Ухвала
від 15.11.2010 по справі 21/67-10-3974
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕС ЬКОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

про призначення засідання суду

"15" листопада 2010 р. Справа № 21/67-10-3974

За заявою: Управління Пенс ійного фонду України ( надалі УПФУ ) в м. Іллічівськ Одесько ї області;

до боржника: Приватного під приємства (надалі ПП) „Сельс - Торф” (Одеська область, м. Іллі чівськ);

про визнання боржника бан крутом.

Суддя ЗЕЛЕНОВ Г.М.

СУТЬ СПОРУ : 10.09.2010р., УПФУ в м. Іллічівськ Одеської облас ті, звернулося до господарсь кого суду із заявою про визна ння банкрутом відсутнього бо ржника - ПП „Сельс - Торф”, о скільки останній неспроможн ий виконати свої грошові зоб ов' язання щодо сплати забор гованості по страховим внеск ам у сумі 139 грн. 40 коп., після нас тання встановленого строку ї х сплати.

Постановою господарського суду від 28.09.2010 р. ПП „Сельс - Тор ф” визнано банкрутом, віднос но нього відкрита ліквідацій на процедура та призначено л іквідатором банкрута - арбі тражного керуючого Лісєєва К ирила Юрійовича, діючого на п ідставі ліцензії НОМЕР_1 в ід 04.04.2006 р., якого зобов'язано про вести дії відповідно до ст. ст . 22-26, 29-34, 52 Закону України “Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом" та, після завершенн я усіх розрахунків із виявле ними кредиторами, надати до г осподарського суду звіт та л іквідаційний баланс на затве рдження.

Відповідно до п. 8 постанови господарського суду Одесько ї області від 28.09.2010 р. ліквідато ра зобов' язано надавати до суду не рідше одного разу на м ісяць письмову інформацію, щ одо проведення ліквідаційно ї процедури.

Враховуючи те, що від дня ви несення постанови про визнан ня ПП „Сельс - Торф” банкрут ом та відкриття ліквідаційно ї процедури пройшов значний термін, встановлений господа рським судом строк ліквідаці йної процедури закінчується , але від ліквідатора не надхо дила письмова інформація про хід ліквідаційної процедури , суд вважає за необхідне приз начити справу до розгляду та витребувати у ліквідатора п исьмовий звіт та ліквідаційн ий баланс банкрута.

Керуючись ст. ст. 3-1, 24, 25, 32, 52 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, ст. 86 Господарського процесуа льного кодексу України, госп одарський суд, -

У Х В А Л И В:

1. Справу призначити до р озгляду у засіданні суду на „30” листопада 2010 р. о 11:30 год.

Засідання суду відбудетьс я у приміщенні господарськог о суду (м. Одеса, проспект Шевч енка,29), зал судового засіданн я № 16 (п' ятий поверх).

2. Зобов'язати:

Кредитора надати: письм овий відзив про виконання лі квідатором своїх повноважен ь.

Ліквідатора надати: від повідно до ст.ст. 32, 52 Закону Укр аїни “Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом" письмо вий звіт про хід ліквідаційн ої ПП „Сельс - Торф” (письмов ий аналіз поданого звіту пов инен відповідати повноті вчи нення ліквідатором боржника дій по виявленню активів бор жника, включення їх до ліквід аційної маси, відповідність дій ліквідатор по відчуженню рухомого та нерухомого майн а вимогам Закону, фінансовог о стану боржника) до якого дод ати ліквідаційний баланс, ак т інвентаризації та оцінки м айна банкрута, докази вжиття заходів, спрямованих на пошу к, виявлення та повернення ма йна банкрута, (належним чином засвідчені оригінали відомо стей, підтверджуючих відсутн ість рухомого та нерухомого майна банкрута: „БТІ та РОН”, В ДАІ ГУМВС України в Одеській області, Інспекції державно го технічного нагляду) відом ості про реалізацію об' єкті в ліквідаційної маси з посил анням на укладені договори к упівлі-продажу; копії догово рів та акти приймання-переда чі майна; реєстр вимог кредит орів із даними про розміри по гашених вимог кредиторів; до кументи, які підтверджують п огашення вимог кредиторів, д окази письмового повідомлен ня про визнання господарськи м судом відсутнього боржника ПП „Сельс - Торф” банкрутом усіх відомих йому кредиторі в відсутнього боржника, в том у числі банківські установи боржника, ДВС, державні орган и, які здійснюють контроль за правильністю та своєчасніст ю сплати обов'язкових платеж ів та зборів, надходження зая в кредиторів з вимогами до бо ржника в ліквідаційній проце дурі; докази про відсутність ознак фіктивного банкрутств а чи доведення до банкрутств а.

3. Визнати явку ліквідатора, кредитора у засідання суду о бов' язково.

4. Копію ухвали надіслати: лі квідатору - Лісєєву К.Ю., Кред итору.

Суддя

Дата ухвалення рішення15.11.2010
Оприлюднено18.11.2010
Номер документу12271074
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/67-10-3974

Ухвала від 30.11.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 15.11.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні