Ухвала
від 05.11.2010 по справі 50/365-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 50/365-б 05.11.10

За заявою СПД ФО ОС ОБА_1

до ТОВ "Торгі вельна компанія "ВІКОС"

про банкрутст во

Су ддя Головатюк Л.Д.

Представники:

Від заявника(ліквідатора ) - ОСОБА_1(дов. від 07.07.2010)

Від боржника - не з”явився

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Кредитор звернувся до суду із заявою про порушення справи про банкрутство відс утнього боржника, оскільки т овариство з обмеженою відпов ідальністю "Торгівельна комп анія "ВІКОС" неспроможне спла тити заборгованість за надан і юридичні послуги №1/02 від 02.10.2009 у сумі 60 000,00 грн., відсутнє за юри дичною адресою і його місцез находження невідоме, що підт верджується витягом з ЄДРПОУ .

Ухвалою господарського с уду м. Києва від 11.06.2010 порушено п ровадження у справі №50/365-б за с прощеною процедурою, яка пер едбачена ст. 52 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом”, призначен о її до розгляду на 09.07.2010.

Постановою господарсько го суду міста Києва від 20.07.2010 бо ржника визнано банкрутом, ві дкрито ліквідаційну процеду ру, ліквідатором призначено фізичну особу підприємницьк ої діяльності ОСОБА_2, яко го зобов' язано провести лік відаційну процедуру та надат и суду свій звіт і ліквідацій ний баланс на затвердження.

09.09.2010 до господарського суд у м. Києва надійшли звіт лікві датора і ліквідаційний балан с на затвердження, а тому суд п ризначив розгляд справи у су довому засіданні з викликом представників сторін та лікв ідатора на 05.11.2010.

В судове засідання 05.11.2010 з'яви вся представник заявника(лік відатора) і просив затвердит и звіт та ліквідаційний бала нс боржника.

У судовому засіданні було заслухано звіт ліквідатора боржника, досліджено ліквіда ційний баланс і встановлено, що вимоги кредиторів залиши лись не задоволеними, у проце сі ліквідаційної процедури н е виявлено майнових активів (майна та майнових прав) банкр ута з метою включення їх до ск ладу ліквідаційної маси. Суд вважає, що ліквідатор при реа лізації своїх прав та обов”я зків діяв сумлінно та розумн о з урахуванням інтересів бо ржника та його кредиторів, йо го звіт повно відображає обс тавини, що мають значення для справи (ліквідатор вчинив на лежні дії по виявленню актив ів та пасивів боржника шляхо м запитів до відповідних орг анів, у тому числі БТІ, реєстра ційних відділень МВС України , інспекції державного реєст ратора флоту, тощо). На думку с уду ліквідатор належно прові в всі заходи ліквідаційної п роцедури, повно вчинив дії по виявленню кредиторів та акт ивів боржника, реально довів неможливість платоспроможн ості боржника і задоволення вимог кредиторів.

Представник боржника в суд ове засідання 05.11.2010 не з'явився, причин неявки суд не повідом ив, хоча про час та місце прове дення судового засідання був повідомлений належним чином .

Відповідно до положе нь ч. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом” всі кредиторсь кі вимоги до банкрута - това риства з обмеженою відповіда льністю "Торгівельна компані я "ВІКОС", які не були задоволе ні за недостатністю майна ба нкрута, вважаються погашеним и.

У зв' язку з тим, що май нових активів банкрута, дост атніх для задоволення вимог кредитора, не виявлено, погаш ення вимог кредитора не відб улося, боржника визнано банк рутом, звіт ліквідатора та лі квідаційний баланс представ лені суду, виконані усі необх ідні дії на стадії ліквідаці ї банкрута, передбачені Зако ном України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, наявні всі підстави ліквід увати юридичну особу товарис тво з обмеженою відповідальн істю "Торгівельна компанія "В ІКОС".

Враховуючи вищезазнач ене, керуючись ст. 86 ГПК Україн и, ст. 12, ч. 6 ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” госп одарський суд м. Києва,-

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт л іквідатора товариства з обме женою відповідальністю "Торг івельна компанія "ВІКОС"(код Є ДРПОУ 35533374) з додатком - реєстр ом непогашених вимог кредито рів, щодо визнання кредитора ми:

- фізичну особу підприємни цької діяльності ОСОБА_1 (ідентифікаційний код НОМЕ Р_1) з розміром кредиторськи х вимог в сумі 60 480,00 грн.;

- ДПІ у Печерському районі м . Києва з розміром кредиторсь ких вимог в сумі 2 847,27 грн.

2. Затвердити ліквідац ійний баланс станом на 05.11.2010.

3. Ліквідувати банкрута - товариство з обмеженою ві дповідальністю "Торгівельна компанія "ВІКОС"(01133, м. Київ, Печ ерський район, бульвар Лесі У країнки, будинок 15, код ЄДРПОУ 35533374) як юридичну особу в зв' яз ку з банкрутством.

4. Київському міському уп равлінню статистики виключи ти банкрута - товариство з обм еженою відповідальністю "Тор гівельна компанія "ВІКОС" з де ржавного реєстру підприємст в та організацій України.

5. Державній податковій ін спекції у Печерському районі м. Києва зняти банкрута з пода ткового обліку.

6. Державному реєстратору Пе черської районної у м. Києві д ержавної адміністрації пров ести державну реєстрацію при пинення юридичної особи - то вариства з обмеженою відпові дальністю "Торгівельна компа нія "ВІКОС"(01133, м. Київ, Печерськи й район, бульвар Лесі Українк и, будинок 15, код ЄДРПОУ 35533374) та в нести про це запис до Єдиного державного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців.

7. Дію мораторію припинити.

8. Провадження у справі про б анкрутство № 50/365-б припинити.

9. Копію ухвали направити за явнику, банкруту, ДПІ у Печерс ькому районі м. Києва, органу с татистики та Державному реєс тратору за місцезнаходження м боржника для вчинення певн их дій відповідно до ст. 39 Зако ну України “Про державну реє страцію юридичних осіб та фі зичних осіб - підприємців” та повідомлення в визначений З аконом строк про судове ріше ння щодо припинення юридично ї особи органи статистики, де ржавної податкової служби, П енсійного фонду України, фон дів соціального страхування .

Суддя Головатюк Л.Д.

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення05.11.2010
Оприлюднено18.11.2010
Номер документу12269828
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —50/365-б

Ухвала від 05.11.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні