Постанова
від 09.09.2010 по справі 2-а-6097/10/2270
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

< для копії >

Справа № 2-а-6097/10/2270

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 вересня 2010 року м. Хмельницький

Хмельницький окружн ий адміністративний суд в ос обі судді Петричковича А.І. ро зглянувши у скороченому пров адженні суду адміністративн у справу за позовом < в особі > < в чиїх інтересах > Державно ї податкової інспекції у м. Хм ельницькому < 3-тя особа > до Товариства з обмеженою відп овідальністю компанії "БІЛЕ МІСТО-ПОДІЛЛЯ" < 3-тя особа > пр о припинення юридичної особи , -

В С Т А Н О В И В:

02.09.2010 року позивач звернув ся до суду з позовом в якому пр осить припинити підприємниц ьку діяльність юридичної осо би відповідача з підстави не подання ним податкової звітн ості більше одного року.

Відповідачу було надіслан о ухвалу про відкриття скоро ченого провадження з адмініс тративним позовом та додатка ми, однак до суду повернувся к онверт з поштовою відміткою, що адресат вибув, тому суд вва жає, що справу можна вирішити в силу вимог ч.8 ст.35 КАС Україн и і ст. 183-2 КАС України.

Згідно ч.2 ст.38 Закону України “Про державну реєстрацію юр идичних осіб та фізичних осі б - підприємців”підставою д ля постановлення судового рі шення щодо припинення юридич ної особи, що не пов'язано з ба нкрутством юридичної особи, зокрема є неподання протягом року органам державної пода ткової служби податкових дек ларацій, документів фінансов ої звітності відповідно до з акону.

Дослідивши надані докази, с уд вважає, позовна вимога до ведена повністю, адже вона пі дтверджується доказами, які перевірено судом.

На підставі викладеного, ке руючись ст. 38 Закону України “ Про державну реєстрацію юрид ичних осіб та фізичних осіб - підприємців” і ст. 183-3 КАС Украї ни, суд

П О С Т А Н О В И В:

Адміністративний позов задовольнити.

Припинити юридичну особу - Товариство з обмеженою відп овідальністю компанію "БІЛЕ МІСТО-ПОДІЛЛЯ", ідентифікаці йний код 23841469.

Копію постанови надіслати сторонам невідкладно і Держ авному реєстратору для викон ання вимог ст. 38 Закону Україн и “Про державну реєстрацію ю ридичних осіб та фізичних ос іб - підприємців”після всту пу постанови у законну силу.

Постанова набирає законно ї сили у порядку визначеному ст.254 КАС України.

Постанова може бути оскарж ена до Львівського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Хмельницький окружний а дміністративний суд протяго м десяти днів з дня отримання копії постанови.

< чи набрала законної сили > < Дата набрання законної си ли >

Суддя < для копії > А.І. Петричкович

< для копії > < для копії >

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.09.2010
Оприлюднено23.11.2010
Номер документу12335103
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-6097/10/2270

Ухвала від 03.09.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Постанова від 09.09.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні