 8, кв. 18 (ЄДРПОУ 34455930) - банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру у справі строком на ші сть місяців.

Ліквідатором Приватног о підприємства "Виробничого управління "Укртехносервіс", м. Нікополь, пр. Трубників, 8, кв . 18 призначити арбітражн ого керуючого Чуб П.Л. АДРЕС А_1 ліцензія НОМЕР_1).

З метою виявлення кредитор ів, перевірки наявності грош ових коштів на всіх рахунках , відкритих банкрутом, у банкі вських установах слід зобов' язати Нікопольську ОДПІ, м. Ні кополь у строк до 11.12.10 р. н адати господарському суду та ліквідатора дані про рахунк и, відкриті банкрутом, та наяв ність податкового боргу.

Зобов' язати ліквідатора :

- письмово повідомити про ви знання відсутнього боржника банкрутом господарським суд ом всіх відомих йому кредито рів банкрута, які в місячний с трок з дня одержання повідом лення можуть направити лікві датору заяви з вимогами до ба нкрута;

вжити заходів, спрямо ваних на пошук, виявлення та п овернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб;

у випадку виявлення м айна, його реалізацію та задо волення вимог кредиторів про вести з дотриманням положень ст.ст. 26-31 Закону;

- після завершення заходів л іквідаційної процедури пода ти на затвердження до господ арського суду звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс 11.0 5.2011р.

Копію цієї постанови напра вити органу державної податк ової служби за місцезнаходже нням банкрута для розгляду п итання щодо проведення позап ланової перевірки своєчасно сті, достовірності, повноти н арахування та сплати податкі в та зборів (обов' язкових пл атежів). Матеріали за результ атами перевірки направити дл я доручення до справи про бан крутство.

Суддя

С.А. Примак

Дата ухвалення рішення11.11.2010
Оприлюднено17.11.2010

Судовий реєстр по справі —б34/321-10

Ухвала від 11.07.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Примак Сергій Анатолійович

Ухвала від 19.05.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Примак Сергій Анатолійович

Ухвала від 20.04.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Примак Сергій Анатолійович

Постанова від 11.11.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Примак Сергій Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні