Постанова
від 16.11.2010 по справі б24/207-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16.11.10р. Справа № Б24/207-10

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Калиниченко Л.М.

при секретарі судового за сідання Германич І.Ю.

за участю представників ст орін:

від кредитора - не з'явив ся

від боржника - не з'явив ся

за участю - Зибін А.О., роз порядник майна

розглянувши справу

за заявою Товариства з о бмеженою відповідальністю "Є ВРОДЕЗ-2007", м.Дніпропетровськ

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніст ю "ЄВРОДЕЗ-2007", 49000, м.Дніпропетров ськ, бульвар Слави, буд.6 (ЄДРПО У 34884769)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "ЄВРОДЕЗ-2007" , м.Дніпропетровськ звернуло сь до господарського суду Дн іпропетровської області з за явою про порушення справи пр о банкрутство в порядку стат ті 7 Закону України «Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом»(надалі - Закон).

Ухвалою господарсько го суду Дніпропетровської об ласті від 21.07.10р. порушено прова дження у справі про банкрутс тво боржника.

Ухвалою підготовчого засідання від 05.08.10р. відносно б оржника введено процедуру ба нкрутства - розпорядження ма йном боржника строком на шіс ть місяців, розпорядником ма йна боржника призначено арбі тражного керуючого Зибіна Ан тона Олександровича, ліцензі я серія АВ № 470331.

За результатами попе реднього засідання, яке відб улось 07.10.10р., визнані вимоги кре диторів, заявлені відповідно до статті 14 Закону та внесені розпорядником майна до реєс тру вимог кредиторів боржник а.

Загальна сума визнаних ви мог кредиторів внесених до р еєстру вимог кредиторів Това риства з обмеженою відповіда льністю "ЄВРОДЕЗ-2007", м.Дніпропе тровськ складає 703 315,78грн.

Відповідно до статті 16 Зак ону та ухвали господарського суду Дніпропетровської обла сті за результатами попередн ього засідання, 13.10.2010р. були про ведені перші загальні збори кредиторів боржника, засідан ня комітету кредиторів на як их було обрано комітет креди торів боржника та складений відповідний протокол.

На засіданні комітету кре диторів, яке відбулось 13.10.10р. (пр отокол № 1), розглядалось питан ня про визначення подальших процедур банкрутства, які мо жуть бути застосовані до Тов ариства з обмеженою відповід альністю "ЄВРОДЕЗ-2007", м.Дніпроп етровськ.

За результатами розгляду о значеного питання прийнято р ішення про звернення з клопо танням до господарського суд у щодо визнання боржника бан крутом, відкриття ліквідацій ної процедури відносно нього , призначення ліквідатором Т овариства з обмеженою відпов ідальністю "ЄВРОДЕЗ-2007", м.Дніпр опетровськ арбітражного кер уючого Зибіна Антона Олексан дровича, ліцензія серія АВ № 47 0331.

Таке рішення комітет ом кредиторів Товариство з о бмеженою відповідальністю "Є ВРОДЕЗ-2007", м.Дніпропетровськ п рийняте одноголосно у межах його повноважень, передбачен их частиною 8 статті 16 Закону.

Відповідно до статті 16 Зако ну до компетенції комітету к редиторів належить прийнятт я рішень про звернення до гос подарського суду з клопотанн ям про визнання боржника бан крутом і відкриття ліквідаці йної процедури, внесення про позицій господарському суду щодо продовження або скороч ення строку процедур розпоря дження майном боржника чи са нації боржника.

Враховуючи рішення коміте ту кредиторів Товариство з о бмеженою відповідальністю "Є ВРОДЕЗ-2007", м.Дніпропетровськ, с уд вважає за можливим строк с удової процедури - розпоряд ження майном Товариство з об меженою відповідальністю "ЄВ РОДЕЗ-2007", м.Дніпропетровськ ск оротити, відкрити відносно б оржника ліквідаційну процед уру та призначити ліквідатор ом у справі арбітражного кер уючого Зибіна Антона Олексан дровича, ліцензія серія АВ № 47 0331.

На підставі викладеного, к еруючись ст.ст. 16, 22, 24 Закону Укр аїни «Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом», суд

ПОСТАНОВИВ:

1. Строк судової про цедури банкрутства - розпор ядження майном Товариства з обмеженою

відповідальністю "ЄВРОД ЕЗ-2007", м.Дніпропетровськ скор отити.

2. Визнати Товариств о з обмеженою відповідальніс тю "ЄВРОДЕЗ-2007", 49000, м.Дніпропетро вськ, бульвар Слави, буд.6 (ЄДРП ОУ 34884769) банкрутом.

3. Відкрити відносно То вариства з обмеженою відпові дальністю "ЄВРОДЕЗ-2007", м.Дніпро петровськ ліквідаційну пр оцедуру відповідно до ста тті 22 Закону України «Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом»строком на один р ік, до 16.11.11р.

4. Призначити ліквідатор ом арбітражного керуючог о Зибіна Антона Олександр овича, ліцензія серія АВ № 470331 (АДРЕСА_1, ідентифікацій ний номер НОМЕР_1).

5. Повноваження органів управління Товариства з обме женою відповідальністю "ЄВРО ДЕЗ-

2007", м.Дніпропетровськ припи нити.

6. Посадовим особам Товарис тва з обмеженою відповідальн істю "ЄВРОДЕЗ-2007",

м.Дніпропетровськ протяго м п' ятнадцяти днів з дня при значення ліквідатора переда ти

бухгалтерську та іншу доку ментацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші

цінності банкрута ліквіда тору.

7. Зобов' язати ліквідатор а Товариства з обмеженою від повідальністю "ЄВРОДЕЗ-2007",

м.Дніпропетровськ у п' яти денний термін опублікувати у офіційних друкованих органа х

(газети «Голос України»чи « Урядовий кур' єр») оголошен ня про визнання Товариства з

обмеженою відповідальніст ю "ЄВРОДЕЗ-2007", м.Дніпропетровс ьк банкрутом і відкриття

ліквідаційної процедури. Д окази опублікування оголоше ння надати суду у строк до

16.12.2010р. Оголошення повинне містити повне найменування боржника, його поштову

адресу, банківські реквізи ти, найменування та адресу го сподарського суду, номер спр ави,

відомості про ліквідатора .

8. З дня прийняття господарс ьким судом постанови про виз нання боржника банкрутом і

відкриття ліквідаційної процедури:

· Завершується пі дприємницька діяльність бан крута;

· Строк виконан ня всіх грошових зобов' язан ь банкрута та зобов' язань щ одо сплати податків та зборі в (обов' язкових платежів) вв ажати таким, що настав;

· Припиняється на рахування неустойки (штрафу, пені) процентів і інших еконо мічних санкцій по всіх видах заборгованості боржника;

· Відомості про фі нансове становище перестают ь бути конфіденційними чи ст ановити комерційну таємницю ;

· Укладання уг од, пов' язаних з відчуження м майна банкрута чи передаче ю його третім особам, допуска ється у порядку, передбачено му розділом ІІІ Закону Украї ни «Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом»;

· Скасовується ар ешт, накладений на майно борж ника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпоря дження майном такого боржник а. Накладання нових арештів а бо інших обмежень щодо розпо рядження майном банкрута не допускається;

· Вимоги за зобов' язаннями боржника, визнаного банкрутом, що виникли під час проведення процедур банкрут ства, можуть пред' являтися тільки у межах ліквідаційної процедури;

· Виконання зо бов' язань боржника, визнано го банкрутом, здійснюється у випадках і

порядку, передбаченому роз ділом ІІІ Закону України «Пр о відновлення платоспроможн ості

боржника або визнання його банкрутом».

Суддя Л.М. Калиниченко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення16.11.2010
Оприлюднено20.11.2010
Номер документу12292293
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б24/207-10

Ухвала від 10.02.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 19.11.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Постанова від 16.11.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні