Ухвала
від 17.11.2010 по справі 3/106-10-4562
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКО Ї ОБЛАСТІ



У Х В А Л А

ПРО ЗАЛИШЕННЯ ПОЗОВУ БЕЗ РОЗГЛЯДУ

"17" листопада 2010 р. Справа № 3/106-10-4562

За позовом : Прива тного підприємства Торгівел ьна фірма "Ольга і Ко"

Треті ооби, які не заявляют ь самостійні вимоги на предм ет спору на стороні позивача : Одеська міська рада, Вико навчий комітет Одеської місь кої ради, Управління земельн их ресурсів Одеської міської ради, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7 , ОСОБА_8

До відповідача : Акціоне рного товариства закритого т ипу "Експериментальний спорт ивно-авіаційний центр "Норма ндія"

про встановлення поря дку користування земельною д ілянкою

Суддя Д' яченко Т.Г.

Представники:

Від позивача: не з'явився

Від третіх осіб: Асташенк ова О.І, представник Одеськ ої міської ради, діюча за дові реністю.

Від відповідача: Вронськ ий С.В. представник за довір еністю

СУТЬ СПОРУ: Позивач - Приватне підприємство Тор гівельна фірма "Ольга і Ко " звернувся до господарськог о суду Одеської області з поз овною заявою, у якій просив су д встановити порядок користу вання земельною ділянкою за адресою: м. Одеса, вул. Левітан а, 105 „б” за яким ПП Торгівельна фірма "Ольга і Ко" отримує у користування земельні діл янки S№ площею 872,5 кв. м, SІ площею 343,4 кв. м., Sі площею 726,96 кв. м відпов ідно до план-схеми об' єкту д ослідження.

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 25.10.2010р. порушено провадження в справ і № 3/106-10-4562.

Під час розгляду справи ухв алами суду від 25.10.2010р. та від 08.11.2010р . у позивача витребувались до кази, необхідні суду для вста новлення усіх обставин справ и, кола спірних правовідноси н, зокрема, оригінали доданих до позовної заяви документі в для огляду у судовому засід анні та належним чином завір ені копії даних документів д ля залучення до матеріалів с прави, довідку з Єдиного держ авного земельного кадастру щ одо даних про власників та ко ристувачів земельної ділянк и по вул. Левітана, 105 "б", докумен ти, що підтверджують згоду вл асника земельної ділянки на передачу земельних ділянок, про які іде мова у позовних ви могах у користування Приватн ому підприємству Торгівельн а фірма "Ольга і Ко", докуме нти, що засвідчують порушенн я прав та інтересів позивача відповідачем.

Однак, на неодноразові вимо ги суду позивач витребувані судом документи не надав, пов ажності причин такого непода ння суду не пояснив, хоч і отри мував своєчасно відповідні у хвали суду, що вбачається з по штових повідомлень про вруче ння, у судове засідання, яке ві дбулось 17.11.2010р. представник поз ивача не з' явився, про поваж ність причин неявки суд не по відомив.

Відповідно до п. 5 ст. 81 ГПК Укр аїни, якщо позивач без поважн их причин не подав витребува ні господарським судом матер іали, необхідні для вирішенн я спору, або представник пози вача без поважних причин не з 'явився на виклик у засідання господарського суду і його н ез' явлення перешкоджає вир ішенню спору, позов залишаєт ься без розгляду.

Проаналізувавши наявні у м атеріалах справи докази та п озовні вимоги, суд приходить до висновку про неможливіст ь встановити коло спірних пр авовідносин сторін, усі обст авини справи без витребувани х у позивача доказів.

Приймаючи до уваги неможли вість вирішення господарськ ого спору без встановлення у сіх обставин спірних правові дносин сторін та подання поз ивачем витребуваних господа рським судом документів, суд доходить до висновку про зал ишення позову Приватного під приємства Торгівельна фірма "Ольга і Ко" без розгляду.

Залишення позову без розгл яду не перешкоджає повторном у зверненню з ним до господар ського суду в загальному пор ядку, після усунення обстави н, що зумовили залишення позо ву без розгляду.

Керуючись п. 5 ст. 81, ст. 86 ГПК У країни, суд -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Приватн ого підприємства Торгівельн а фірма "Ольга і Ко" у справ і № 3/106-10-4562 - залишити без роз гляду.

Суддя Т.Г. Д' я ченко

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення17.11.2010
Оприлюднено22.11.2010
Номер документу12324876
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —3/106-10-4562

Ухвала від 17.11.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Д'яченко Т.Г.

Ухвала від 08.11.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Д'яченко Т.Г.

Ухвала від 25.10.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Д'яченко Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні