Постанова
від 08.11.2010 по справі б29/250-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08.11.10 р. Справа № Б29/250-10

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Полєв Д.М.

при секретарі судового за сідання Карпенко К.М.

за участю представників ст орін:

від кредитора - представ ник Пирогова М.В. за довіреніс тю №58020/10/10-014 від 13.10.2010р.

від боржника - не з'явивс я

розглянувши справу

за заявою Державної по даткової інспекції у Жовтнев ому районі м. Дніпропетровсь ка, м. Дніпропетровськ

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніст ю "Глобал бізнес", м. Дніпропет ровськ, вул. Лазаряна, 3 (код ЄДР ПОУ 32241282)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у спра ві про банкрутство Товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Глобал бізнес", м. Дніпропе тровськ (далі - боржник) поруше но 27.10.2010р. за заявою Державної п одаткової інспекції у Жовтне вому районі м. Дніпропетровс ька відповідно до процедури , передбаченої статтею 52 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом" (да лі - Закон).

Підставою для зверн ення до суду із заявою про пор ушення провадження у справі є безспірна несплачена забо ргованість боржника перед кр едитором по податковому борг у у розмірі 1630грн. 35коп. За дани ми кредитора боржник відсут ній за місцезнаходженням та не здійснює підприємницьку д іяльність.

Представник боржника у судове засідання не з' яви вся, відзиву на заяву та витре буваних документів не подав.

Вивчивши матеріали справ и, заслухавши пояснення пред ставників кредиторів, господ арський суд встановив наступ не.

Згідно зі ст. 52 Закону у разі, якщо громадянин-підпр иємець-боржник або керівні о ргани боржника-юридичної осо би відсутні за її місцезнахо дженням, або у разі ненадання боржником протягом року до о рганів державної податкової служби згідно із законодавс твом податкових декларацій, документів бухгалтерської з вітності, а також за наявност і інших ознак, що свідчать про відсутність підприємницько ї діяльності боржника, заява про порушення справи про бан крутство відсутнього боржни ка може бути подана кредитор ом незалежно від його вимог д о боржника та строку виконан ня зобов' язань.

Господарський суд у д вотижневий строк з дня винес ення ухвали про порушення пр овадження у справі про банкр утство відсутнього боржника виносить постанову про визн ання відсутнього боржника ба нкрутом, відкриває ліквідаці йну процедуру і призначає лі квідатором ініціюючого кред итора за згодою останнього.

Заборгованість боржн ика перед кредитором підтвер джується матеріалами справи , доказів її погашення боржни ком не надано.

Відсутність підприєм ницької діяльності боржника підтверджується довідками к редитора №2768 від 18.10.2010р., №2690 від 14.1 0.2010р., №30 від 15.10.201р. про подання ост анньої звітності за листопа д 2008р. - 12.08.2009р.

Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстр у юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців станом на 1 3.10.2010р. статус відомостей про юр идичну особу не підтверджено .

Згоду на призначення ліквідатором по даній справ і надано арбітражним керуючи м Свороба Р.С.

Враховуючи викладене , господарський суд прийшов д о висновку про необхідність визнання боржника банкрутом , відкриття ліквідаційної пр оцедури строком на шість міс яців, призначення ліквідатор ом арбітражного керуючого Св оробу Р.С., ліцензія НОМЕР_1

Ліквідатора слід зобов' язати:

- письмово повідомити про визнання відсутнього бо ржника банкрутом господарсь ким судом всіх відомих йому к редиторів відсутнього боржн ика, які в місячний строк з дня одержання повідомлення можу ть направити ліквідатору зая ви з вимогами до банкрута;

- вжити заходів, спрямо ваних на пошук, виявлення та п овернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб;

- у випадку виявлення м айна, його реалізацію та задо волення вимог кредиторів про вести з дотриманням положень ст.ст. 26-31 Закону

Після завершення заходів ліквідаційної процедури лі квідатор має подати на затве рдження до господарського су ду звіт ліквідатора та лікві даційний баланс.

Керуючись ст.ст. 22-32, 52 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, г осподарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати Товариство з обмеженою відповідальністю "Глобал бізнес", м. Дніпропетр овськ, вул. Лазаряна, 3 (код ЄДРП ОУ 32241282) - банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру у справі строком на ші сть місяців.

Ліквідатором Товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Глобал бізнес", м. Дніпропе тровськ, вул. Лазаряна, 3 при значити арбітражного кер уючого Своробу Романа Сергій овича, ліцензія НОМЕР_1АДР ЕСА_1; ідентифікаційний ном ер НОМЕР_2).

Зобов' яза ти ліквідатора:

- письмово повідомити про в изнання відсутнього боржник а банкрутом господарським судом всіх відомих йому кред иторів банкрута, які в місячн ий строк з дня одержання пові домлення можуть направити лі квідатору заяви з вимогами д о банкрута;

- вжити заходів, спрямованих на пошук, виявлення та поверн ення майна банкрута, що знахо диться у третіх осіб;

- у випадку виявлення майна, його реалізацію та задоволе ння вимог кредиторів провест и з дотриманням положень ст.с т. 26-31 Закону;

- після завершення заходів ліквідаційної процедури п одати на затвердження до гос подарського суду звіт ліквід атора та ліквідаційний балан с до 09.05.11 р.

Суддя

Д.М. Полєв

Вик. Матросова

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення08.11.2010
Оприлюднено19.11.2010
Номер документу12290905
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б29/250-10

Ухвала від 11.05.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 19.04.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 12.04.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 09.02.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Постанова від 08.11.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні